Life&style

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka će u listopadu najviše maziti zvijezde

  • Koga u listopadu očekuju osobito lijepi trenuci? 
  • Premda svi jedva čekamo zaboraviti ovu godinu, još će biti dana i  tjedana u kojima će neke od nas doista uživati 
  • Ova tri horoskopska znaka dobit će vjetar u leđa te će u listopadu osjetiti pozitivan utjecaj zvijezda 

Na kalendaru se pojavio mjesec listopad i želiš znati što te očekuje u tom mjesecu? Hoće li sve ostati kao do sada ili te možda očekuju iznenađenja i pustolovine? Otkrit ćemo ti koja se tri znaka mogu veseliti jako lijepim tjednima. 

Bik 

Ovaj listopad počinje s punim mjesecom i to odmah 1. 10. I dok će to neke znakove izbaciti iz takta, ovaj mjesečev spektakl znači za osobe rođene u znaku bika samo nešto pozitivno. Napokon imaš osjećaj da si se nanovo pronašla te si načisto sa sobom. Umjesto da si pod stresom i pritiskom od drugih, osobe rođene u znaku bika fokusiraju se na vlastite potrebe te tako crpe puno snage – toliko da im nitko ne može pokvariti raspoloženje. 

via GIPHY

Lav 

Moto za lavove u listopadu: ništa nije nemoguće! Svejedno radi li se o novoj ljubavi, financijskoj injekciji ili šansi za karijeru – lavovi sada mirno smiju imati velike snove, jer zvijezde su im naklonjene u listopadu i pripremit će im razna lijepa iznenađenja. Osobito ćeš sredinom listopada biti preplavljena srećom, što će pozitivno djelovati na tvoje zračenje. To će privući puno obožavatelja u tvoju blizinu. 

Možda vas zanima Za ovih 5 horoskopskih znakova sljedeća, 2021. godina bit će godina ljubavi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Škorpion 

Zvijezde u listopadu misle isključivo dobre stvari za osobe rođene u znaku škorpiona! Osobito pod utjecajem punog Mjeseca ćeš napokon uspjeti riješiti se starih loših navika i rutina te ćeš napokon postati najbolja verzija sebe. Kritika ti ovaj mjesec ne može ništa. Zapravo će samo izvući iz tebe ono najbolje i bit ćeš puna samopouzdanja i entuzijazma, a to su najbolje pretpostavke da napokon ispuniš svoju želju za kojom odavno žudiš. 

via GIPHY

Možda vas zanima U kojem je horoskopskom znaku rođeno najmanje, a u kojem najviše ljudi Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0