Life&style

Tražiš ludo dobar poklon? Što kažeš na kartonsku verziju svog najboljeg prijatelja, člana obitelji ili omiljenog glumca?!

  • Tražiš savršen božićni poklon? Imamo jednu ludo dobru ideju!
  • Svojim bližnjima možeš pokloniti lik od kartona u prirodnoj veličini
  • Naravno, uvijek im možeš izraditi kartonsku verziju omiljenog glumca ili pjevača, ali i njih samih

Kako nam se približavaju božićni i novogodišnji praznici sve češće razmišljamo o darovima koje bi mogli pokloniti našim najbližima. Ovoga puta za tebe imamo jedan odista neobičan prijedlog - zašto svojim bliskim ljudima ne bi poklonila njihovu kartonsku repliku?! Možda misliš da se šalimo, ali ovaj prijedlog proizišao je kao rezultat novog trenda koji je doslovno poharao društvene mreže.

Možda vas zanima Blagdanski Oreo set savršen je poklon za sve ljubitelje slatkiša. A hvataljka za kekse je hit! Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get the gang together this weekend! When one can’t make it, we can help! #weekendfun #besties

A post shared by Cardboard Cutout Standees (@cardboardcutoutstandees) on

 

 

 

Sve je počelo kada su dvojica nekadašnjih cimera, Jim i Jason odlučili realizirati svoju ludu ideju i otvoriti tvrtku Cardboard Cutout Standies u Wisconsinu koja će se baviti izradom kartonskih printova u punoj veličini. Premda je nastao iz šale, projekt je vrlo brzo zaživio jer su oduševljeni kupci rado iskoristili priliku za nabavku ovog jedinstvenog poklona.

Možda vas zanima Jesu li ti ruke hladne dok surfaš? Onda je ovaj mucasti grijani džepić kao stvoren za tebe Rubrika Life&style Life&style

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surprise someone you love with one of our custom BigHead cutouts! #grandma #airport #bighead

A post shared by Cardboard Cutout Standees (@cardboardcutoutstandees) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@eriehumanesociety shows us how to go big! #bigdogs #dogsofinstagram #photooftheday

A post shared by Cardboard Cutout Standees (@cardboardcutoutstandees) on

U kartonskom obliku vrlo brzo su uz članove obitelji i bliske prijatelje osvanuli i kućni ljubimci, ali i omiljeni glumci te pjevači. Priznajemo i mi bi bile oduševljene da se jednog dana iznenada ugledamo u kartonskoj verziji!

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0