Stars

Pogledaj kako se Nina Badrić ubacila u kadar pokraj Clarka Gablea u kultnom filmu 'Prohujalo s vihorom'

  • Naša poznata pjevačica zaigrala se s popularnom aplikacijom za video montažu i "uskočila" u filmski klasik
  • Glavna uloga u filmu "Prohujalo s vihorom" joj odlično stoji, možda je propustila veliku filmsku karijeru
  • Vivien Leigh je osvojila Oscara za tu ulogu, a pogledaj koliko dobro se Nina snašla u ovoj ulozi

Rijetko tko nije pogledao i zaljubio se u filmski klasik "Prohujalo s vihorom", poznatim i pod nazivom "Zameo ih vjetar", snimljen po romanu američke spisateljice Margaret Mitchell. Slavna je to američka ljubavna povijesna drama, koja na malim ekranima ima kultni status još od 1939.

Smatra se jednim od najboljih filmova svih vremena, osvojio je 10 Oscara, za najbolji film, režiju, scenarij, Vivien Leigh je bila najbolja glumica, a Clark Gable je ostao na nominaciji. Uglavnom, kada bi se prilagodila inflacija po desetljećima, "Prohujalo s vihorom" bi bio najkomercijalniji film svih vremena.

Možda vas zanima Nina Badrić objavila fotografiju staru devet godina, a mnoge je oduševilo s kim je u društvu Rubrika Stars Stars

Međutim, u današnje vrijeme modernih tehnologija, moguće je poigrati se i osobno zakoračiti u slavne filmske scene te zauzeti mjesto nekih od najpoznatijih glumaca u povijesti. Upravo je to napravila i Nina Badrić, a poslužila se aplikacijom Reface i uskočila umjesto Viven Leigh kao partnerica slavnom Clarku Gableu. 

Kako ti se čini Nina u glavnoj ulozi "Prohujalo s vihorom"? Misliš li da bi imala šanse za Oskara? Sudeći prema komentarima na njezinom Instagram profilu, Nina je propustila veliku glumačku karijeru.

"Auuu koja sličnost", "Ti si Ava Gardner današnjice", "Nina O'Harra", "Čarobno", samo su neki od komentara, a Nini je jedna pratiteljica napisala: "Želim ti jednog ovakvog muškarca, koji toliko voli, ali ne odlazi. Prekrasna si Nina!"

U statusu na Instagramu, uz ovaj simpatični video, Nina je citirala glavnu glumicu rečenicom: "Tomorow is another day".

Možda vas zanima Nina Badrić u elegantnom i casual izdanju, a uz oba nosi Gucci cipele vrijedne više od 6 tisuća kuna Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    besposlen pop.......