Life&style
Jennifer Garner

Nova uzbudljiva triler serija u kojoj Jennifer Garner traži svog nestalog supruga djeluje vrlo obećavajuće

  • Zanimljiva nova Apple TV+ serija temelji se na bestseleru popularne novele književnice Laure Dave
  • U glavnoj ulozi je Jennifer Garner koja treba otkriti kako je nestao njen suprug
  • Serija 'The Last Thing He Told Me' stiže nam 14. travnja i djeluje kao da bi mogla biti hit 

„Znamo li doista ljude koje najviše volimo?“ To je pitanje u središtu 'The Last Thing He Told Me', Apple TV+ serije temeljene na istoimenom trileru književnice Laure Dave.

Jennifer Garner glumi lik Hannah koja slijedi misteriozne tragove kako bi saznala što se dogodilo njezinom nestalom suprugu, što se može i naslutiti u novom traileru za nadolazeću seriju.

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+

Serijal od sedam dijelova temelji se na najprodavanijem romanu Laure Dave, a izvršni producenti su Garner, Reese Witherspoon i Lauren Neustadter. Dave je sukreirala seriju s Apple TV+ te zajedno sa svojim suprugom Joshom Singerom, scenaristom, dobitnikom Oscara.

Serija 'Velika očekivanja' Možda vas zanima Prvi pogled na 'Velika očekivanja': Književni klasik Charlesa Dickensa dobiva novu televizijsku adaptaciju Rubrika Life&style Life&style

Apple TV+ je ovako opisao seriju: „Radnja prati Hannah (koju glumi Garner), ženu koja mora uspostaviti vezu sa svojom 16-godišnjom pokćerkom Bailey (koju glumi Angourie Rice) kako bi otkrila istinu o tome zašto njezin muž je misteriozno nestao.“

Uzbudljivi trailer prikazuje Garner kako pokušava razjasniti misterij, dok joj jedan muškarac govori: „Vaš suprug nije ono što mislite da jest“.

Uz Garner u seriji glume Nikolaj Coster-Waldau iz 'Igre prijestolja', Aisha Tyler, Augusto Aguilera, Geoff Stults i John Harlan Kim.

Redateljica Olivia Newman vodi pilot epizodu, a redateljska postava serije sastoji se isključivo od žena, uključujući Deniz Gamze Erguven, Daisy Von Scherler Mayer i Lilu Neugebauer.

Garner je ranije otkrila da je Julia Roberts izvorno dobila ulogu u ograničenoj seriji, ali je Garner krenula u „kampanju“ kako bi dobila ulogu nakon što je Roberts odustala zbog sukoba oko rasporeda. „Upravo sam započela, kao, kampanju pisanja pisama, pretpostavljam“, rekla je Garner u jednom intervjuu. „Osjetila sam takvu povezanost s likom.”

Garner je sažela nadolazeću seriju u jednoj rečenici: „Obožavateljica sam broj jedan Laure Dave i samo želim da ljudi koji vole knjigu budu zadovoljni onim što smo napravili i da su prisiljeni nastaviti gledati seriju na isti način na koji sam ja bila 'natjerana' čitati, poglavlje za poglavljem, za poglavljem.”

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+

'The Last Thing He Told Me' premijerno će se prikazivati od 14. travnja na Apple TV+.

Možda vas zanima Šesti dio horor serijala 'Vrisak' stigao u kina i prava je poslastica za ljubitelje filmova strave Rubrika Life&style Life&style
Photo: Apple TV+
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    jennifer is besst