Life&style

Pogledaj haljinu kojom je Kate zavela princa Williama, a vojvotkinja bi je se danas zasigurno posramila

  • Tko bi pomislio da bi studentska revija mogla biti tako ključan trenutak u britanskoj povijesti?
  • No, upravo na njoj princ William na drugačiji je način doživio Kate, vidjevši je u prozirnoj crnoj haljini i rekavši "Vau, Kate je seksi!"
  • Bio je to početak romantičnog odnosa između budućeg britanskog kralja i kraljice

Nitko nije slutio da će obična studentska revija promijeniti odnos na koji William gleda Kate. No kad je Kate Middleton na modnoj pisti Sveučilišta St Andrews u prozirnoj crnoj haljini, uzrokovala da princ William kaže: "Vau, Kate je seksi!" sve se promijenilo između para. Blisko prijateljstvo pretvorilo se u romansu, a Kate i William učinili su prve korake ka postanku budućeg kralja i kraljice.

Kate Middleton i princ William Možda vas zanima Kako se Kate Middleton odijevala prije nego što se udala i ušla u kraljevsku obitelj Rubrika Moda Moda

 | Autor: Screenshot/TheSun Screenshot/TheSun Kate Middleton na studentskoj reviji

Ipak, Kateino pojavljivanje na dobrotvornoj modnoj reviji moglo je biti toliko drugačije - studentska dizajnerica Charlotte Todd htjela je da nosi suknju i džemper, ali je Kate odbacila džemper, prenamijenila kombinaciju i nosila crnu prozirnu haljinu, u kojoj joj se vidjelo i donje rublje. William, koji je platio 200 funti (oko 1.700 kuna)  za VIP mjesto, bio je očaran. William i Kate, koji su u travnju proslavili desetu godišnjicu braka, bili su stalni izvor utjehe javnosti-zajedno sa svoje troje djece, Georgeom, Charlotte i Louisom tijekom cijele pandemije. Iako se čini kao da je Kate oduvijek bila uz Williama, ali kako je djevojka srednje klase "uhvatila" najpoželjnijeg britanskog neženju?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @kate.and.william

Revija je bila ključna u promjeni dinamike njihove veze. Par se upoznao kada su ušli kroz vrata najstarijeg škotskog sveučilišta. Od početka je bilo neizbježno da će im se putevi ukrstiti - ne samo da su oboje studirali povijest umjetnosti, već su i živjeli u istim domovima u St Salvator’s Hall-u. Postupno je njihovo prijateljstvo procvjetalo zbog zajedničkih interesa. Oboje su odrasli u ruralnom okruženju - Kate u Berkshire selu Bucklebury, a William na očevu imanju Highgrove u Gloucestershireu. Dijelili su ljubav prema selu (preduvjet za uklapanje u kraljevsku obitelj, u kojoj se lovi, puca, peca, gleda polo i odlazi na konjske utrke).

Obrve JLo, nos Kate Middleton, Angelinini obrazi... Kako prema kirurzima izgleda najpoželjnije lice

Kao studenti u St Andrewsu često su zajedno plivali u sveučilišnom bazenu ili odlazili na ranojutarnje trčanje prije predavanja. Marljiva studentica Kate pomogla bi Williamu kad bi izostao s nastave dopuštajući mu da prepiše njezine bilješke. U početku je njihova veza bila isključivo platonska jer su oboje izlazili s drugim ljudima. William je upoznao Carly Massy-Birch na audiciji za predstavu na fakultetu, dok je Katein dečko bio student četvrte godine prava Rupert Finch.

Vojvode od Cambridgea s djecom Možda vas zanima Netipičan kraljevski odgoj: ova moderna pravila u odgoju djece primjenjuju Kate i William Rubrika Life&style Life&style

Kasnije je Kate bila pozvana da dijeli stan s Williamom i još dvoje prijatelja. Iako su uživali u zajedničkom druženju kada su pitali Williama planira li se uskoro skrasiti rekao je: "Ja sam premlad, ne želim se vjenčati prije nego navršim najmanje 28 ili možda 30 godina." Tada je Kate dobila nadimak "Waity Katie", no čekanje joj se isplatilo. 

Desetljeće nakon vjenčanja, vojvode od Cambridgea su bliži nego ikad. Kao i svaki bračni par, oni su se suočili sa svojim testovima - uključujući duge razdvojenosti dok je William radio kao pilot, no njihova studentska ljubav pretvorila se u onu pravu.

Photo: instagram@samisheen

Komentari 0