Life&style

Toni je izbacio Oliveru, gledatelji su zadovoljni: "Trebala je i prije otići!". Amra guštala kod njega doma

  • U sinoćnjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' šarmantni Splićanin pozvao je Amru na cjelodnevni spoj nasamo, a show su napustile Olivera i novopridošla Stanka
  • Neke djevojke u vili, a čini se i gledatelji odahnuli su nakon Oliverinog izbacivanja
  • U vili Gospodina Savršenog sve je više napetosti među djevojkama, dok su neke pak, sigurne u Tonijevu naklonost

U vili Gospodina Savršenog već prvi dan s novim djevojkama Stankom, Sarom i Ksenijom u kući se mogla osjetiti napetost zbog dolaska konkurencije. "Moglo bi se reći da između mene i Ksenije ima već nekih iskrica", rekao je pa ušetao među djevojke kako bi im najavio novi spoj udvoje.

Možda vas zanima "Izoperirana je, ima silikone", Olivera nije štedjela Kseniju, a doznalo se i koliki honorar imaju djevojke i Savršeni Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

"S Amrom sam već dosta razvio odnos tako da danas planiram opuštenu atmosferu i upoznavanje u opuštenom izdanju", rekao je Toni pa poveo Amru na bajkoviti spoj na Lonjsko polje. Uživali su u vožnji jezerom, zatim u hranjenju konja, potom na romantičnom pikniku.

 | Autor: RTL RTL

Toni nije želio da njihov spoj završi, pa iako to nije planirao pozvao ju je u svoj stan. "Jesi li za da odemo kod mene u stan, pogledamo neki film uz kokice i malo se opustimo?". Njegovo direktno pitanje začudilo je Amru koja je rado prihvatila poziv, a onda je uslijedio novi poljubac. "Kad sam s njim, kao da se znamo jako dugo i da smo već zajedno. Nitko mi nije pripremio ljepši spoj u životu. Ovo je definitivno prešlo simpatije i mislim da sam tek sad u problemu", rekla je.

 | Autor: RTL RTL

Na kraju večeri odvila se napeta ceremonija ruža, a show su napustile novo pridošla Stanka i folk pjevačica Olivera. Premda je Ilivera veoma dominantna i bila je uvjerena da je favoritkinja Savršenog, izbacivanje je podnijela sa osmijehom na licu. Došla je do Tonija, zagrlila ga i pozdravila.

Polina je ponijela titulu najseksi djevojke u kući, a Toni otkrio s kojom bi se djevojkom volio poljubiti

 | Autor: RTL RTL

Možda vas zanima Gospodin Savršeni poljubio Amru, ona je zaplakala od sreće: "Navalila je prvom prilikom!" Rubrika Life&style Life&style

"Nije mi još došlo do mozga da će ona otići", komentirala je Polina. Oliverin odlazak pogodio je najviše Danijelu s kojom se veoma zbližila u vili, no druge su djevojke jedva dočekale njezin odlazak. A nije oduševila ni gledatelje koji su komntirali: "Trebala je i ranije otići", "Prava odluka, neke cure će odahnuti", ""Samo je radila svađe u kući", "Bilo je i vrijeme više", pisali su gledatelji.

Photo: RTL

Komentari 0