Life&style

U Slavoniji smo pronašli predivan ranč na kojem možeš jahati, pecati u jezeru pokraj bungalova i fino papati

  • U proljeće koliko god možemo bježimo u prirodu - to je najbolji odmor od svakodnevice
  • Posebno volimo provoditi vikend na mjestima gdje možemo uživati, osim u prirodi i u zabavnim aktivnostima i u dobroj hrani 
  • Pronašli smo predivan Ranč Ramarin koji nudi spavanje u bungalovima, pecanje u jezerima, jahanje konja...

Miris netaknute prirode, lagani povjetarac na koži, cvrkut ptica, ukusna hrana i druženje s predivnim životinjama. Zvuči kao vikend iz snova, zar ne? Ranč Ramarin nudi sve to, i više. Smješten u samom srcu Slavonije, u selu Garčin, Ranč Ramarin gostima nudi zaistra raznoliku ponudu koja je spoj aktivnost i odmora.

Kada čuješ riječ ranč, sigurno ti prvo na um padaju konji i da, u Ramarinu možeš uživati u jahanju konja i druženju s njima. Na Ranču Ramarin ih je čak 15, a možeš organizirati jahanje za sebe i ekipu.

Uz jahanje konja, na ranču Ramarin možeš uživati i u brojnim drugim aktivnostima i ispuniti si cijeli vikend, a pritom se i istinski opustiti. Ranč Ramarin okružen je s 4 jezera i sveukupno ima površinom oko 1,5 hektara jezera na kojima se u pecanju mogu okušati i početnici, ali i rekreativci. Posebnost je u tome što se može pecati praktički iz njihovih bungalova, kojih imaju 11, a uz bungalov imaju i hostel za 24 osobe pa je ovo odlično mjesto za posjet i s velikom grupom prijatelja. Također, za sve one koji su ljubitelji kamp kućica, Ranč Ramarin nudi i kamp parking.

U ponudi je i biciklizam a organiziraju se i meditacijski vikendi, a imaju i pub kviz, igralište za košarku i mali nogomet, te igralište za djecu. Uz brojne aktivnosti, ne smijemo zaboraviti ni na hedonistički dio uz ukusnu hranu koju poslužuju u restoranu. U sklopu Ranča Ramarin nalazi se i vinarija u kojoj je moguće probati brojna domaća vina (istaknuli su traminac, pinot crni i graševinu), kao i destileriju za isprobavanje rakija. Ovo je pravi raj i za ljubitelje gastronomije

 

 

 

Na Ranč Ramarin može se doći na jednodnevni izlet s obitelji ili prijateljima, a organiziraju i svečana događanja poput vjenčanja, team buildinga, proslava... Ovo jedinstveno iskustvo u samom srcu Slavonije ne želiš propustiti, kao ni druženje sa Siriusom,Optimusom, Orfejem i drugih 12 konja. Nama ovo zvuči kao idealan odmor i bijeg od stresnog života u gradu.

Photo: Instagram @rancramarin

Komentari 0