Life&style

Prve fotografije 3. sezone serije 'Bijeli lotos' otkrivaju savršena tijela i prekrasne prizore plaža

  • Treća sezona 'Bijelog lotosa' snima se na Tajlandu u novom tropskom okruženju za antologijsku seriju
  • Glumac Sam Nivola podijelio je slike iza kulisa s kolegama poput Iris Apatow i Patricka Schwarzeneggera
  • U novoj sezoni uključit će se Leslie Bibb, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey i drugi

Još malo pa je vrijeme da rezerviraš još jedan boravak u „Bijelom lotosu“. Ovosezonska grupa gostiju putovat će na Tajland kako bi istražili „smrt u okruženju istočnjačke religije i duhovnosti“, otkrio je Mike White, tvorac i redatelj popularne HBO Max serije. Glumac Sam Nivola podijelio je na svom Instagramu pet crno-bijelih fotografija iza scene sa snimanja 3. sezone „Bijelog lotosa“. 

Mogu se vidjeti Patrick Schwarzenegger i Iris Apatow kako se druže na brodu na otvornoj prvoj fotografiji. U međuvremenu, Sarah Catherine Hook pridružuje se grupi na sljedećih nekoliko fotografija koje izgledaju kao da su snimljene iz unutrašnjosti broda. Posljednjih nekoliko fotografija prikazuje grupu koja snima selfije na plaži u Tajlandu te Schwarzeneggera kako pozira sam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Nivola (@samnivola)

Tko sve glumi u 3. sezoni 'Bijelog lotosa'?

U novoj sezoni Bijelog lotosa također će nastupiti Leslie Bibb, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Carrie Coon, Natasha Rothwell, Christian Friedel, Walton Goggins, Amy Lou Wood i drugi. Serija će se snimati na Koh Samuiju, Phuketu i Bangkoku i prikazat će višegeneracijsku grupu koja uključuje patrijarha, izvršnu direktoricu, glumicu, nekoliko majki, uključujući ženu iz country kluba, neprilagođenu osobu i jogija. Nova sezona još nema datum izlaska, ali će vjerojatno debitirati 2025. godine.  

Neuništiva Kimmy Schmidt Možda vas zanima Netflixove komedije: 10 serija koje će te opustiti i nagnati da zaboraviš sve brige Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: HBO HBO Foto: HBO, Bijeli lotus

Međutim, zvuči kao da će se čekanje isplatiti.

„Bit će to veliki Bijeli lotos“, rekao je White u intervjuu u studenom 2023. „Bit će duže, veće, luđe.“

Ripley Možda vas zanima Serija 'Ripley' počela se prikazivati na Netflixu, evo što možeš očekivati Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @samnivola

Komentari 0