Life&style

Tjedni horoskop: Vodenjaci, lavovi i djevice će uživati, dok se dva znaka pod hitno moraju pokrenuti

  • Zadnjih nekoliko dana imaš neki čudan osjećaj, zar ne?
  • Vjerojatno si u svakoj stanici svog tijela primijetila da ti netko silno skače po živcima - taj netko je Vodenjak!
  • Pogledaj kakav tjedan očekuje tvoj horoskopski znak   

Ova je godina - godina vodenjaka. Ulaskom sunca u horoskopski znak vodenjaka puno jasnije primjećujemo da se stvari masovno mijenjaju. I to brzinom munje.

Vodenjak

Wow, tako sjajan početak (tvoje) godine vodenjaka. Čitava četiri tjedna puna veselja, uzbuđenja i vedrine. Imaj na umu da nemaju svi tako lak posao (poput tebe) da se nose s tim novim frekvencijama koje dolaze na Zemlju. Ti si majstorica: dobro pripremljena u ovoj igri i u svemiru. Najbolje je da tvoja zabava bude za sada online - tamo ćeš upoznati gomilu istomišljenika. Ali molimo te, nikako nemoj zaboraviti stvarni život!

via GIPHY

Ribe

Ribice, ovaj tjedan svemir želi da pažljivo pogledaš gdje si još uvijek eventualno ovisna o nečemu. Nije važno je li to previše Netflixa, jedna ili druga čaša vina, dosadna navika ili držanje za vezu koja je već odavno gotova. Osobito oko punog Mjeseca imaš sjajnu priliku jednom zauvijek riješiti se toga. Jasnom odlukom! Mindset je sve, bez mindeseta je sve skupa ništa.

Ovan

Dragi ovne, molimo te, googlaj „Ojačaj živčani sustav“ i slijedi prva tri savjeta. Energije koje trenutno dolaze na Zemlju u najmanju su ruku hardcore - osobito za vatrena bića poput tebe. Osim toga, puni je Mjesec u znaku lava, jednom od tvojih vatrenih bratskih znakova, što te čini nervoznom. Pa, pogledaj se. Nije da ćeš eksplodirati! Bila bi šteta.

Možda vas zanima Evo zašto je jako lijepo ali ponekad i vrlo komplicirano imati vodenjake u svom životu Rubrika Life&style Life&style

Bik

Srećom, pod nogama imaš dovoljno tla, što će ti pomoći u ovim ludim vremenima. Samo pripazi da sa ne postaneš jedno sa svojim kaučem. Disciplina nije bikova omiljena tema - stoga je važnije da se sada konačno discipliniraš. Dovoljno je redovito ići u šetnju. Ili možeš vježbati kod kuće. Glavno je da uživaš i makneš se od ustaljene rute od stola do hladnjaka. Upamti, to radiš i za svoje buduće ja. Nitko ne želi umjetni kuk, vjeruj nam.

via GIPHY

Blizanci

Dragi blizanci, sa suncem vodenjaka i energijom povezanom s njim, puno dobrih vibracija stiže u vaš horoskopski znak. I da: vodenjak je zračni element, a ne vodeni. Kako ne bi počela gristi svoje lijepe nokte iz puke nervoze, pod hitno razvij internetsku higijenu i pametno upravljanje energijom - isključi sve obavijesti! I namjesti si tajmer, ako je potrebno i onaj suludo kreštav kuhinjski sat koji inače koristiš za kuhanje jaja.

Rak

Znamo: doći će i druga vremena pa ne brini, tvoja će stopala opet dodirnuti pješčane plaže. Ne gubi nadu, pun Mjesec u horoskopskom znaku lava neće ti nužno poboljšati čežnju, zato ovaj tjedan radi na suncu u svom srcu. I napravi foto knjige s posljednja tri odmora. Inače, trenutačno Maldive možeš posjetiti bez karantene! Ako ti bude baš jako loše.

Možda vas zanima Ženama ova 4 horoskopska znaka 2021. mogla bi biti prekretnica: smiješi im se trudnoća! Rubrika Life&style Life&style

Lav

Kako lijepo! Sunce u vodenjaku, a Mjesec? U tvom horoskopskom znaku! Pun Mjesec 28. siječnja, ali već jasno uočljiv cijeli tjedan, daje ti puno zlatnog lavljeg svjetla, koje izravno svijetli i osvjetljava odaje tvog srca. Nemoj dopustiti da to djeluje na tvoju psihu, bez obzira na vanjske okolnosti. Mjesec svijetli tako snažno, vedro i jasno, kao da zaista izravno donosi bolju verziju sebe na Zemlju. Zahvaljujući Jupiterovoj vezi, mjesec sa sobom uistinu donosi ogroman potencijal za ostvarenje želja na zemlji. Čega god se sada primiš, sve je moguće!

via GIPHY

Djevica

Jupiter u vodenjaku! Sunce u vodenjaku! Saturn u vodenjaku! Merkur u vodenjaku! Primjećuješ li nešto? Da... S toliko mnogo vibracija vodenjaka odjednom su ti se otvorile potpuno nove mogućnosti. Poenta je u tome što s neba dolaze potpuno novi impulsi koje moramo integrirati: prave stvari u pravo vrijeme. Malo popusti. Osobito oko punog Mjeseca možeš se divno povezati sa trenutnim zeitgeistom. Bit ćeš puna sjajnih ideja – nemoj se ustručavati prenijeti ih u stvarnost. 

Vaga

Za vage se ovih dana sve vrti oko najvažnije teme - ravnoteže. Uz sav posao od kuće i online škole, naravno da postoji rizik da tvoja prirodna elegancija malo nastrada. A to ti ne treba. Dakle, nabavi jedno od onih nevjerojatno lijepih kućnih odijela, šik cipele, napravi si finu frizuru – nema veze ako to nitko ne vidi! Opusti se i uživaj! Ovaj tjedan posveti se sebi i samo sebi. 

Škorpion

Ovih dana se u tvom svijetu doista puno toga događa. I u svijetu koji predstavlja tvoj planet Pluton. Istine i dalje izlaze na vidjelo. Sunce i Merkur u vodenjaku odašilju dodatne lude vibracije. Gdje je tvoj genij? Uz pun Mjesec lakše ćeš pronaći odgovor! I onda nemoj ostati sjediti! Sada je pravo vrijeme za ostvarenje odavno zadanih ciljeva! 

via GIPHY

Strijelac

Sve oko tebe se širi, samo trebaš pogledati oko sebe. Kao i sve u životu, sve je stvar perspektive. Molimo te da pun Mjesec 28. siječnja mudro i svjesno pustiš da te obasja. Mjesec je u lavu, to je znak vatre poput tebe i bilo bi smiješno da ne pokupiš malo svjetlosti. Očekuju te samo dobre vibracije! Konačno! 

Jarac

Rastanak boli... Hej, bio ti je rođendan, vrijeme jednostavno teče, a ti? Još si uvijek kruta i hladna dok ostali već plešu s jednorozima? Nema veze. Molimo te odvojiš trenutak kako bi integrirala poruke koje ti je zodijak šapnuo na uho tijekom proteklih nekoliko tjedana. Pažljivo i potpuno postani svjesna tko si!

Photo: pinterest / buildingbeautifulsouls

Komentari 0