Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vage slave, jarcima se smiješi ozbiljna veza, a većina znakova ima problema

  • S ekvinocijem, takozvanom ravnodnevnicom, prešli smo u vrijeme vaga
  • Pitanja koja će se pojaviti u sljedeća četiri tjedna vjerojatno će se prvenstveno odnositi na naše veze
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Ovaj tjedan sve će se nekako vrtjeti oko ljubavnih i drugih veza i odnosa, oko ravnoteže između spolova, našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta. Koji horoskopski znakovi smiju stvoriti više ravnoteže? Kome se smiješe zvijezde, a kome baš i ne? 

Vaga

Čestitamo - dosegli smo izjednačujuće vrijeme sunca u znaku vage i s time poseban momentum tvog rođenja. Sve najbolje za tvoj poseban dan te općenito! Tijekom tog vremena dopušteno ti je učiniti nešto što ti može biti malo strano, naime, ne razmišljati uvijek samo o svom kolegi, nego staviti svoje osobne potrebe na prvo mjesto. Čak i ako to znači jesti tortu za doručak.

via GIPHY

Škorpion

Proteklih nekoliko tjedana bili su vrlo izazovni na energetskoj razini. Nemoj se iznenaditi ako je tvoja prva potreba samo mirno spavati. Premda općenito bolje podnosiš prijelaze i promjene u transformaciji od drugih, odvoji vrijeme za opuštanje. Vrijeme je za lijepu knjigu, vrijeme je za kupanje, vrijeme je za šetnju. Odmori i opusti se! 

Možda vas zanima Stigao je posljednji retrogradni Merkur u ovoj godini - i u pitanje dovodi upravo naše veze! Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Kad sunce zasja iz znaka vage, kao što to sada čini, to ne samo da znači da prelazimo u jesen, nego također znači da će se sljedećih nekoliko tjedana baviti pitanjima kao što su ravnoteža, pravda i balans na nekoliko razina. Pažljivo pogledaj s kakvim se pitanjima susrećeš u području ljubavne veze. Sada je pravo vrijeme da se puno toga razjasni i izliječi. Nemoj čekati, vrijeme je da na prvo mjesto staviš sebe. Poslušaj što ti srce govori! 

Jarac

Jarci nisu nužno najbolji timski igrači. U svakom slučaju želiš doći do vrha, ako je potrebno i sama. Ali, možda se više ne želiš penjati sama. Tada bi vrijeme sunca u vagi, tj. sljedećih nekoliko tjedana, bilo idealno za upoznavanje ili ozbiljniji korak sa svojom simpatijom. Odvaži se. Slobodno napravi prvi korak ako je potrebno. 

via GIPHY

Vodenjak

Tvoja priroda čezne za slobodom i to za ultimativnom varijantom. Nitko, zapravo baš nitko, ne smije ti reći što učiniti ili, još gore, što ne učiniti. Poštuj ovu potrebu i budi jasna što bi htjela prihvatiti u vezama. A i što ne! Sada je vrijeme za to! 

Ribe

Sljedećih nekoliko tjedana idealni su da pobliže pogledamo naše tipove veza i odnosa. Ja i ti, dan i noć, svjetlo i mrak - kao riba vrlo se dobro snalaziš u dualnosti. Dopusti drugima da iskoriste tvoje duboke spoznaje!

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji imaju osebujan modni stil, uvijek prepoznatljiv Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Sada je poenta naučiti bolje razumjeti druge. U tom procesu mogla bi se razočarati. Nisu svi baš tako dobri i dragi kao što si dosad mislila. Sunce u znaku vage sada govori o pravdi i može se dogoditi da će te nepravda našeg svijeta razočarati. Ali, možda će te i pokrenuti. Nabolje…

via GIPHY

Bik

Zaista nije čudo da se osjećaš onako kao što se trenutačno osjećaš. Ova kolosalna iscrpljenost koju trenutačno osjećaš nije slučajna. Svašta si prošla i posvuda si bila od ljeta do jeseni 2021. godine pa nije ni čudo da si umorna. Daj si dovoljno odmora. Živjelo drijemanje!

Blizanci

Blizanci su rođeni stručnjaci za ono što dvojnost darova nosi sa sobom. Sa suncem u znaku vage primijetit ćeš nalet energije. Iskoristi tu fazu i pomozi vagama u njihovom poslu. Stvaranje i održavanje ravnoteže je važna stvar! Iskoristi tu energiju i pokreni se na poslu – zablistat ćeš! 

Ovo su 3 najopasnija horoskopska znaka, s njima nema zafrkancije. Slažeš li se? Možda vas zanima Ovo su 3 najopasnija horoskopska znaka, ako im se zamjeriš nećeš dobro proći. Slažeš li se? Rubrika Life&style Life&style

Rak

Svi smo shvatili da je jedina zaista stabilna stvar stalna promjena koja nas trese naprijed-nazad, a osobito snažno trese osjetljivi oklop raka. U sljedećih nekoliko tjedana razdoblja vage možeš na vrlo opušten način saznati što je dobro, a što loše na  tvom radnom mjestu, odnosno, kod kolega. Ostani vjerna sebi i nemoj si dopustiti da te netko izrabljuje. 

via GIPHY

Lav

Ovo vrijeme izbora, velikih odluka i preokreta može biti naporno čak i za najsnažnijeg lava. To je sasvim u redu. Priušti sebi i svom sustavu ravnotežu. Nemoj dopustiti da ti netko pametuje i nameće ti svoje mišljenje. Ali, nemoj planuti. Radije okreni glavu i napravi točno onako kao što misliš da treba. 

Djevica

Jesi li također pažljivo obradila lekcije iz vremena dok je sunce bilo u tvom znaku? Pogledaj dobro unazad - retrogradni Merkur idealan je za to. Za osvrt na ono što je bilo. Slobodno zabilježi neke stvari o sezoni djevica 2021. Najkasnije sljedeće godine bit ćeš sretna kad ćeš vidjeti što se dogodilo!

Photo: Shutterstock

Komentari 0