Stars

Nered nagovorio Ninu Badrić da prvi put isproba jegulje i žabe. Pogledaj njezinu reakciju!

  • Nakon kulinarske avanture u popularnom televizijskom showu "Tri, dva, jedan - kuhaj" reper Nered pokrenuo je na YouTubeu vlastitu kulinarsku emisiju
  • Danas je objavio drugu epizodu "Kaj se kuha" showa, a specijalna gošća bila je pjevačica Nina Badrić
  • Nina se odvažila i po prvi puta isprobala žabe i jegulje, a po svemu sudeći u ovim delikatesama je uživala

Nakon uspješnog sudjelovanja u popularnom kulinarskom showu "Tri, dva, jedan -kuhaj" reper Marko Lasić, široj javnosti poznatiji pod umjetničkim imenom Nered, odlučio je nastaviti svoju kulinarsku avanturu. Pokrenuo je vlastiti kulinarski show "Kaj se kuha?“ kojeg možeš popratiti na istoimenom YouTube portalu. Riječ je o vrlo dinamičnom formatu od 15-ak minuta koji uključuje odlazak na tržnicu, kuhanje u profesionalnoj kuhinji renomiranih restorana te druženje s poznatim gostima.

U drugoj epizodi Nered je ugostio specijalnu gošću, svoju dugogodišnju prijateljicu i kolegicu Ninu Badrić. U suradnji sa kuharom Stipanom Iličićem za pjevačicu je pripremio žabe i jegulje, jelo koje se tradicionalno priprema od Baranje do Gorskog Kotora te u cetinskom i neretvanskom kraju. Riječ je o jelu koje se diljem svijeta konzumira kao delikatesa.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Priznao je kako mu nije bilo svejedno kako će Nina reagirati, posebno zbog toga što ju je nagovorio da po prvi puta isproba ova jela. "Bio sam nervozan cijeli taj dan. Znao sam da je Nina u programu treninga i da se priprema za veliki koncert 7. ožujka u Areni Zagreb. To je užasno zahtjevno!" - otkrio je Nered. Uz Ninu, na degustaciji su se pojavili i njegova supruga Jelena Lasić te vlasnik restorana "Balon" Krešimir Ledić.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

A evo kako je proteklo zajedničko druženje:

Kako je bilo kuhati za Ninu?

"Da, trebalo je imati hrabrosti staviti to na tanjur! Nisam znao hoće li mi se odbiti od glavu, tanjur mislim .. kad me Nina pogodi hahah, ali srušili smo predrasude i sa sigurnošću potvrdili da je žaba iznad svega vrhunska poslastica." - otkrio je Nered tijek večeri. Kada je prvo jelo došlo za stol Nina je nevoljko pristala kušati ga. Reper joj je obećao kako će hrana "biti top", na što mu je pjevačica zaprijetila da će u suprotnom on biti ispaljen iz topa. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Kakva je Nina kuharica?

Nina je priznala kako u posljednje vrijeme posebnu pažnju obraća podrijetlu namirnica te premda je veliki ljubitelj mesa svoju prehranu sve više koncentrira na voću i povrću. "Ja ti jako volim jela na žlicu, kad sam doma uvijek si to napravim." - otkrila je pjevačica tajnu iz svoje kuhinje te priznala kako uživa u spravljanju jela, a sudeći prema komentarima njezinih prijatelja to joj ide sjajno. Posebnu pažnju pridaje dekoraciji hrane pa je tako priznala sljedeće: "Meni je bitno da si ja to lijepo serviram jer jedem i očima hranu. Priznala je kako ju kuhanje opušta, a voli pogledati i kulinarske emisije pa je tako budno pratila i nastup svog prijatelja Nereda. Gledateljima je naposljetku otkrila još jednu tajnu, a ta je da joj od svih jela najteže ide priprema sarme. 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

 

 

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0