Life&style

Polina je ponijela titulu najseksi djevojke u kući, a Toni otkrio s kojom bi se djevojkom volio poljubiti

  • U sinoćnjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' Toni je proveo romantičan spoj s Elom, koji je izazvao komešanje u vili, a na petoj ceremoniji ruža djevojke su se u suzama oprostile od Brune
  • Toni se posvetio Karolini i okrio kako uz nju zaboravi na kamere, a sve što nedostaje je poljubac
  • Dok su neke uživale na spojevima, druge djevojke održale su izbor za miss

Još jedan dan u showu započeo je bajkovitim spojem u Zagorju, gdje je Gospodin Savršeni odveo Elu na let balonom. "Ostvario je jednu od mojih želja, osjećaj je čudesan!", rekla je Ela. Toniju se također svidio spoj s Elom jer ju je uspio bolje upoznati, a nakon leta u visinama uživali su u pikniku. "Prije sam mislio da je umišljena, ali sada vidim da je to njezino samopouzdanje. Ovo je bila jedna od najromantičnijih situacija u mom životu", rekao je Toni, no Ela je ipak ostala bez ruže.

Možda vas zanima Hana Rodić na večeri s Oliverom iz "Gospodina Savršenog", fanovi su primijetili koliko su slične Rubrika Stars Stars

 | Autor: RTL RTL

Dok je Ela bila na spoju, dio cura odlučio se dobro zabaviti pa su nakon revije na crvenom tepihu odigrale još jednu igru. Naime, birale su se titule od najseksi cure do najveće tračare, a moglo se glasati i za one kojih nema, poput Ele koja je bila s Tonijem u kući, te za one koje su se odbile igrati poput Danijele i Olivere.

Sinoć su pljuštale teške riječi zbog ljubomore, a Gospodina Savršenog je na spoju oduševila Stankica

 | Autor: RTL RTL

Titulu Najseksi djevojka kuće dobila je Polina, titula Miss simpatičnosti pripala je Karolini, titula Najveće glumice u kući otišla je Eli dok je Maria izglasana kao Miss bezličnosti. "Trpim vas samo zbog Tonija, ova kuća je ekvivalent noćne more", rekla je Maria u svom govoru nakon izbora jer smatra da je djevojke u showu nimalo ne poznaju. Dijanu je posebno pogodilo Elino ponašanje nakon spoja jer smatra da nije zaslužila vrijeme nasamo sa savršenim: "Ti si rekla da si na nekom višem nivou i da Toni nije za nije za tebe", spotaknula joj je Dijana.

 | Autor: RTL RTL

Prije ceremonije ruža, Toni je na kratki spoj pozvao jednu od svojih miljenica Karolinu, za koju je pripremio poseban piknik s pivom i ćevapima, njezinim omiljenim jelom. "Genijalno! Toni, pogodio si!", oduševljena je bila Karolina, a Toni joj je odlučio dati ružu prije ceremonije. "S Karolinom zaboravim na kamere, to su pravi spojevi i, ako ću biti iskren, sve što sad nedostaje je poljubac", priznao je Toni i zasigurno još više podigao napetost među djevojkama.

Možda vas zanima U bizarnoj partiji šaha Bruna se šokirala pitanjem Savršenog o orgazmu: "Roditelji će mi ovo gledati" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Kako je započela ceremonija dodjele ruža, većina djevojaka nadala se kako će zbog mira u kući bez ruže ostati Olivera, no na kraju je iz showa ispala Bruna. Amra i Polina nisu mogle suzdržati emocije pa su se od tuge rasplakale jer je, prema njihovom mišljenju, Bruna bila dobri duh vile.

Photo: RTL

Komentari 0