Life&style

Tjedni horoskop: Vage i ribe imat će sjajan tjedan, a tri znaka su u ozbiljnim problemima

  • Kao da smo brzim vlakom stigle u duboku jesen – već je došao čarobni listopad 
  • Sada svatko nešto radi od bundeve, a listovi su gotovo već otpali sa drveća
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u ovom jesenskom tjednu 

Astrološki gledano, dosta se toga događa. Naime, prošli je tjedan bio pun mjesec koji je pokrenuo puno toga, Venera je sada u znaku djevice, a Pluton, naš planet transformacije, opet je aktivan.

Vaga 

Oh, kako lijepo. Ovo je dosta trenutak u godini kada se možeš, bez obzira kako stoje zvijezde, jednostavno veseliti trenutku da si ovdje, a čak još imaš i rođendan. Čestitamo ti od srca! A ti nemoj zaboraviti poslati veliku želju u nebo. Venera, tvoja planetarna šefica, upravo mijenja znak te je sada u znaku djevice. Pitaj se: što sada mogu popraviti? Želja će ti se ispuniti…

via GIPHY

Škorpion 

Ponekad se dogodi sljedeće: neke stvari jednostavno dođu svome kraju te naprave mjesta za stvari koje su možda još bolje. Sada imaš priliku jednostavno pustiti i zaboraviti neke stvari. Skupi hrabrost i zvijezde će te podržati – bez obzira radi li se o novom poslu, napredovanju, novoj vezi pa čak i novom gradu u kojem će ti možda biti bolje… 

Možda vas zanima Smatraju ih kompliciranima, ali evo super razloga zašto trebaš cijeniti vage u svom životu Rubrika Life&style Life&style

Strijelac 

Ovaj tjedan će ti biti jako, ali doista jako napet i osjetit ćeš puno agresije u zraku. Pošto je strijelac vatreni znak, pazi da se ne zapališ previše te preneseš tu vatru na druge. Prije nego počneš vikati i biti bijesna, nabavi si boksačku vreću, objesi je na tavanu ili u podrumu i dobro se ispuši na njoj. Ili transformiraj svoju energiju u životnu radost – izađi, šeći po brdima, po šumi, uživaj u jeseni…

Vodenjak 

Imaš osjećaj da se vrijeme, prostor i sve drugo nekako polako topi? Vodenjaci će ovaj tjedan biti jako duhovno i intelektualno osjetljivi i rado će se povlačiti u svoj transcendentalni svijet. Međutim, vremena su takva da moraš biti jako dobro koncentrirana na stvari i ljude oko sebe. Stoga idi šetati, šetati i samo šetati – to će ti pomoći da raščistiš sa sobom na svim razinama. Pravo je vrijeme za nove početke.

via GIPHY

Ribe 

Pun Mjesec proteklog tjedna u znaku ovna je u tebi pokrenuo sustav dobrog raspoloženja. To još traje pa se potrudi da tu pozitivnu energiju integriraš u prave stvari i dobro je iskoristiš. Nemoj se upuštati u nepotrebne diskusije – to će ti jednostavno biti previše naporno. Uživaj u pozitivi koja te ispunjava i kojom zračiš. To će primijetiti i drugi, a naročito osobe drugog spola koje će te svakodnevno oblijetati. 

Ovan

I? Kako si proživjela prošlu noć? Budno i nemirno? Imala si migrenu tri dana? Sve je to normalno i nemoj se brinuti! Radije gledaj da sve ono što imaš u glavi izbaciš van kroz tijelo. Trčanje, borilački sportovi, trening snage pa čak i mali trampolin će ti pomoći da to postigneš. Važno je da se krećeš, da ne stojiš na mjestu. 

Bik 

Planet Pluton ti postavlja pitanje: što si spremna investirati? Sada imaš veliku zadaću: revidirati svoj vrijednosni sustav. Razmisli dobro o svojim idejama, poslušaj čak i „osjećaj u želucu“ te vidi što to, a osobito u koga želiš, možeš ili smiješ investirati. To ne mora biti preko noći, ali do kraja godine trebala bi imati jasnu perspektivu. 

via GIPHY

Blizanci 

I blizanci bi se trebali pitati: u koje ljude, stvari, a osobito teme želim investirati svoju energiju? Želim li doista tri sata dnevno visjeti na Instagramu? Merkur, tvoj vodeći planet, sada je u znaku škorpiona te želi „dubinu“. To ne znači da odmah moraš početi čitati Tolstoja, ali zašto ne? U svakom slučaju, preispitaj se dobro te vidi koje su to informacije vrijedne za tvoj mozak, a koje ne. Isto to napravi i sa srcem – nije svejedno koga ćeš pustiti unutra. 

Možda vas zanima Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka su pravi tirani - svi ih se boje! Rubrika Life&style Life&style

Rak 

Možda bi bilo najbolje da do daljnjega živiš u kadi. Razmisli o tome na koji način ćeš imati kontrolu nad svojim životom, što i koga kontroliraš, kome vjeruješ, a kome ne. Tko se krije iza tih teških, ali potrebnih pitanja? Pluton – koji, ni manje ni više, želi duboku istinu i autentičnost. 

Lav 

I na tebe će ovaj tjedan jako djelovati Pluton, planet koji od nas traži „dubinu“. Uz njega dolazi i jako napeti Mars od kojeg mnogi imaju osjećaj da će eksplodirati. A tu je još i Merkur u znaku škorpiona… Prava nebeska fešta! Dakle, ako imaš neku tajnu, van s njom! Riješi se tereta koji te muči. Za to ćeš biti nagrađena u društvu, a i na poslu, gdje te očekuje napredovanje ili povećanje plaće. 

via GIPHY

Djevica 

Juhu, Venera je krenula na put ka tvom horoskopskom znaku i to je jako lijepa vijest. To ne znači da ćeš odmah imati pregršt seksualnih avantura, ali očekuje te sasvim pristojna količina lijepe, pragmatične energije. Uživat ćeš punim plućima u malim stvarima: veselit će te predivno postavljen stol, svježe presvučen krevet ili fina mirisna kupka… Dobro otvori oči: ljubav je posvuda oko tebe – možda čak pronađeš i „onog pravog“ ovih dana.     

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0