Life&style

Trailer za treću sezonu Bridgertona napokon je tu: vruć odnos Penelope i Colina držat će nas na rubu sjedala

  • Otkako je napokon izašao trailer za novu sezonu Bridgertona, naša je nestrpljivost dosegnula svoj vrhunac
  • Prve četiri epizode stići će na streaming platformu 16. svibnja, dok će ostatak biti objavljen nešto manje od mjesec dana kasnije, 13. lipnja
  • Službeni X račun serije tvitao je uz teaser kako 'svako ogledalo priča priču... a priča gospođice Penelope Featherington je ona koja se ne smije propustiti, a evo i ostalih poznatih detalja

Još otkad su nas tvorci 'Bridgertona' počastili 'Kraljicom Charlotte', žudimo za novom dozom zavrzlama, spletki i ljubavnih zapleta omiljenih likova, a otkako je napokon izašao trailer za novu sezonu, naša je nestrpljivost dosegnula svoj vrhunac. Dobro nam je poznato da će se treća sezona Bridgertona usredotočiti na odnos između Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton), no postoji tu još cijeli niz drugih priča koje čekaju svoj epilog. 

U traileru čujemo kako Penelope inzistira na tome da 'više ne može živjeti kod kuće', te kako najavljuje da 'mora pronaći muža', a Colin se pak čini presretnim što joj može pomoći u potrazi. A dok svi odbrojavamo dane dok treća sezona konačno ne stigne na naše ekrane, evo što možemo očekivati od nadolazećih epizoda. 

 | Autor: Netflix Netflix

Netflix je treću sezonu odlučio prikazati u dva dijela. Prve četiri epizode stići će na streaming platformu 16. svibnja, dok će ostatak biti objavljen nešto manje od mjesec dana kasnije, 13. lipnja. Službeni X račun serije tvitao je uz teaser kako 'svako ogledalo priča priču... a priča gospođice Penelope Featherington je ona koja se ne smije propustiti.' Kasniji teaser isječak objavljen u veljači pokazao je Penelope kako gleda u Colinove oči. No što je s ostalim likovima?

Možda vas zanima Prve fotografije 3. sezone serije 'Bijeli lotos' otkrivaju savršena tijela i prekrasne prizore plaža Rubrika Life&style Life&style

Tvorci su obećali da će treća sezona biti 'potresna u cijelosti', a najveća novost je da će Netflixova hit drama odstupiti od redoslijeda iz knjiga Julije Quinn. Sama Lady Whistledown, Nicola Coughlan, najavila je da će treća sezona preskočiti priču Benedicta Bridgertona i umjesto toga pratiti Colina Bridgertona (Luke Newton) te njezin lik Penelope Featherington dok se upuštaju u svoju ljubavnu priču. 

Prve dvije sezone serije vjerno su pratile prva dva romana: prva sezona bila je usredotočena na romansu Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i Simona (Regé-Page Jean), dok je druga zaronila u romansu Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) i Kate (Simone  Ashley). Treća knjiga, 'An Offer From A Gentleman', fokusira se na ljubavnu vezu Benedicta Bridgertona (Luke Thompson) sa Sophie Beckett, no čini se da će ova priča biti pomaknuta na kasniji datum, dok četvrta knjiga, 'Romancing Mister Bridgerton', dolazi u prvi plan.

 | Autor: Netflix Netflix

Neuništiva Kimmy Schmidt Možda vas zanima Netflixove komedije: 10 serija koje će te opustiti i nagnati da zaboraviš sve brige Rubrika Life&style Life&style

Budući da je na kraju druge sezone Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) uhvaćena usred dvije nezgodne priče, iskreno se nadamo da ćemo neke odgovore napokon dobiti u sezoni koja je pred nama. Tu je njezina nepreporučljiva, iako obožavateljima draga, romansa s Theom Sharpeom (Calam Lynch), a tu je i činjenica da je upravo saznala da je njezina najbolja prijateljica, Penelope Featherington, Lady Whistledown i da ju je pošteno bacila pod autobus. 

 | Autor: Netflix Netflix

Uz Nicolu Coughlan (Penelope) i Lukea Newtona (Colin), ostali članovi glumačke postave koji se vraćaju za treću sezonu su Claudia Jessie (Eloise) i Luke Thompson (Benedict). Jonathan Bailey i Simone Ashley također su potvrđeni da će reprizirati svoje uloge Anthonyja Bridgertona i Kate Bridgerton, a glumačkoj ekipi će se pridružiti i neka nova lica poput Daniela Francisa (Stay Close), koji će glumiti novog lika Marcusa Andersona, opisanog kao karizmatičnog lika čija prisutnost osvjetljava svaku prostoriju u koju uđe, privlačeći pozornost određenih matrijarha u tonu i gnjev drugih, Sam Phillips će glumiti lorda Deblinga - genijalnog lorda s neobičnim interesima, a James Phoon stiže u ulozi zgodnog, ali maloumnog Harryja Dankwortha.

 

Photo: Netflix

Komentari 0