Life&style

Tata po drugi put: Macaulay Culkin ne želi biti otac kakvog je on imao, evo kako će odgojiti "sretniju djecu"

  • Macaulay Culkin i njegova zaručnica Brenda Song u tišini i tajnosti dočekali su svoje drugo zajedničko dijete 
  • Poznato je da je otac Macaulaya Culkina, Kit, bio iznimno strog, čak zlostavljač prema svojoj djeci
  • Međutim, čini se kako bivša dječja zvijezda ima vlastiti stil roditeljstva - kakav je doista otac Macaulay Culkin?

Macaulay Culkin i njegova zaručnica Brenda Song svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti. Slike njihovog sina Dakote baš se ne mogu pronaći na društvenim mrežama. Ali, nedavno je procurila vijest da je par prije nekoliko mjeseci dobio drugo zajedničko dijete. Kieran Culkin, Macaulayjev brat, otkrio je radosnu vijest: Macaulay Culkin ponovno je otac! Navodono su Macaulay Culkin i Brenda Song ponovno postali roditelji neposredno prije Božića. Priča se da se mališan zove Carson. Sami glumci o tome se još nisu očitovali... Kao i do sada, dobro skrivaju svoj privatni život od javnosti, ali je zato i zanimanje javnosti još veće...

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Prisjetimo se: Tijekom ranih 90-ih postojalo je dijete koje je bilo puno slavnije od svih svojih vršnjaka. Apsolutna superzvijezda, Macaulay je u to vrijeme bio toliko popularan da su ga zamolili da vodi Saturday Night Live, a Macaulay je doživio zaista jedinstveno iskustvo radeći u emisiji.

Dok je Macaulay bio nevjerojatno slavan, postojali su milijuni djece diljem svijeta koja su osjećala ljubomoru na njega. Međutim, nažalost, koliko god glamurozno Macaulayev život izgledao izvana, stvari nisu baš bile tako sjajne za slavnu dječju zvijezdu.

 | Autor: 20th Century Fox 20th Century Fox

Iza kulisa slave i glamura Macaulay je imao vrlo dramatično djetinjstvo i to uglavnom zbog zategnutog odnosa s ocem Kitom. 

Nicolette Sheridan Možda vas zanima Ovih 9 glumaca jako su se naljutili kada su njihovi likovi u hit serijama neočekivano ubijeni Rubrika Life&style Life&style

Međutim, nakon što je Macaulay odrastao, slava je sve više blijedila, ponude za uloge bivale sve lošije, na kraju su jedini angažmani bili oni u reality showovima, a godinama se govorkalo i o njegovim problemima s ovisnošću. No posljednjih se godina glumac izgleda "sredio" i  izgradio sjajan život za sebe - i kažu da ima prekrasan odnos sa svojom zaručnicom, Brendom Song.

 | Autor: Twitter Twitter

Osim što se planiraju vjenčati, Macaulay i Brenda na svijet su donijeli i dvoje djece, dva sina. Imajući to na umu, kao i Macaulayevo porijeklo, neki se promatrači pitaju hoće li Culkin slijediti vlastitog oca i biti strog roditelj.

Kakav je otac Macaulay Culkin?

Gotovo cijelo desetljeće, tijekom 2000-ih i 2010-ih, Macaulay Culkin je bio u vezi s Milom Kunis. Tijekom njihove veze mnogi su mislili da će Macaulay i Mila zajedno zasnovati obitelj. Kako znamo, to se tom paru nikada nije dogodilo i Mila je dobila djecu sa suprugom Ashtonom Kutcherom. Baš poput Mile, Macaulay je pronašao novu ljubav, s glumicom Brendom Song. Zajedno su od 2017. godine, a otkrilo se da su se Macaulay i Brenda nedavno i zaručili.

