Life&style

Tom Hanks i Robin Wright, par iz 'Forresta Gumpa', opet glume zaljubljeni par u filmu, još mlađi nego prije 30 godina!

  • Film 'Forrest Gump' uistinu je predivan, a ljubavna veza Foresta Gumpa (Tom Hanks) i Jenny (Robin Wright) raznježila je mnoge fanove diljem svijeta
  • Tom Hanks i Robin Wright vratili su se nedavno zajedno pred kameru prvi put nakon 'Forresta Gumpa' 
  • Zahvaljujući modernoj tehnologiji, mladi su kao nekad…

Prošlo je točno 30 godina otkako se Forrest Gump (Tom Hanks, 67) zaljubio u svoju veliku ljubav Jenny (Robin Wright, 58). Upravo zahvaljujući redatelju filma 'Forrest Gump', Robertu Zemeckisu (72), njih dvoje ponovno će postati filmski par iz snova u 2024. godini. U prvom traileru za Zemeckisov novi film 'Here' ne samo da se ponovno mogu vidjeti Hanks i Wright rame uz rame, nego su oni i - zahvaljujući računalnoj tehnologiji - mladi (ili čak mlađi) nego u filmu iz 1994. godine koji je osvojio šest Oscara.

 | Autor: Sony Pictures Sony Pictures Foto: Sony Pictures

Jedna kamera, jedno mjesto...

Film 'Here' temelji se na istoimenom grafičkom romanu Richarda McGuirea i ima premisu koja je jednostavna koliko i impresivna: cijela se radnja odvija na jednom mjestu i, kao što pokazuje trailer, prolazi kroz doba dinosaura pa do početka čovječanstva i sve do trenutka kada se na tom istom mjestu gradi kuća, a sve je snimano jednom kamerom s istog mjesta. Glavna radnja odvija se između 1902. i 2029. godine.

Možda vas zanima Još jedno ljetno kino u Zagrebu! U dvorištu kafića Pri nami gledamo filmove skroz do rujna Rubrika Life&style Life&style

U ovoj posebnoj vrsti igre publika svjedoči ljubavi Hanksa i Wright u razdoblju od nekoliko desetljeća - od prvog iskaza ljubavi u mladosti pa sve do starosti. U tu svrhu korišten je novi alat koji glumce može transformirati u mlađe verzije samih sebe na setu i u stvarnom vremenu - novost kod dosad vrlo skupe i zahtjevne tehnologije digitalnog pomlađivanja.

 | Autor: Foto: Sony Pictures

Uz Hanksa, Robin Wright i Zemeckisa, ponovno okupljanje 'Forresta Gumpa' još nije završeno. Adaptirani scenarij za 'Here' djelo je Erica Rotha (79), koji je također osvojio Oscara 1995. za scenarij za Gumpovo neobično herojsko putovanje. 

 | Autor: Foto: Sony Pictures

Ostale uloge u filmu 'Here' uključuju Marvelovu zvijezdu Paula Bettanya (53) i glumicu iz 'Yellowstonea', Kelly Reilly (46). Film će se u SAD-u prikazati 15. studenog, a jedva čekamo da dođe i u naša kina.

 | Autor: Foto: Sony Pictures

Film Fly Me To The Moon Možda vas zanima 'Fly Me To The Moon' romantična je komedija koju jedva čekamo zbog kemije Scarlett Johansson i Channinga Tatuma Rubrika Life&style Life&style
Photo: Sony Pictures
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    volio sam je u santa barbari