Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vodenjaci, ribe i jarci imaju razloga za slavlje, ali nekima je bolje da prespavaju iduće dane

  • Nakon što je prvih nekoliko tjedana u godini bilo potpuno tiho, da ne kažemo uspavano, stvari sada idu punom parom
  • Nekako se polako, ali sigurno, počelo osjećati olakšanje, a baterije su gotovo potpuno pune
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Niti jedan planet nije retrogradan do travnja, što znači da mnogi planovi, koji su se pomicali naprijed-natrag tijekom proteklih nekoliko tjedana, SADA konačno mogu proći. Barem možeš započeti proaktivnim prekidom hibernacije i protresanjem posteljine. Važno je da je neka akcija…

Vodenjak

I? Jesi li već podigla poznatu zastavu čudaka? Tako da svi doista znaju da su osobe rođene pod horoskopskim znakom vodenjaka drugačije od većine? Gledati na stvari drugačije, živjeti izvan normi i to također slaviti? I to s divovskom bocom finog pjenušca na najljepšoj svemirskoj torti koju je svijet ikada vidio? Sretan ti rođendan!

via GIPHY

Ribe

S Jupiterom u tvom znaku, stvari oko tebe postale su svjetlije u posljednjih nekoliko tjedana. Sada kada su Venera i Merkur potpuno izišli iz retrogradnosti, posljednje kamenje na tvom putu bit će očišćeno kako bi mogla zakoračiti u zlatnu budućnost. Niti jedan planet neće biti retrogradan do travnja. To je jako posebno vrijeme i idealno za ostvarenje snova. 

Možda vas zanima qeeq Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Mnoge od navodno totalno ludih, nerealnih ideja koje su ti pale na pamet u posljednjih nekoliko tjedana (za to možemo zahvaliti suncu u znaku vodenjaka!) uopće nisu toliko pogrešne. Odjednom stvari opet imaju smisla i sve dolazi na svoje mjesto. Dakle, ponovno provjeri poneke misaone konstrukcije i onda ih implementiraj! Potreban ti je tvoj istraživački duh! Napravi taj korak naprijed na poslu…

Bik

Vrijeme je da i bikovi napuste svoje ugodno gnijezdo! Hibernacija je gotova, još samo treba stimulirati umorne kosti. Ovaj tjedan je idealan da se polako, ali sigurno, vratiš svojoj rutini vježbanja. Počni nježno, ali čvrsto, s laganim programom koji je jednostavan za održavanje. Osjećat ćeš se ubrzo vrlo lagano, kao nova! 

via GIPHY

Blizanci

Pomno ispitaj što se sve događalo u posljednja tri tjedna retrogradnog Merkura kako bi nešto naučila iz toga. Gdje je zapelo? Gdje je bilo nesporazuma? S kime? Kako si se nosila s time? Što se može učiniti bolje u budućnosti? Budi strpljiva i mirna, tvoje vrijeme uskoro dolazi! 

Kinseki horoskopski znak tigar Možda vas zanima Kineski horoskop: kakvi su muškarci, a kakve žene rođene u godini tigra? Rubrika Life&style Life&style

Rak

Za rakove, koji bi sada vjerojatno radije bili na pješčanoj plaži okupanoj toplim suncem, došlo je vrijeme da se bave ozbiljnim poslom. Ne brini, još uvijek možeš jahati dupine i imati ružičastu za svoju omiljenu boju – to je samo mala provjera stvarnosti. Dobro došla u 2022. godinu! Bolje napravi svoju domaću zadaću odmah, SADA!

Lav

Jasno se osjeća energija nove godine, koja je u Aziji pod znakom tigra. Sada za tebe počinje doista proaktivna faza, trebaš očistiti energetsku blokadu od prošlog tjedna i krenuti u nove pobjede! Nikako se nemoj opustiti, kako na poslu, tako i u ljubavnom životu. Imaj na umu da svaka akcija ima svoju reakciju – ako ništa nećeš poduzeti, osobe oko tebe mogle bi izgubiti zanimanje…

via GIPHY

Djevica

Sada je došao trenutak kada tvoj slavni glavni glas razuma doista nema više što reći! Nema retrogradnih planeta do travnja, što nam daje neophodan poticaj da u sljedećih nekoliko mjeseci iznesemo na površinu sve što je zaostalo od proteklih godina te se konačno uhvatimo u koštac s tim. Napravi dobar plan, poput prave djevice, i provedi ga u praksi.

Vaga

Kad bismo ti u ovom trenutku mogli nešto dati, to bi bila staklenka marmelade, domaće, od ukusnih golemih trešanja, iz našeg vlastitog vrta. I jako veliku porciju ljubavi kao dodatak. Uz sve što je iza nas, ne zaboravi samoj sebi pokazati ljubav i razumijevanje koje inače uvijek imaš prema drugima!

Horoskopski znak vodenjak Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi imat će najbolju veljaču, njih čekaju samo dobre vijesti Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Toliko smo dugo i strpljivo čekali neke stvari, a tako su brzo završile.  Ne brini, nisi jedina osoba koja opravdano sumnja da je sat okrenut naopako. Sljedećih dana osjećat ćeš kao da si u vakuumu. Ništa neće biti bolje, a niti lošije, ništa neće krenuti prema naprijed, ali neće ni nazadovati… Što reći? Najbolje da prespavaš većinu tjedna, pogledaš koju dobru seriju, skuhaš si nešto fino, uživaš u čaši dobrog vina… 

via GIPHY

Strijelac

Znak koji si čekala je sada napokon ovdje. Kotači se konačno kotrljaju i planovi koje si kovala cijelo vrijeme počinju se ostvarivati. Jedini savjet u ovom trenutku: pazi da se sve ne prevrne i da ne želiš previše odjednom. Sada pomaže struktura te precizno i pažljivo planiranje.

Jarac

Aleluja! Je li moguće da te je ovaj retrogradan Merkur pogodio i da ti nikad nije bilo jasnije što zapravo znači „retrogradni Merkur“? Ima smisla, jer se Merkur iznova i iznova prebacuje između vodenjaka i tvog znaka. Ali, strava je sada gotova te stvari opet idu prema naprijed! Očekuje te povoljno razdoblje! 

Photo: Shutterstock

Komentari 0