Life&style

Trailer za treću sezonu hit serije 'Only Murders in The Building' potvrdio je angažman slavne glumice

  • Hulu je objavio prvi teaser za treću sezonu serije 'Only Murders in The Building' i to na noćašnjoj dodjeli Oscara
  • Zvjezdana glumačka postava serije 'Only Murders in The Building' dobit će u trećoj sezoni doista moćno pojačanje
  • Isječak od 30 sekundi predstavio je slavnu glumicu Meryl Streep kao „iznenađenje kakvo niste očekivali“

Isječak od 30 sekundi predstavio je slavnu glumicu Meryl Streep kao "iznenađenje kakvo niste očekivali", prije nego što se dobitnica Oscara pojavila u sceni u kojoj nešto traži i čita sa stola. Potom je glumica rekla: „O moj Bože, to sam ja!“, između napadaja nervoznog smijeha. „Oh, tako mi je žao. To sam ja, zar ne?“, dodala je. 

 | Autor: Hulu Hulu

Serija 'Only Murders in The Building' prati tri stranca, Charlesa, Olivera i Mabel (glume ih Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez), koji dijele opsjednutost zločinom i odjednom se nađu uključeni u jedan. 

Neočekivana smrt lika u seriji, Kate Mara Možda vas zanima Smrt iz vedra neba: Ovo su najneočekivanije smrti glavnih likova u televizijskim serijama Rubrika Life&style Life&style

Nakon što se sumnjiva smrt dogodi u njihovoj ekskluzivnoj stambenoj zgradi na Upper West Sideu, trojac sa svojim velikim teorijskim znanjem o zločinu kreće u potragu kako bi pronašli ubojicu i konačno razotkrili istinu. Dok snimaju vlastiti podcast kako bi dokumentirali slučaj, njih troje otkrivaju složene tajne zgrade koje sežu godinama unazad.

Treća sezona počinje dok trio radi na otkrivanju tko je ubio Bena Glenroya (Paul Rudd). U finalu druge sezone, koja je emitirana prošlog kolovoza, gledatelji su svjedočili kako Glenroy umire na pozornici dok je nastupao u predstavi na Broadwayu s Charlesom.

Najava da bi se Meryl Streep mogla pojaviti u trećoj sezoni serije objavljena je u siječnju putem Instagram videa podijeljenog putem Instagrama Selene Gomez. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Serija 'Only Murders in The Building' djelo je sukreatora i pisaca Martina i Johna Hoffmana ('Grace & Frankie', 'Traženje'). Martin i Hoffman izvršni su producenti zajedno sa Shortom, Gomez, kreatorom serije 'To smo mi' Danom Fogelmanom te Jess Rosenthal. 

Jennifer Garner Možda vas zanima Nova uzbudljiva triler serija u kojoj Jennifer Garner traži svog nestalog supruga djeluje vrlo obećavajuće Rubrika Life&style Life&style
Photo: Hulu

Komentari 0