Life&style

U bizarnoj partiji šaha Bruna se šokirala pitanjem Savršenog o orgazmu: "Roditelji će mi ovo gledati"

  • Boravak u Istri bio je uzbudljiv, a djevojke su po povratku u zagrebačku vilu s nestrpljenjem očekivale nove avanture
  • Toni im je to i priuštio, pozvavši neke od njih na neobičnu partiju šaha
  • Nekima se škakljiva pitanja nisu svidjela, a Toni je otkrio kako ga najviše zanimaju odgovori triju djevojaka 

 Po povrtaku iz predivne Istre u Zagreb kandidatkinje iz "Gospodina Savršenog" čekalo je novo iznenađenje. Toni je za djevojke priprema jednu vrlo zanimljivu igru kojom nisu sve bile oduševljene. Povratak s mora u realnost nekim djevojkama nije dobro došao: "Malo je napeta situacija u vili jer ima dosta svađa među curama i nadam se da će se sve uskoro smiriti jer mi to ide na živce", rekla je Dijana. Djevojke je, srećom, oraspoložilo novo pismo Gospodina Savršenog i poziv na novi grupni spoj.

 | Autor: RTL RTL

U "Gospodinu Savršenom" sinoć su pljuštale teške riječi zbog ljubomore, a Savršenog je na spoju oduševila Stankica Možda vas zanima Sinoć su pljuštale teške riječi zbog ljubomore, a Gospodina Savršenog je na spoju oduševila Stankica Rubrika Life&style Life&style

Djevojke su pozvane na partiju neobičnog šaha, da bi saznale koliko su kompatibilne s Tonijem. "Jako sam uzbuđen, vidim nekakva srca i šahovsku ploču, nemam pojma što me čeka i sviđa mi se", rekao je Toni kad je vidio šahovsko polje.

Jeste li ikad ikome rekli 'volim te', jeste li za seks na prvom spoju, jesu li vam čarape u krevetu seksi, bila su samo neka od paprenih pitanja koja su postavljena djevojkama, a Toni je otkrio: "Najviše me zanimaju odgovori Karoline, Poline i Amre!" 

 | Autor: RTL RTL

Gospodin Savršeni poljubio Amru, ona je zaplakala od sreće: "Navalila je prvom prilikom!"

Tijekom šaha kompatibilnosti otkrili smo kako je Amra u prošlosti nekome poslala 'zločestu poruku', a Dijana nije nikad dečku rekla da ga voli. Karolina je odgovorila kako joj nije 'hot' spavanje u čarapama, a Toniju jest. "Osim ako nismo u planini na minus dvadeset, nisu potrebne", rekla je. Bruna se šokirala na intimno pitanje je li ikad glumila orgazam, ali je ipak odgovorila. "Meni će ovo roditelji gledati!" Potom je odgovorila da nije, a Gospodin Savršeni je podržao takav izbor. No, onda je Bruna iznenada dodala i pojašnjenje: "Također jer nikad nisam stupila u nikakve spolne odnose!"

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Gospodin Savršeni s djevojkama na izletu, jedna je napustila show: "Postoje djevojke kojima još maska treba pasti" Rubrika Stars Stars

Josipa je dobila pitanje je li razmjenjivanje nježnosti u javnost 'hot' ili 'not' na što je ona rekla da joj je to 'hot', a Toniju je 'not'! Dodao je kako je bio u društvu parova koji bi pretjerivali pa zbog toga ne voli takve iskaze nježnosti. Izgleda da Gospodin Savršeni već ima miljenice među odabranim djevojkama, a nove avanture i iznenađenja preostaje nam vidjeti u narednim epizodama!

 

Photo: RTL

Komentari 0