Life&style

Jesu li ti ruke hladne dok surfaš? Onda je ovaj mucasti grijani džepić kao stvoren za tebe

  • Kreće hladnije vrijeme, a s time i noćna mora za sve nas zimogrozne
  • Svake zime pojave se nova grijaća pomagala 
  • Posljednji predmet koji nas je oduševio je grijani džepić za 'surfere'

Ako si jedna od onih osoba kojoj su ruke uvijek hladne, onda za tebe imamo pravu stvar. Nakon raznih termo čarapa, grijanih papuča, grijača za nos te grijača za ruke u obliku tosta, na red je stigao grijani džepić. Naime, riječ je o predmetu koji nalikuje podlošku za kompjuterski miš, a sastoji se od jastuka na kojem ruka stoji te mekanog gornjeg dijela. 

 

 | Autor: screenshot/Urban Outfitters screenshot/Urban Outfitters

Bez obzira jesi doma ili na poslu, uz ovaj džepić tvoje ruke će biti uvijek tople i meke, a kako bi se počeo zagrijavati dovoljno je da u jastučić prikopčaš USB priključak. Ovu zanimljivu spravu stavljamo na popis želja, a inače se može kupiti na stranici Urban Outfitters - bit će to sjajno potrošen novac.

Možda vas zanima Za mačkoljupce hladnih nogu: papuče - ljute mace s ugrađenim grijanjem Rubrika Life&style Life&style
Photo: screenshot/Urban Outfitters
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CheaperonEbay

    https://www.ebay.com/itm/USB-Heated-Mouse-Pad-Mouse-Hand-Warmer-With-Wrist-Guard-Warm-Winter-Office-Gift/303361333961?hash=item46a1be9ac9:g:auQAAOSw08ddy~4B 5 dolara aka 40tak kuna Ebay, ima jeftinije na alibaba ili aliexpress.....