Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vodenjaci će nizati poslovne uspjehe, ribe će se zaljubiti, ali nekim znakovima se ne piše dobro

  • Kako se ono kaže: nesreća rijetko dolazi sama? 
  • Čini se da u toj poslovici ima trunke istine…
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Naime, tek što smo svladali pomrčinu mjeseca, nova pomrčina (sunca) već nas čeka. I to u četvrtak, 10. lipnja. U tjednom horoskopu možeš saznati kako će to djelovati na tvoj horoskopski znak. 

Blizanci

Retrogradni Merkur pokazuje svoje prave boje i nesporazumi su na vidiku. Nemoj se zavaravati, uostalom, razgovori ne bi trebali završiti s neobjašnjivim temama. U ovom trenutku najbolje bi bile jasne riječi, ili još bolje: tišina. Budući da je zavjet šutnje teško moguć za društvene blizance, bolje budi pažljiva i pazi što pričaš. I pažljivo slušaj! 

via GIPHY

Zašto je prekrasno imati horoskopski znak blizanaca u svom životu Možda vas zanima Zašto je prekrasno, ali ponekad i jako izazovno imati horoskopski znak blizanaca u svom životu Rubrika Life&style Life&style

Rak

Venera, planet koji je odgovoran za pitanja srca i stila, bit će nekoliko tjedana u tvom znaku. Sada si postavi pitanje: što još možeš poboljšati kako bi se doista dobro osjećala u svom domu? Naime, epidemiološke mjere su popustile, krajnje je vrijeme da napraviš veliko čišćenje svog doma. Naravno, pobrini se da ti i dalje dom bude oaza mira, ali i gušta – pozovi ekipu i dobro se zabavite! 

Lav

Ovaj tjedan, 10. lipnja, imamo pomrčinu sunca - ne potpunu, ali jasno vidljivu. Lavovima je sunce vladajući planet. Dakle, taj dan se  fokusiraj isključivo na sunce! Poveži se sa suncem i cijelim svemirom. Bilo u novoj ljetnoj haljini ili već u bikiniju. Tvoji dani dolaze…

Djevica

Misaoni kaos? Osoba koja trenutno osuđuje djevicu zbog nemogućnosti jasnog razmišljanja jest ona sama. Retrogradni Merkur u znaku blizanaca je vrlo snažna pojava, jer je i sunce u znaku blizanaca. Jednostavno prihvati da ni ti ne možeš sve kontrolirati i da ponekad vlada kaos! 

via GIPHY

Vaga

Ovih dana se doista puno toga događa. Toga nisu pošteđene ni vage - ma koliko se trudile biti neutralne. U vremenu smo pomrčine – koja stvara napetost - i u retrogradnom smo Merkuru. Nemoj smišljati (osobito ne provoditi u djelo) ishitrene planove, drži se sebe i prvenstveno: nemoj se iznenaditi ako ništa ne funkcionira pa čak ni aparat za kavu ne radi kako treba. Naš savjet u ovom trenutku: čaj je u današnje vrijeme ionako puno bolji!

Ove horoskopske znakove očekuje strastveno ljeto puno ljubavi i puno leptirića u trbuhu

Škorpion

Za škorpione ovaj tjedan vrijedi sljedeće: stvori novu svijest o svojoj komunikaciji i bližnjima. Dosta je vječnih rasprava koje ne vode ničemu - osim još većim raspravama. Pažljivo promatraj svoju komunikaciju. Što doista želiš reći, a što je bolje da ne kažeš? A kako se osjećaš kad ti se netko verbalno previše približi? Odredi si granice!

Strijelac

Čudna stvar u vremenu između pomrčina je jednostavno to što se jedna vrata zatvore, s druga se otvore. Merkur je retrogradan i savršen kaos je spreman. Ne budi tužna, budi svjesna da nisi samo ti pogođena. Tama utječe na sve nas. Dakle: ostani empatična i razmišljaj o drugima. Sada se riješi što je moguće više nesporazuma i jasno komuniciraj!

via GIPHY

Jarac

Vrijeme između dvije pomrčine, mjesečeve i sunčeve, uvijek je sudbonosno i nadasve iscrpljujuće. To smo već utvrdili s pomrčinom mjeseca. Sada dolazi pomrčina sunca i najbolje je ne uzimati si previše obaveza, odnosno čak i otkazati nekoliko stvari. Okreni se sebi, uživaj u malim stvarima, makar i solo. Zapravo, to će ti jako dobro doći. 

Vodenjak

Kao što smo već često zaključili: vodenjak stvara novi oblik komunikacije. Vrijeme pomrčine sunca sada te poziva na razmišljanje još barem korak dalje! Gdje želiš biti u budućnosti? Komuniciraj svoje ciljeve vrlo jasno – sebi samoj, ali i drugima. To bi ti moglo donijeti neke dobre pomake na poslovnom planu. Važno je da si konkretna! 

Možda vas zanima OK, ovo je 5 najgladnijih horoskopskih znakova. Jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Kao riba osjećaš puno više nego što bi to ponekad željela. To je, naravno, poseban izazov u tako visoko energetskim vremenima poput ovih. Kad je sunce u blizancima, kao što je to trenutačno, nastaju mnogi nesporazumi. Pobrini se da je mirno barem oko mladog mjeseca i pokušaj pronaći svoj mir. U tome bi ti mogao pomoći neočekivani „prijatelj“, prema kojem bi mogla ubrzo razviti romantične osjećaje. I on prema tebi…

via GIPHY

Ovan

Hm, premda vjerojatno ne želiš pročitati ono što slijedi: ponekad postoje stvari ili nepredviđene okolnosti koje sa sobom donose puno patnje. Ali, ne vrijedi bježati. Naime, nužni su svi osjećaji, kao i čitav spektar dobrih i loših dana. Samo tako možemo pronaći ravnotežu! Budi i dalje cool i nemoj se dati smesti – na pravom si putu! 

Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su jako cool majke, ili će jednog dana biti...

Bik

Znaš onaj trenutak kada zaista pokušavaš spavati, čak se pripremiš rano za spavanje, a onda odjednom više ništa ne funkcionira i tvoje se misli kreću u krug ili u prošlost. Samo je iluzija da oko punog mjeseca spavamo loše. Dani neposredno prije mladog mjeseca, 10. lipnja, imaju potencijal za misaono kino. Jedino što pomaže je: disati! To će brzo proći. Već će ti vikend biti jako dobar – družit ćeš se s dragim ljudima koje dugo nisi vidjela. Uživaj, zavrijedila si!  

Photo: Shutterstock

Komentari 0