Life&style

Trodnevna vojnička dijeta (sa sladoledom!) koja topi kilograme

Ova vojnička dijeta je zapravo kratkoročni plan prehrane osmišljen da bi te brže suzio da staneš u svu svoju odjeću...

Ako pravilno slijediš plan ove vojničke dijete, možda ćeš se brzo naći na dobrom putu da izgubiš težinu i ubrzo pređeš sa XL na M veličine. Ovu je dijetu vrlo lako i zanimljivo pratiti, jer u nekom trenutku uključuje hot-dog i sladoled. Dakle, ako je tvoja novogodišnja odluka bila da izgubiš težinu, a pri tome i uživaš, još nije kasno – možeš ju pretvoriti u proljetnu/predljetnu odluku. Pročitaj sljedeće pojedinosti o koracima koji su potrebni na putu do željenog uspjeha… 

1. dan 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Doručak: spravi si šalicu vrućeg napitka – izaberi hoće li to biti čaj ili kava. Pojedi krišku integralnog tosta sa dvije žlice maslaca od kikirikija. Uz to pojedi i pola grejpa. 

Ručak: šalica željenog vrućeg napitka. Kriška integralnog tosta i pola šalice tunjevine. 

Večera: oko 85 g bilo kojeg mesa kuhanog na pari (ili kuhanog u vodi). Dodaj šalicu graška, pola banane i malu jabuku. Možeš se nagraditi malom šalicom sladoleda. 

Možda vas zanima Muči te spori metabolizam? Ovako ćeš ga ubrzati Rubrika Life&style Life&style

2. dan 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Doručak: kriška tosta – poželjno integralnog. Jedno tvrdo kuhano jaje i pola banane. 

Ručak: šalica svježeg sira s tvrdo kuhanim jajem. Pojedi i 5 slanih krekera. 

Večera: 2 hot-doga, ali bez peciva, šalica brokule i pola šalice mrkve, pola banane koju bi mogla učiniti zanimljivijom dodavanjem pola šalice sladoleda – koji su zavrijedila zato jer si se strogo držala dijete. 

3. dan 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Doručak: 5 slanih krekera s ploškom cheddara (sira) i mala jabuka. 

Ručak: kriška integralnog tosta s jajem (spravljenim po želji). 

Večera: šalica tunjevine za unos bjelančevina. Pola banane s malo sladoleda. 

Možda vas zanima 7 dana pila sam kavu koja ubija glad Rubrika Life&style Life&style

Kao što si primijetila, ova prehrana se sastoji od tri obroka dnevno. Ako se možeš disciplinirati i ograničiti unos međuobroka i grickalica, uskoro bi mogla primijetiti velike promjene na tijelu. Ova vojnička dijeta dobro je uravnotežena u bjelančevinama, ugljikohidratima i zdravim masnoćama te ubrzava metabolizam. 

Nije ju preteško pratiti i lako je slijediti preporuke. Budući da je izazov za početnike, uključuje sustav nagrađivanja koji održava dijetu zabavnom… 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • takuinaki65

    Tablete za mršavljenje - http://thermacuts.lv Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.
  • lorena41

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com