Life&style
Koktel Toma Hanksa

Tom Hanks smislio je koktel od šampanjca i Cole na kojeg je ponosan, za stručnjake je to grozota

  • Slavni američki glumac Tom Hanks smislio je svoj originalni koktel 
  • Međutim, kad su neki čuli o kakvom je piću riječ, nisu baš bili oduševljeni 
  • Otkrit ćemo ti od čega se sastoji 'američki Aperol sptitz' populanrog glumca 

U emisiji 'The Late Show with Stephen Colbert' 66-godišnji glumac Tom Hanks pokazao je novi koktel koji je nedavno smislio. Točnije, koktel je nastao za vrijeme nedavne večere u Café Carlyle u New Yorku kad je sa svojom suprugom, Ritom Wilson, naručio bocu šampanjca.

Obitelj Toma Hanksa Možda vas zanima Tom Hanks je pravi obiteljski čovjek, a evo tko su njegova djeca i čime se bave Rubrika Stars Stars

„Ne pijem puno“, rekao je Hanks. „Tako da obično popijem Diat Coke“. Hanks dalje kaže da je promatrao osoblje kako toče šampanjac kao da je to „posljednja epizoda 'Neženje'“, što ga je navelo da zatraži čašicu pjenušavog pića u svojoj dijetalnoj Coli.

Hanks je voditelju Stephenu Colbertu rekao da su mu svi za stolom rekli da je lud, a reakcija publike pokazala je da se slažu s time.

Rekao sam: „Pa, možda sam lud, ali želim proslaviti“, rekao je. „Pa sam popio gutljaj toga. Stephen, bilo je ukusno“. 

Kako je voditelj i sam htio probati mješavinu, Colbert je izvadio dvije čaše napunjene ledom, limenku Diat Cole i bocu šampanjca Veuve Cliquot. Hanks je natočio sok u čaše, napomenuvši da se drži dijetnih sokova zbog dijabetesa tipa 2.

„Što je bolje za dijabetes tipa 2 od male čašice šampanjca u dijetnoj Coli?“, rekao je Hanks, na što je publika prasnula u smijeh.

Čudeći se svijetlosmeđem, gaziranom piću, Cobert je rekao da ga boja podsjeća na „američki Aperol spritz“, s obzirom da nije izrazito jarko narančasto kao talijansko piće.

Nakon prvog gutljaja, Colbert je mogao tek prozboriti: „Vau!“ 

„Stvarno je dobro“, priznao je Colbert. „Čudno je, upečatljivo, sramotno dobro“. 

Kada je smišljao naziv za piće, Hanks je rekao da je spojio riječi 'Diet Coke' sa 'Champagne' u 'The Diet Cokagne'. Ali, Colbert je možda smislio najbolje ime: „Imamo koktel koji se zove Tom Collins, a sada imamo Toma Hanksa“. 

Koktel se također pojavio u emisiji 'TODAY' s voditeljicama Hodom i Jennom. Suvoditeljice Hoda Kotb i Jenna Bush Hager jednostavno su ga morale same isprobati.

„Dobro je“, rekla je Hoda nakon gutljaja.

„Ima okus Cole. Ima okus Cherry Cole, zar ne?“, upitala je Jenna Hodu.

Njih dvije su se složile da piće ima okus klasične Cole, ali je manje slatko zbog šampanjca. 

Ipak, mnogi ljubitelji koktela nisu presretni s ovom kombinacijom, a neki stručnjaci ga nazivaju i miksološkom grozotom godine. 

Gladijator Možda vas zanima Snima se drugi dio Gladijatora, a svi se pitaju može li ovaj glumac dostojno zamijeniti Russella Crowea Rubrika Life&style Life&style
Photo: The Late Show with Stephen Colbert
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Uzas