Life&style

U briljantnoj glumi Kate Winslet ponovno uživamo u novoj HBO-voj seriji 'Režim'

  • Serija 'The Regime' ('Režim'), u kojoj je Oskarovka Kate Winslet glavna uloga, naslov je koji najavljujemo s veseljem 
  • Riječ je o seriji od šest epizoda koja donosi priču o događanjima unutar zidina palače modernog europskog režima koji se počinje raspadati
  • Radnja se čini i više nego zanimljivom, glumačka postava je fenomenalna, a sada je izišao i trailer – i jedva čekamo seriju! 

Od ranih 2000-ih, filmska industrija pokazuje veliko zanimanje za to što se događa iza kulisa upravljanja zemljom (bilo bi zanimljivo tako nešto snimiti u Hrvatskoj!). Vidjeli smo to u televizijskom remek-djelu Aarona Sorkina 'Zapadno krilo', koje je publici dalo uvid u svakodnevne washingtonske dileme ljudi koji svoju zemlju žele učiniti boljim mjestom. Nedavno smo vidjeli komedije poput 'Parkovi i rekreacija', koje istražuju besmislenost lokalne politike te 'Potpredsjednicu', koja istražuje moralnu degradaciju samodopadne, ali neodlučne potpredsjednice. A i jedna od Netflixovih najgledanijih serija je 'Kruna', koja prati život britanskog dvora i pokojne kraljice Elizabete II.

 | Autor: HBO HBO Foto: HBO, Kate Winslet

Sada Kate Winslet ima glavnu ulogu u seriji 'The Regime', prestižnoj HBO-ovoj drami o kompliciranoj geopolitici izmišljene europske zemlje. HBO je objavio službeni trailer za 'Režim', seriju u kojoj je Kate autoritarna kancelarka, pomalo nepovezana sa stvarnošću i koja očajnički pokušava zadržati kontrolu. „Otkako sam postala vaša kancelarka, značajno smo narasli kao država. Vrijeme je da Americi i svijetu pokažemo koliko točno vrijedimo.“ Tako počinje novi trailer za seriju.

Serija od šest epizoda, dvojca Willa Tracyja i Franka Richa ('Nasljeđe') te redatelja 'Kraljice' Stephena Frearsa, priča priču o godini dana unutar zidova palače modernog europskog režima. Službeni sinopsis za seriju glasi: 'Režim' priča priču o godini dana unutar zidina palače modernog europskog režima koji se počinje raspadati. 

Osim Winslet, glumačku postavu čine Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton i Hugh Grant, a premijera je zakazana za nedjelju, 3. ožujka u 21:00 na HBO-u.

 | Autor: HBO HBO Foto: HBO, serija The Regime

Serija One Day Možda vas zanima Stigla je serija 'One Day' - hoće li nas dirnuti u srce jednako kao istoimeni film s Anne Hathaway? Rubrika Life&style Life&style
Photo: HBO
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobra glumica