Life&style

Tony Cetinski će postati djed: "Nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme"

  • Tonyjev sin iz prvog braka s Antonelom Butigan, Christian, objavio je sretnu vijest na društvenim mrežama
  • Budući djed je rekao da mu je ovo nešto najljepše što mu se dogodilo
  • Tony osim Christiana ima i kćer Piju, iz drugog braka s Ivanom Nobilo

Pjevač Tony Cetinski (51) uskoro će postati djed. Njegov sin iz prvog braka s Dubrovkinjom Antonelom Butigan, Christian (23), objavio je sretnu vijest na društvenim mrežama. 

"Dao si nam mnogo više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što ljepšim. Jedva čekamo da te upoznamo" napisao je Christian uz fotografiju ultrazvuka.

Budući djed uskoro je potvrdio sretnu vijest za Večernji list:

- Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme. Kristijan će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica majka - rekao je Tony za Večerni.

 | Autor: facebook facebook

Tony je Christiana dobio 1997. u braku s Antonelom Butigan, a 23-godišnjak živi u Berlinu gdje pohađa studij mehanotronike. Tony i Christian su jako vezani, a posebno je dirljiva bila proslava njegova 18. rođendana kad je brižni otac otputovao u Njemačku iznenaditi sina za proslavu punoljetnosti te mu otići kupiti obećanu gitaru.

Nered nagovorio Ninu Badrić da prvi put isproba jegulje i žabe. Pogledaj njezinu reakciju!

 | Autor: facebook facebook

- Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata, napisao je tada Tony na društvenim mrežama.

Inače, Tony Cetinski je nakon braka s Antonelom Butigan bio oženjen za Ivanu Nobilo i s njom ima kćer Piju, a danas je u trećem braku s Dubravkom Dujak. Prije godinu i pol je Tony pričao o svojoj djeci...

Budi nostalgiju: Tony objavio 22 godine staru fotku s Massimom, Josipom...

- Kristijan živi u Berlinu. Svira gitaru i uči školu, nešto vezano za autoindustriju. Okad je prošao pubertet, pravi smo prijatelji, bez tabu tema pričamo o svemu. Kći ide u školu u Londonu i zaljubljena je u mene. Jako je vezana za mene. Nisam zadovoljan koliko vremena provodim s djecom i nikada neću biti, ali što ću - bio je iskren Cetinski.

Možda vas zanima Pogledaj kako se Nina Badrić ubacila u kadar pokraj Clarka Gablea u kultnom filmu 'Prohujalo s vihorom' Rubrika Stars Stars

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Photo: facebook

Komentari 0