Life&style

Koji su najjači aduti tvog horoskopskog znaka?

Prava ljepota dolazi iznutra, a tada posebno zračimo. Ako si u svom elementu, to i vidi na tebi, pa djeluješ osobito privlačno. Otkrivamo u kojim situacijama su neodoljivi Ovan, Bik, Djevica...

Sigurno si i sama svjesna da postoje situacije, trenuci u kojima jednostavno zablistaš… Tada si „ona prava, svoja, na domaćem terenu“. OK, znamo kako je to najčešće uvjetovano tvojim odgojem, edukacijom, životnim iskustvom, načinom razmišljanja, ali i trenutačnim raspoloženjem i stanjem uma. Međutim, sigurno ti se dogodilo da ponekad iznenadiš samu sebe i začudiš se koliko si u nečemu dobra, a nisi toga bila svjesna? E, to su stvari koje su zapisane u zvijezdama i koje si dobila na poklon rođenjem. Stoga pogledaj u kojim ćeš situacijama zablistati…

Ovan 

Žene rođene u znaku Ovna ambiciozne su i orijentirane na cilj, pa su u  trenutku trijumfa najatraktivnije. Dugo očekivana pobjeda daje im dodatni predivan sjaj. 

Možda vas zanima Najseksi osobine horoskopskih znakova - koja je tvoja? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Bik 

Dame rođene u znaku Bika su strpljive i ne vole da ih se izbaci iz njihova mira i staloženosti. Najprivlačnije su kad mogu pokazati svoju pravu snagu i veliko znanje, ali i kad mogu nasmijati druge od srca. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Blizanci 

One vide u ljudima ono dobro. Kao nadarene govornice mogu svojim riječima činiti dobro drugima. Žene rođene u znaku Blizanaca najljepše su kad drže predavanje pred velikom publikom te kad mogu mnoštvo oduševiti svojim vizijama. 

Rak

Za žene rođene u znaku Raka obitelj je na prvom mjestu. Kad se svi okupe oko nje, osjeća se sretno i spokojno – i izgleda jednostavno očaravajuće. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Lav 

Lavice vole biti u centru pozornosti. Kao prave ponosne lavice kroče svijetom te svojim glamuroznim nastupom vole privlačiti pažnju. Ako je u centru događanja, sjaji od samouvjerenosti pod svjetlima pozornice. 

via GIPHY

Djevica 

Ako je se traži pomoć, Djevica može svojim zadivljujućim znanjem jako puno pomoći. Rođene u znaku Djevice vole biti „iskorištene“ i rješavati probleme. Kad netko treba njihove kvalitete, pokažu se u pravom svijetlu. 

Možda vas zanima Što sat tvog rođenja govori o tebi? Rubrika Life&style Life&style

Vaga 

Diplomatske i željne ravnoteže, Vage se zauzimaju za pravdu i dobrobit drugih. Svejedno pokreću li projekt za pomoć beskućnicima ili se zauzimaju za izbjeglice: Vage jednostavo blistaju kad pomažu drugima i mogu se pobrinuti za malo više pravde na ovom svijetu. 

Škorpion 

Škorpionke su temperamentne i impulzivne. Rado i često pokazuju otvoreno svoje osjećaje pa su u tim trenucima najljepše te inspiriraju druge. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Strijelac 

Radoznale su pa u potrazi za promjenom rado upadaju u nove pustolovine. U trenutku kad žene rođene u znaku Strijelca uđu na tuđi teren, počinju im sjajiti oči te zrače pune iščekivanja. 

Možda vas zanima Horoskop otkriva tvoju idealnu dob za brak Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jarac 

Žene rođene u znaku Jarca brinu se za ljude oko sebe poput brižne majke. Uvijek imaju vremena poslušati svoje najdraže te ih uvijek darovati savjetom ili lijepim djelom. Osobito su lijepe kad se brinu o drugima.  

 

Vodenjak 

Vodenjaci su kreativni filozofi. Inteligentni su i svestrani, a nerijetko su pravi vizionari čije ideje mogu biti prije svog vremena.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ribe 

One su najbolje prijateljice koje čovjek može poželjeti. Bez kompromisa će sve napraviti za svoje prijatelje i doista sve učiniti kako bi usrećile druge. Kad su s osobom koju vole, sjaje iznutra. 

Photo: Getty Images

Komentari 0