Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vodenjake, ribe i djevice očekuju ljubavna iznenađenja, a tri znaka imat će napet tjedan

  • Veži pojas, sljedećih nekoliko tjedana neće biti lako
  • Nalazimo se u vrlo intenzivnom razdoblju s puno kozmičkih događanja
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Zahvaljujući posljedicama nevjerojatno jakog punog mjeseca u petak, 19. studenog 2021., a zatim s najdužom pomrčinom Mjeseca u zadnjih nekoliko stotina godina, nalazimo se usred takozvane sezone pomrčina koja izvlači sve sjene na svjetlo. Sljedećih nekoliko tjedana neće biti baš lako ni jednom horoskopskom znaku. Dobra stvar: svi smo na istom toboganu. Karta je već kupljena, tako da nema povratka! 

Škorpion

S punim mjesecom u znaku bika i suncem u tvom znaku, za tebe počinje iznimno transformativna faza koja će trajati sljedećih 19 mjeseci. Možeš biti sigurna da se u tvom životu događaju doista velike stvari. Ne brini: ti označavaš smjer! Slobodna volja je najljepša i ujedno najteža stvar u našem ljudskom postojanju. Ah, i sretan rođendan, naravno!

via GIPHY

Strijelac

Sunce se velikim koracima svakim danom sve više približava. Naime, 22. studenog 2021. i sunce i Merkur prijeći će u znak strijelca. To je dobra vijest. Ipak, pred tobom je zadatak: ponovno si dobila nalog od svemira da svoju istinu govoriš glasno, jasno i s puno ljubavi te suosjećanja za one kojima trenutačno ne ide baš tako dobro.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka su pravi tirani - svi ih se boje! Rubrika Life&style Life&style

Jarac

Već znamo da bi se željela isključiti iz svega. Tvoj vječni moto „bez drame“ dobro ti stoji. Ali, život ponekad ima drugačije planove i uvuče te u dramu, velike emocije i još puno toga. Samo nemoj biti toliko ležerna te dopusti da te neke stvari dirnu. Ako si solo, očekuje te nadasve ugodno druženje koje nećeš tako brzo zaboraviti. 

Vodenjak

Nešto se kreće u tvom polju i već možeš osjetiti dodatnu energiju. Znak vodenjaka uskoro će se susresti s planetom Hironom u konstelaciji koja ti može donijeti puno sreće. Čak i neka lijepa iznenađenja na ljubavnom planu. Pogledaj što se događa na području zdravlja. Svakako istraži svaku iznenadnu inspiraciju, ma koliko apsurdna ti se činila. 

via GIPHY

Riba

Čovjek može vrlo dobro razumjeti da trenutno letiš naprijed-nazad između apsolutne rezignacije, odugovlačenja i poznate božanske iskre. To je dobro. I sasvim normalno. Svatko tko osjeća više od prosjeka, a kao osoba rođena u znaku ribe to radiš automatski, pred sobom ima uzbudljivo vrijeme puno emocija. Dopusti sve. Bez srama.

Ovi znakovi ne prestaju pričati! Evo top liste od najvećih brbljavaca do najšutljivijih

Ovan

Sunce će 22. studenog 2021. migrirati iz znaka škorpiona u bratski znak strijelca. Astrološki gledano, ovo je vremenska faza davanja značenja. Sada je idealno vrijeme za pogled u sebe. To osobito vrijedi za ovu izvanrednu godinu. Strijelac se prvenstveno bavi znanjem koje u najboljem slučaju vodi dubljoj samosvijesti. Pobrini se da dovoljno vježbaš i krećeš se kako bi dala svojoj vatri još više maha.

Bik

Pun mjesec u znaku bika 19. studenog 2021., koji ima super intenzivan, trajan i dugotrajan učinak (jer se sljedeće pomrčine također događaju na ovoj osi), govori o vrijednostima, sigurnosti i raspodjeli oskudnih resursa. Sunce u znaku škorpiona simbolizira pitanje moći. Tko ima moć, uvelike određuje vrijednosti i raspodjelu. Je li to doista tako? Hoće li tako i ostati? Kakav je tvoj osobni stav prema vrijednostima? Razmisli o tome, najbolje u dugačkoj šetnji po svježem zraku. Svako slobodno vrijeme iskoristi za šetnju, vježbanje, sport... 

via GIPHY

Blizanci

S Merkurom i suncem, koji će 22. studenog 2021. useliti u ultimativni znak optimizma, strijelca, ponovno će zapuhati potpuno drugačiji vjetar. Dolazi nam iz dubina škorpiona u visine strijelca i to nije laka promjena. Ali, to nam donosi puno svjetla. Osobito tebi, jer je Merkur tvoj planet! Zapali svijeću i proslavi trenutke mira i spokoja koji te očekuju. 

Rak

Nekako te je pun mjesec jako pogodio, što nije čudno, nego je zapravo sasvim normalno za raka. Osobito zato jer je mjesec nebesko tijelo koje ti daje najdublja učenja. Možeš živjeti u skladu s mjesecom u miru! Doista bi trebala! U svakom slučaju: dovoljno se odmori kako bi mogla apsorbirati i integrirati sve vrijedne uvide nadolazećih tjedana. Tada ćeš također doživjeti toliko željenu ravnotežu u svim životnim segmentima. Još samo malo strpljenja. 

Lav

Djeca sunca, poput tebe, sada mogu biti sretna. Od 22. studenog 2021. primijetit ćeš jasno (i vjerojatno hitno potrebno) povećanje snage, jer sunce, tvoj osobni vladar, prelazi u znak s kojim si jako povezana, znak preoptimističnog donositelja nade, znak strijelca. To bi svakako trebala proslaviti. OK, i paljenje omiljene mirisne svijeće uz opuštajuću kupku i čašu finog vina također se računa.

via GIPHY

Djevica

Zemlja djevici! Svemir želi da ponovno uživaš! Dani škorpiona imali su pokoji izazov u prtljazi. Sada, od 22. studenog 2021., dolazi vrijeme strijelca, a s njim i veliki udio sigurnosti, što bi također trebalo osigurati idealne uvjete rasta u tvom životu. Svemir će ti sigurno pripremiti pokoje iznenađenje – lijepo! 

Vaga

Tvoja planetarna šefica, Venera, trenutačno putuje u prilično strogom jarcu. To znači da ćeš naići na manje velikih emocija. Venera u Jarcu susreće se s Uranom u biku u nježnom trigonu. To je super romantična i nježna veza koja želi spojiti odanost, predanost i stabilnost sa slobodom i neovisnošću. Ljubavni život bit će ti stabilniji nego ikada, a ako si solo, očekuje te puno uzbuđenja. 

Boja kose koja će ti odgovarati 2022. godine prema tvom horoskopsom znaku Možda vas zanima Zvijezde otkrivaju savršenu boju kose za tvoj horoskopski znak u idućoj 2022. godini Rubrika Beauty Beauty
Photo: Shutterstock

Komentari 0