Life&style

Toliko se dobro osjećala u vjenčanici da ju je odlučila nositi svaki dan cijelu godinu – na veslanje, u kupovinu, dok usisava…

  • Vjenčanicu je šteta nositi tek jedan dan, pomislila je ova mladenka 
  • Potom je odlučila nositi vjenčanicu na svakodnevne aktivnosti 
  • Išla je u vjenčanici do obližnje trgovine, usisavala je stan, kuhala, izlazila…

O čemu se sve radi na vjenčanju? O paru koji, naravno, slavi svoju ljubav, ali i o još jednoj stvari koja ima vrlo značajnu ulogu: vjenčanici. Za mnoge žene se cijela priprema vjenčanja vrti oko tog jednog komada tkanine koji će nositi na dan svog vjenčanja. 

 | Autor: facebook facebook

Možda vas zanima Netko se doista vjenčao u ovome! Pa je li ovo najružnija vjenčanica na svijetu ikad?! Rubrika Life&style Life&style

Traži se tjednima, kroji se, šije i na kraju se iskrca brdo novaca kako bi se taj jedan dan nosila savršena haljina. A zbog čega? Da bi nakon vjenčanja skupocjena haljina završila spakirana u nekoj kutiji na dnu ormara. Osim ako je vlasnica vjenčanice Dawn Winfied-Hunt. Naime, ona svoju vjenčanicu posvuda nosi. A kad kažemo posvuda, to doista i mislimo. 

Ta 54-godišnjakinja živi na Isle of Wight, otoku na jugu Engleske, a vjenčala se sa svojim partnerom Steveom ovog ljeta. U svojoj vjenčanici osjećala se toliko dobro da je odlučila nositi je svakodnevno. Zapravo, željela je cijeli tjedan provesti u vjenčanici – a to joj je priuštilo toliko zabave i zadovoljstva da sada planira nositi vjenčanicu godinu dana. 

Možda vas zanima Prisjetili smo se nekih od najljepših vjenčanica iz filmova. Nisu li nezaboravne? Rubrika Moda Moda

Kuhanje, glačanje, šoping… sve u vjenčanici

Svoj prvi „nastup“ u vjenčanici imala je 3. kolovoza na svom vjenčanju. Dan kasnije kuhala je u njoj za prijatelje, a potom se haljina pokazala prikladnom i za veslanje te odlazak u kupovinu. 

Možda vas zanima Muškarci iz cijelog svijeta odabrali su - savršenu vjenčanicu. Sviđa li se i tebi? Rubrika Moda Moda

U međuvremenu je kreirala Facebook-stranicu gdje temeljito opisuje pustolovine svoje vjenčanice

3. kolovoza spasila sam svoju vlasnicu te joj pomogla da predivno izgleda na vjenčanju. Međutim, nisam željela da tu stanemo. Sljedećih dana uvjeravala sam je da me nosi. To je prava priča jedne vjenčanice. Nadam se da ti se sviđa! 

A vjenčanica doista doživljava svašta! Dawn vodi svoju haljinu na svakodnevne zadaće, ali posjetile su nedavno i jedan festival. 

Dawn zna kako može izvući najbolje iz svoje haljine. S pravom porcijom humora pokazuje svijetu da mirne savjesti možemo svaki dan nositi ono što želimo i što nam je lijepo – pa bila to čak i vjenčanica.

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0