Life&style

Toni odveo djevojke u Split, na grupnom spoju živcirala ih je Polina: "Bacit ću je s mosta..."

  • Toni je djevojke odveo u rodni grad, Split, kako bi ga upoznale u njegovom prirodnom okruženju
  • Neke od djevojaka uživale su u grupnom spoju, no živcirala ih je Polinina dominacija
  • Savršeni je najviše pažnje poklanjao baš njoj na što je revoltirana Josipa zaprijetila: "U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno"

Toni i djevojke uživali su u Dalmaciji jer je Gospodin Savršeni želio bolje upoznati djevojke na svom terenu, u svom rodnom gradu, ali i da one vide njega u prirodnom okruženju. Tako je na grupni spoj poveo Polinu, Stankicu, Janet, Dijanu, Josipu i Saru. Zabavljali su se vozeći quadove, a ostale djevojke zaputile su se na plažu i razgovarale uz more.

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Toni je izbacio Oliveru, gledatelji su zadovoljni: "Trebala je i prije otići!". Amra guštala kod njega doma Rubrika Life&style Life&style

Većini djevojaka na spoju je to bio prvi put da se voze quadovima. "Drago mi je što sam to probala s Tonijem“, rekla je Josipa, a Toni je pohvalio sve cure kako su se snašle, posebno Dijanu koja je vozila odmah iza njega. Otkrio je kako su mu sve djevojke bile zgodne na spoju, a izdvojio je Polinu i Janet. Nakon vožnje Toni je organizirao zabavno slikanje na platnu za djevojke, ali prije nastavka grupnog spoja pozvao je Polinu na kratki razgovor. Djevojkama nije bilo jasno zašto Toni na grupnom spoju cijelo vrijeme želi biti sam s Polinom.

 | Autor: RTL RTL

"Izoperirana je, ima silikone", Olivera nije štedjela Kseniju, a doznalo se i koliki honorar imaju djevojke i Savršeni

"Opet nju zoveš, zašto?", "Ovo je dupli single date", "Nije u redu uzimati Polinu konstantno", komentirale su međusobno kada je Toni pozvao Polinu da odu nasamo. "Ja još uvijek čekam, a ona rastura", rekla je Josipa te dodala: "Naplatit ću ja njoj to". "U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno, baci se tamo", rekla joj je Stankica, također  revoltirana. "Bacit ću ja nju s mosta", rekla je Josipa. Dodala je da ako je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno, onda je i njoj to dozvoljeno. 

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Polina je ponijela titulu najseksi djevojke u kući, a Toni otkrio s kojom bi se djevojkom volio poljubiti Rubrika Life&style Life&style

Nakon grupnog spoja, Toni je pozvao Josipu na Modro jezero. Na spoju je Toni crtao Josipu, a razgovarali su o životu i tipu partnera s kojim bi proveli život. "Divno je biti s njim nasamo", otkrila je Josipa i priznala Toniju da joj se sviđa. Toni je Josipi odlučio dati i ružu rekavši da se veseli njihovim budućim druženjima. "Čekala sam jako dugo ovu potvrdu i drago mi je da mi je opet dao do znanja da me želi bolje upoznati i s tom ću se ružom sada osjećati sigurnije", rekla je Josipa, dodajući da nikada nije bila na ljepšem spoju.

Photo: RTL

Komentari 0