Life&style

Traperice po 130, grudnjaci za 40-ak, torbice od 80 kuna... što smo otkrile u LC Waikikiju

  • Turski brend LC Waikiki otvorio je trgovinu u Zagrebu, sutra je na redu Split
  • Cijene su doista niske, a do 19. svibnja još i 20 posto snižene
  • Ponuda trapera je ogromna, a svidjele su nam se i tenisice s animal printom i "ružne" tenisice

Vijest da LC Waikiki, turski brend odjeće i modnih dodataka, dolazi u Hrvatsku privukla je veliku pozornost. Trgovinu koju nazivaju "turski H&M" do sada smo viđali u Bosni i Srbiji, a danas je, u novootvorenom Arena Parku, svoja vrata otvorila i prva trgovina u Hrvatskoj. Naravno, znatiželja nas je natjerala da rano ustanemo, probijemo se kroz nevjerojatnu gužvu i provjerimo cijelu ponudu te cijene.  Na samom ulasku u trgovinu, osim hrpe znatiželjnika i budućnih kupaca, dočekale su nas lutke u ljetnim kombinacijama. S obzirom da smo došle u kaputima, odmah smo počele maštati da pronosamo šarene, široke hlače od laganog materijala i sandale neutralnih boja. Dosta dobar početak! 

T-shirti

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

S lijeve strane ulaza dočekala nas je kolekcija majica kratkih rukava inspirirana likom Mickey Mousea. Kolekcijom evidentno vladaju crvena i bijela boja te lik popularnog miša. Na dodir, majice izgledaju dosta kvalitetno i definitivno smo poželjeli oplemeniti svoj ormar jednom od njih. 

Možda vas zanima Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike Rubrika Moda Moda  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Mislili smo da su to najjeftinije majice koje ćemo pronaći, ali iznenadili smo se već na idućoj polici. Tamo se nalazila slatka ružičasta majica s natpisom i umjerenim animal printom koja košta 39,90 kn. Riječ je o popularnom modelu i printu pa je izgledno da ćemo ovaj komad definitivno viđati na ulicama. Generalno gledajući, majice su dosta povoljne i dolaze u različitim modelima i definitivno se isplati obratiti pažnju. 

Haljine

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Ponuda haljina nešto je skromnija, ali veoma raznolika. Fokus je definitivno na mladenačkim, mini haljinicama koje dolaze u veselim, cvjetnim uzorcima. Njihove cijene kreću se oko 84,90 kn. Osim toga, dostupan je i manji broj midi haljina po nešto višim cijenama. Primjerice, crna midi haljina na vezanje i dalje košta manje od 150 kuna. 

Jeans

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Kad je riječ o jeans komadima, ponuda je ogromna. Iako jeans jakne nismo uočili, naišli smo na golemu policu s trapericama gdje će svatko moći pronaći nešto za sebe. Cijena traperica većinom se kreće oko 129,90 kn i, po tome sudeći, ova trgovina povoljnija je od većine. S druge strane, za oko su nam zapele mini suknje i kratke jeans hlače. LC Waikiki je i na tom polju oduševio ponudom. Zgodne ljetne suknjice i hlače možeš pronaći po cijeni od 119,90 kn. 

Možda vas zanima Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo Rubrika Beauty Beauty

Modni dodaci i donje rublje

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

U trgovini su, osim odjeće, dostupne i torbice, pidžame i donje rublje. Cijena torbica varira ovisno o modelu. Atraktivni mali ruksaci u ružičastoj i roza boji koštaju svega 84,90 kn, a maksimalne cijene penju se od 150 kn. Istini na volju, torbice se čine prilično mekane. Ali definitivno su iskoristive! S druge strane, donje rublje ima prilično dobar sastav i jako je povoljno. Troje gaćice u paketu platit ćeš 49,90 kn, a dva komada grudnjaka možeš pronaći 84,90 kn. Jako povoljno, zar ne? Nadalje, ljetne pidžame pronaći ćeš po cijenama koje se kreću već od 69,90 kn. 

Kupaći kostimi

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

U ponudi su se već našli i kupaći kostimi, iako ih nema baš mnogo. Većina modela ima neobične uzorke, ali dostupni su i posve obični modeli u crnoj boji i boji konjaka. Komadi dvojdjelnih kupaćih kostima kupuju se odvojeno, a koštaju 84,90 kn. 

Tenisice

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Koliko smo mogle vidjeti, veliku pažnju kupaca privukle su tenisice. Modeli koji su dostupni stvarno prate tredove pa ćeš pronaći pregršt bijelih tenisice s animal printom, ružičaste tenisice, ali i takozvane "ružne tenisice" koje već nekoliko godina ne izlaze iz mode. Primjerice, ružičaste tenisice koštaju 129,90 kn, bijele tenisice s uzorkom su 149,90 kn, a ružne tenisice 179,90 kn. Osim tenisica, tu su i ljetne popuče čije se cijene kreću već od 49,90 kn.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Cijene istaknute na artiklima su cijene bez popusta. Međutim, povodom otvorenja na blagajni će te dočekati 20 posto popusta na cijelu kupnju. Sniženje traje do 19. svibnja pa, ako ti se čini zanimljivo, posjeti trgovinu prvom prilikom i o kvaliteti proizvode i ponude prosudi sama.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0