Life&style

Šesti dio horor serijala 'Vrisak' stigao u kina i prava je poslastica za ljubitelje filmova strave

  • Danas u kina stiže zastrašujući, britak i najkrvaviji film kultnog horor serijala koji nastavlja priču preživjelih posljednjih ubojstava Ghostfacea
  • Glumačku postavu predvode Jenna Ortega iz hit serije 'Wednesday', Melissa Barrera, Courtney Cox, Mason Gooding...
  • Bilo da netko voli ove filmove već 25 godina ili ih je tek nedavno prvi put pogledao, redatelji su uvjereni da ovaj novi nastavak ima nešto za svakoga

Danas u kina stiže zastrašujući, britak i najkrvaviji film kultnog horor serijala koji nastavlja priču preživjelih posljednjih ubojstava Ghostfacea iz filma 'Vrisak' (Scream, 2022.).

'Vrisak 6' odvija se ubrzo nakon događaja iz posljednjeg filma te se svi još uvijek pokušavaju nositi s time što dogodilo. Odlaze u veliki grad koji odiše energijom koja bi im mogla pomoći da krenu dalje sa svojim životima. Tara i blizanci u New Yorku pohađaju koledž, dok Sam radi dva posla i bori se sa svojim demonima. Taj kvartet preživjelih iz Woodsboroa stvorio je vlastitu malu obitelj i zauvijek su povezani zbog zajedničke traume koju su proživjeli. Svi pokušavaju dalje nastaviti sa svojim životima, često na sasvim drugačije načine… ali, naravno, Ghostface ih i tu pronađe. Shvate da i u milijunskom gradu ne mogu pobjeći i sakriti se od toga što ih proganja.

Bilo da se voze podzemnom željeznicom ili hodaju po ulicama grada – sve je prepuno ljudi. A bilo tko od njih može biti Ghostface.

Glumačku postavu predvode Jenna Ortega iz hit serije 'Wednesday', Melissa Barrera, Courtney Cox, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown i Hayden Panettiere.

Film su režirali Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, scenarij napisali James Vanderbilt i Guy Busick na temelju likova koje je osmislio Kevin Williamson, a producirali William Sherak, James Vanderbilt i Paul Neinstein.

 | Autor: Paramount Pictures Paramount Pictures   Bilo da netko voli ove filmove već 25 godina ili ih je tek nedavno prvi put pogledao, redatelji su uvjereni da ovaj novi nastavak ima nešto za svakoga.   'Vrisak 6' u CineStar i ostala kina stiže u srijedu 8. ožujka u distribuciji Blitza, a ulaznice su u prodaji online (Cinestar, Cineplexx) ili na blagajnama kina.

Photo: Paramount Pictures

Komentari 0