Life&style

Što sat tvog rođenja govori o tebi?

Vjerovala ili ne, vrijeme tvog rođenja određuje puno toga o tebi, a najviše vezano za tvoju osobnost!

Svi već znamo da horoskopski znak određujemo datumom rođenja, a podznak mjestom i satom rođenja, pa tako sat rođenja također govori dosta o tvojoj osobnosti? Danas te uvodimo u baš to - i odmah da znaš, nama se pokazalo kao vrlo točno.

1. Između ponoći i 2 sata ujutro

Za tebe, obitelj je na prvom mjestu. Kohezija, stabilnost i sigurnost su ti najbitnije stvari u životu. Na prvi pogled, vrlo si rezervirana, ali istina je voda duboka!

2. Između 2 i 4 sati ujutro

Ti si djevojka za spontanost, avanture i zabavu sa svima. Obožavaš putovati i istraživati nove stvari. Tvoja velika snaga su komunikacijske sposobnosti.

3. Između 4 i 6 sati ujutro

Osoba si koja voli pomoći i koja je uvijek tu za druge kada im nedostaje motivacije. No morala bi zato naučiti izboriti se sama za sebe.

4. Između 6 i 8 sati ujutro

Voliš izgledati dobro i privlačiti pozornost na sebe. U profesionalnom životu ili si na poziciji vođe ili si samozaposlena.

5. Između 8 i 10 sati ujutro

Radije izbjegavaš centar pozornosti i ne voliš kada su svi pogledi upereni u tebe, ali opet, voliš imati stvari u životu u balansu. Izvrsno slušaš i tvoji prijatelji ti vole biti blizu.

6. Između 10 sati ujutro i podneva

Više voliš biti okružena ljudima nego li sama. Tip si koji brzo upoznaje nove ljude i stvara nova prijateljstva, ali jednako tako ne dopuštaš da ti postojeća prijateljstva propadnu.

7. Između podneva i 14 sata

Vrlo si ambiciozna i zadovoljavaš se samo s najboljim. Karijera ti je vrlo bitna - no imaj na umu da ti privatan život ne treba patiti zbog toga ili zbog pritiska koji sama sebi radiš oko toga što sve trebaš napraviti - sve se stigne!

8. Između 14 i 16 sata

Konstantan rad na sebi samoj ti je vrlo važan, jer ne možeš mirno sjediti na jednom mjestu - mrziš stagniranje. To je vrlo jasno vidljivo i u tvom životu - osoba si koja se često seli, mijenja poslove i puno putuje.

9. Između 16 i 18 sati

Tvoji prijatelji iznimno cijene što imaš neslomiv optimizam, jer i u najgorim situacijama u kojima nitko ne vidi izlaz, ti ga pronađeš i ponudiš rješenje. Zbilja, nikad ne odustaješ.

10. Između 18 i 20 sati

Vrlo si zavodljiva i strastvena osoba. Imaš određenu auru, kad uđeš u prostoriju, naprosto privučeš sve poglede.

11. Između 20 i 22 sata

Urednost i točnost su tebi iznimno bitne jer mrziš kaos u životu. Uvijek imaš plan za sve. I B plan. Ma i C plan isto.

12. Između 22 sata i ponoći

Ti si vrlo kreativna i uvijek prigrliš kaos. Zato si predodređena za kreativna zanimanja, poput novinarstva, glazbe, pisanja, modnog i grafičkog dizajna.

Photo: Getty Images

Komentari 0