Life&style

Twix, Snickers i M&M's uskoro dolaze u obliku keksića - savršenih za slatki zalogaj

  • Život bez Twixa, Snickersa i M&M'sa sigurno ne bi bio isti. Barem za prave ljubitelje slatkiša
  • Ove čokoladice pomažu nam da se opustimo i u najtežim trenucima, a odsad ćemo moći uživati i u novom izdanju
  • Prepoznatljiv okus poznatih slatkiša pretočili su u keksiće napravljene poput minijatura

Ove omiljene čokoladice i bomboni prate nas u stopu otkako smo bili djeca, a prepoznatljiv okus nas osvaja i danas. Stoga se posebno razveselimo kad otkrijemo neke nove slatke vijesti, baš poput ove. Twix, Snickers i M&M's u nešto drugačijem izdanju. Zvuči savršeno.

Možda vas zanima Novi okus savršenstva: Izašli su M&M's bomboni s okusom Bounty čokoladica s kokosom Rubrika Life&style Life&style

Dominantno čokoladni okus zamijenit će prefini i sočni keksići, napravljeni poput minijatura kako bi nam poslužili kao savršeni slatki zalogaj. Logično, Snickers keksići bit će punjeni čokoladom i komadićima kikirikija, Twix će biti ispunjen čokoladom i karamelom, dok će u M&M's izdanju keksi biti punjeni komadićima čokolade i slavnim raznobojnim bombončićima.

 | Autor: Mars Inc. Mars Inc.

Predviđeno pakiranje za slatkiše će biti vrećice od 241 gram s 'pametnim' otvaranjem, kako bi u njima mogli uživati višekratno. Iako, nismo baš sigurni da će izdržati do - višekratnog.  

Koliko smo uspjeli saznati, ove nove minijaturne delicije na tržište dolaze u veljači, primarno u Sjedinjene Američke Države i dijelove Europe poput Velike Britanije i Njemačke. Ne znamo kad će ih 'ugostiti' i police hrvatskih dućana, ali sigurni smo da nećemo čekati predugo. 

 | Autor: Mars Inc. Mars Inc.

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Neodoljivo