Stars
Vojvode od Cambridgea i vojvode od Sussexa

Obitelj Kate Middleton više ne želi šutjeti – progovorili su o Meghaninim optužbama da ju je vojvotkinja rasplakala

  • U intervjuu desetljeća u kojem su vojvode od Sussexa ispričale sve o svome bijegu iz kraljevske obitelji u fokus je došla i priča o sukobu dviju šogorica
  • Meghan Markle navela je kako je Katie Middleton rasplakala zbog haljina za djeveruše što vojvotkinja od Cambridgea kao i kraljevska obitelj kasnije nisu komentirali
  • No, sada je progovorio ujak Kate koji je gorljivo uvjeren u svoju verziju priče

Poslije bombe koje u ispustili Meghan i Harry u intervjuu slavnoj voditeljici Oprah Winfrey, čini se, još se zbraja šteta. Popravljanje ugleda ipak nije nešto što je bio prioritet članovima kraljevske obitelji, barem u izravnim komentarima, na iskustva koje su iznijeli vojvode os Sussexa. Tako i ne priliči kraljevskoj obitelji, ali zato rodbina Kate Middleton nije htjela šutjeti - posebno o slučaju u kojem Kate rasplakala Meghan, kako je navela Vojvotkinja od Sussexa, zbog malih djeveruša na njezinom vjenčanju. 

Možda vas zanima Kako je Meghan nasamarila ugledne britanske novinare i dokazala da lažu o njoj Rubrika Life&style Life&style

''Ne govorim to kako bih bilo koga omalovažavala, jer bio je to zaista naporan tjedan. Nekoliko dana prije vjenčanja bila je uznemirena zbog nečega. Da, problem je bio vezan uz cvjetne haljine - i to me rasplakalo i stvarno je povrijedilo moje osjećaje'', rekla je Meghan u intervjuu te dodala kako joj se Kate ispričala rukom ispisanom porukom i cvijećem.

No, ujak Kate, Gary Goldsmith, medijima je iznio svoje mišljenje. 

‘’Kate znam od rođenja i ona u svome tijelu nema zle košćice. To jednostavno nije u njezinoj prirodi. Još je ljepša iznutra nego izvana. Ako je netko tu imao ljutiti ispad onda je to bila Meghan ’’, rekao je Gary za The Sun. 

Za raskol među šogoricama Kate i Meghan zapravo je kriv Harry. Zna se na čijoj su strani Britanci

Ujak nije bio u prostoriji u kojoj se odvijao očito napet razgovor između šogorica, ali je vrlo uvjeren u dobronamjernost Kate. 

‘’Kate bi sigurno pokušala izgladiti stvari. Borio bi se za njezinu čast sve do svoje smrti. Najspektakularnija je osoba koju sam ikada upoznao’’, rekao je Gary. 

Kate nije javno progovorila o incidentu, ali kraljevska reporterka Katie Nicholl rekla je za OK! magazin kako je vojvotkinja od Cambridgea smatrala da je ta stvar riješena pa je ponovo pokretanje iste za nju bilo poprilično zastrašujuće. 

Šokantan intervju: Meghan otkrila kako se htjela ubiti, a palača se oglušila i poslala je na event

‘’Prema mojim saznanjima postoje različite verzije priče o djeverušama, ne samo ona koju je Meghan ispričala, a Kate nije u poziciji da odgovori na Meghanine tvrdnje’’, zaključila je Nicholl. 

Što se zapravo dogodilo između Kate i Meghan ostaje samo predmet nagađanja. 

Photo: Phil Harris/Press Association/PIXSELL

Komentari 0