Life&style

Nakon osvojenog Oscara za 'Pinokija' slavni Guillermo del Toro već traži glumce za svoj novi mračni film

  • Proslavljeni redatelj i scenarist Guillermo del Toro ne miruje, već je duboko u novom projektu
  • Samo nekoliko dana nakon što je osvojio Oscara za najbolji animirani film za svoju mračnu verziju filma 'Pinokio', već traži glumce za svoj sljedeći film
  • Riječ je o filmu 'Frankenstein', koji bi trebao snimati za Netflix 

Izvori kažu da su Andrew Garfield, Oscar Isaac i Mia Goth u ranim pregovorima o tome da glume u Netflixovom filmu 'Frankenstein', koji će Oskarovac del Toro napisati i režirati.

Del Toro već nekoliko godina razvija projekt temeljen na romanu engleske spisateljice Mary Shelley iz 1818. godine, ali još se ne zna koliko vjerno namjerava interpretirati izvorni materijal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema Drive (@cinemadrive_)

'Frankenstein' je dio filmaševog višegodišnjeg ugovora s Netflixom, gdje del Toro ima brojne projekte u različitim fazama razvoja. Razgovori o snimanju 'Frankensteina' su u vrlo ranoj fazi, tvrde izvori, premda još nema službenih komentara sa Netflixa.

Quentin Tarantino Možda vas zanima Quentin Tarantino priprema novi film, vjerojatno svoj posljednji, a evo o čemu se radi Rubrika Life&style Life&style

Del Toro je u nedjelju dobio svoj treći zlatni kipić, nakon dvije pobjede za film 'Oblik vode' iz 2017. godine (za najbolju režiju i najbolji film). Del Toro je također bio nominiran 2007. za scenarij i film na stranom jeziku s filmom 'Panov labirint', a ponovno 2022. godine za najbolji film s filmom 'Ulica noćnih mora'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Garfield je nedavno glumio u Hulu miniseriji 'Under the Banner of Heaven', glumio je 'Spidermana' te imao nedavno epizodnu ulogu u filmu 'Spider-Man: Put bez povratka' i bio je glavna uloga u Netflixovom filmu 'Tick, Tick… Boom!', za koji je bio nominiran za Oscara za najboljeg glumca.

 | Autor: Sony Pictures Sony Pictures

Isaac je glumio u mini serijama 'Prizori iz bračnog života' i Marvelovoj 'Moon Night', kao i filmovima 'As u rukavu' i 'Dina'. 

 | Autor: Warner Bros Warner Bros

Goth je najpoznatija po ulogama u trilogiji 'X' Ti Westa, koja uključuje 'X', 'Pearl' i nadolazeći 'MaXXXine'. Nedavno je glumila i u filmu Brandona Cronenberga 'Infinity Pool', koji je premijerno prikazan na Sundanceu.

 | Autor: A24 A24

Možda vas zanima Lana Barić o svojoj karijeri i društvu: "Moj novi film preispituje koliko ranjive smijemo biti, a da nas to ne ubije..." Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0