Prije nego što je javnost saznala da Macaulay i Brenda planiraju prošetati do oltara, par je poželio dobrodošlicu na svijet svom djetetu. Navodno rođen 5. travnja 2021. godine, sin para dobio je ime Dakota.

 | Autor: Twitter Twitter

U svijetu postoji puno roditelja koji djecu odgajaju na načine na koje uvelike utječe njihovo vlastito djetinjstvo. S druge strane, također je važno znati da postoje i mnogi roditelji koji odluče potpuno zaboraviti način na koji su odgojeni. Kada je u pitanju način na koji Macaulay odgaja sina, nije teško pretpostaviti što se događa.

Prvo, pošto je Macaulay bio vrlo jasan te otkrio da ga jako malo zanimaju zamke slave, vrlo rijetko sudjeluje u intervjuima u kojima bi ga se može pitati o njegovom stilu roditeljstva,  dva dokaza naizgled pokazuju da Macaulayev roditeljski stil ima malo zajedničkog s načinom na koji ga je njegov otac odgojio.

Nakon što se Dakota rodio, Brenda je 2022. u jednom intervjuu otkrila kako se ona i Macaulay jako trude biti 'klasični' roditelji. „Moj dečko i ja smo vrlo praktični. Nemamo dadilju, ali moja mama je ovdje s nama otkako se sin rodio. Sada ima 9 mjeseci.“ Brenda je zatim nastavila govoriti o tome kako su ona i Macaulay podijelili svoje dužnosti kao par i kao roditelji:

„Mislim da kada ti i partner imate djecu, osobito u prvih nekoliko mjeseci, nemate strpljenja biti pristojni jedno prema drugome. Komunicirati da ti je potrebna pomoć jako je važno. Umjesto da imamo točno određene dužnosti, samo osjećamo. Kad uspavljujem sina, on kaže 'Idem nahraniti životinje i pripremiti večeru'“. 

Premda Brenda nije ništa konkretno rekla o tome jesu li ona i Macaulay strogi roditelji, njezini su komentari dali naslutiti da podržavaju jedno drugo. Imajući to na umu, svakako se čini puno vjerojatnijim da su oni daleko od autoritativnih roditelja.

Nekoliko mjeseci nakon Brendinog intervjua, kamera je uhvatila cijelu obitelj Strong-Culkin. Kako se vidi u šetnji, i otac i sin nose irokeze. Nije da to išta dokazuje, ali nekako upućuje na nekonvencionalnost... 

Kakvo je djetinjstvo imao Macaulay Culkin?

Nakon što je Macaulay postao superzvijezda, počele su se kružiti priče o djetinjstvu glumca. Nažalost , ubrzo je postalo jasno da je njegovo djetinjstvo bilo teško, a da je njegov odnos s ocem još teži. Tijekom godina bilo je puno priča. Na primjer, objavljeno je da je Kit stekao reputaciju holivudskog nasilnika koji je pokušavao prisiliti producente da slijede njegove kreativne zahtjeve. Povrh toga, objavljeno je da Kit nikada nije dopustio Macaulayu da troši vrijeme na išta drugo osim glumu, kako bi mogao biti obično dijete, poput većine djece njegove dobi.

 | Autor: Twitter Twitter

Nakon što je Macaulay odrastao, u jednom od rijetkih intervjua je glumac opisao kako je bilo kad mu je otac upravljao karijerom. „Putovao sam po zemlji zaključan u sobi s čovjekom koji me nije volio.“

Macaulay je također govorio o tome da je njegov otac zlostavljač. „Bio je loš čovjek. Bio je nasilan. Fizički i psihički. Mogu vam pokazati svoje ožiljke. Bio je loš tip. Zlostavljač. Bio je jako težak.“ Na temelju načina na koji Macaulay govori o svom ocu, nije ni čudo da se bivša dječja zvijezda odovjila od obitelji kada je imao 15 godina. A Macaulayev otac Kit navodno se odrekao svog slavnog sina.

Možda vas zanima Nakon osvojenog Oscara za 'Pinokija' slavni Guillermo del Toro već traži glumce za svoj novi mračni film Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Sretno