Beauty
Boja kose koja će ti odgovarati 2022. godine prema tvom horoskopsom znaku

Zvijezde otkrivaju savršenu boju kose za tvoj horoskopski znak u idućoj 2022. godini

  • Već dugo želiš drugu boju kose, ali se jednostavno ne možeš odlučiti? 
  • Nema problema, možda ti zvijezde mogu pomoći donijeti odluku 
  • Pogledaj koju boja kosa bi ti odgovarala 2022. prema tvom horoskopskom znaku

Obožavatelji horoskopa, oprez: voliš li se u slobodno vrijeme baviti horoskopima i doslovno ih upijati? Onda je horoskop boja za 2022. godinu prava stvar za tebe. Naime, osim mudrosti za nadolazeću godinu, pokazuje ti i koja ti boja kose najbolje stoji – i to isključivo na temelju karakteristika tvog horoskopskog znaka. Zvuči uzbudljivo? I mi tako mislimo! Stoga smo pobliže pogledali horoskop boja te saželi najvažnije poruke za tebe...

Vodenjak (21. siječnja do 19. veljače): Mahagonij crvena

Za vodenjake će nadolazeća godina uglavnom biti vezana uz velike, ali i male odluke koje si dugo odgađala. Ali, sa svojom ekscentričnom prirodom, ti će ti izazovi biti dječja igra te ćeš ih sve riješiti u kratkom roku. Sve što ti treba je malo strpljenja i svako malo dobar savjet svojih najmilijih.
Kako bi naglasila svoju ekscentričnu prirodu, horoskop boja za 2022. preporučuje ti mahagonij crvenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Syoss (@syoss)

Riba (20. veljače do 20. ožujka): Cool black

Prema horoskopu, ribe će biti u brzoj traci 2022. godine. Čini se da ti sve dobro ide. Ali, pazi! Nemoj odmah poletjeti sa svim tim pozitivnim vijestima, jer se plima može vrlo brzo okrenuti. 
Kako bi zadržala hladnu glavu, horoskop ti preporučuje cool crnu boju kose.

Ovi horoskopski znakovi jako puno pričaju Možda vas zanima Ovi znakovi ne prestaju pričati! Evo top liste od najvećih brbljavaca do najšutljivijih Rubrika Life&style Life&style

Ovan (21. ožujka do 20. travnja): Crveni mak

I 2022. godine će ovnovima stvari krenuti dobro. Naime, konačno ćeš poslušati svoj unutarnji glas i više nećeš dopustiti da te zbunjuju druga mišljenja. To ti otvara potpuno nove mogućnosti i primijetit ćeš da je svijet tvoja pozornica kada to poželiš. 
Prema horoskopu, ovan bi trebao koristiti boju poput crvenog maka za prikladan izgled.

Bik (21. travnja do 20. svibnja): Boja mliječne čokolade

Bika je teško izbaciti iz zone udobnosti, jer djeluje uglavnom „na sigurno“. Svaka mala promjena je stoga dobro promišljena. Ali, sigurni smo da ćeš zbog kose rado izići koji korak iz svoje zone udobnosti. 
Stoga ti zvijezde preporučuju da postaneš brineta, poput boje mliječne čokolade. 

Blizanci (21. svibnja do 21. lipnja): Butterscotch blond

U 2022. ćeš morati prihvatiti da ne ide uvijek sve po planu. Ali, umjesto da se ljutiš zbog negativnih događaja, trebala bi naučiti živjeti s ljepotom kaosa. Naime, to često otvara nove perspektive. 
Osim toga, horoskop boja preporuča nijansu kose butterscotch blond - za tračak svjetla na kraju tunela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Redken (@redken)

Rak (22. lipnja do 22. srpnja): sivkasto maglovita

Rak će 2022. godinu iskoristiti za osobni razvoj. Ono što se na početku čini kao veliki zadatak, s vremenom postaje sve bolje. Ali, razmišljanje ostavlja trag. Pojavit će ti se pokoja sijeda vlas. 
Pa zašto ne poduzeti mjere opreza i odmah se odlučiti za sivu boju?

Možda vas zanima Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to Rubrika Life&style Life&style

Lav (23. srpnja do 23. kolovoza): Topla brineta, poput marelice

Lav je obično rođeni vođa. Međutim, 2022. godine ćeš se suočiti s nekim osobnim promjenama koje te mogu potresti. Za to vrijeme vjeruj svojim najbližim prijateljima, koji će ti uvijek čuvati leđa.

Obično bi horoskop boja imao upečatljivu boju, koja odgovara karakteru lava, ali budući da ćeš se često morati povući u 2022. godini, horoskop preporučuje toplu smeđu nijansu sa svijetlim naglascima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Redken (@redken)

Djevica (24. kolovoza do 23. rujna): Bakreni zalazak sunca

U 2022. godini će djevica biti spremna izići iz svakodnevne rutine, isprobati nove stvari i razmotriti druge perspektive. 
U skladu s duhom optimizma, horoskop boja stoga predviđa blistavu bakrenu boju kose.

Možda vas zanima Horoskopska top lista: Svi znakovi rangirani od najvećih ljenjivaca do neumornih radilica Rubrika Life&style Life&style

Vaga (24. rujna do 23. listopada) Prašnjava koraljno-plava

Za Vagu, je u 2022. važna samo jedna stvar - konačno pronaći svoj unutarnji centar. Za to bi se trebala kloniti stresnih situacija. Uz puno brige o sebi, konačno ćeš imati vremena uhvatiti se stvari koje si dugo odgađala i svako malo se odvažiti nešto poduzeti. Dugo si se bojala mišljenja drugih. To bi se trebalo promijeniti u nadolazećoj godini - odmah na početku s neočekivanom bojom kose poput prašnjavo koraljno-plave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Redken (@redken)

Škorpion (24. listopada do 22. studenog): bordo mahagonij crna

Godina 2021. nije bila laka za škorpiona - uvijek je bilo problema u privatnoj sferi. Ali, to bi trebalo završiti sljedeće godine. Oslobodi se starih tereta i gledaj naprijed, tako da možeš laganog srca ostvariti svoje ciljeve. Horoskop boja preporučuje bordo mahagonij crnu za novi početak.

Ovi horoskopski znakovi najbolji su kolege: sjajno im je raditi zajedno, ali i ispijati kave na pauzi

Strijelac (23. studenog do 21. prosinca): svijetla cimet brineta

Prema horoskopu boja za 2022. godinu, bit ćeš jedna od dobitnica sljedeće godine, jer će sve oko tebe ispasti dobro. Dok uživaš u kozmičkim blagodatima, upamti da nisu svi jednako sretni. Neki važni ljudi će stoga trebati tvoju podršku u nadolazećoj godini.
Budući da je Strijelac u 2022. godini posvećen radosti i milosrđu, horoskop boja preporučuje toplu nijansu smeđe.

Jarac (22. prosinca do 20. siječnja): Klasična plavuša

Jarcu će se 2022. otvoriti mnoge nove mogućnosti – bilo da se radi o hobiju, novom poslovnom projektu ili osobi koja će ući u tvoj život. Kako bi se u potpunosti mogla fokusirati na svoj novi život, horoskop boja preporučuje jednostavnu, ali lijepu nijansu plave.

Photo: Shutterstock

Komentari 0