Life&style

Tjedni horoskop: Vage i bikovi moraju paziti na jednu stvar, a dva znaka čeka ljubavni vatromet!

  • Neptun je naš planet mašte
  • Neptunova dužnost je navesti nas da sanjamo nešto što je ispunjenije i bogatije od onoga što nam život nudi
  • Pogledaj što ti zvijezde donose za tjedan od 15. do 21. lipnja 2020.

Neptun će nam pobuditi maštu, a retrogradni Merkur će nam dati dovoljno vremena za maštanje – i to od 18. lipnja. Međutim, bolje je sanjati nego gubiti živce. Sljedeći mladi Mjesec u znaku raka dolazi nam 21. lipnja zajedno s pomrčinom sunca – dakle, veži se!

Horoskop za tvoj znak – za tjedan od 15. do 21. lipnja 2020.

Blizanci

Jednako, „jednakije“, „najjednakije“. Oprosti se od ideje heterogenosti i za svoju novu godinu života odredi si, ni manje ni više, nego da snažnije stojiš uz svoju jedinstvenost! I nemoj pri tome zaboraviti svog partnera i drage prijatelje – netko baš ovih dana treba rame za nasloniti se.

via GIPHY

Rak

Može li štetiti nadati se najboljem? Nikada! Sjeti se filma „La Boum“ – „Dreams are my reality“ – i stvori si svoju vlastitu viziju romantike i ljubavi. Imaš pravo na to i imaš pravo vjerovati u svoju priču! Pronađi hrabrost kako bi ispunila svoje snove i živjela svoju ljubav.

Možda vas zanima Astrolozi tvrde da ova 3 horoskopska znaka piju više alkohola od drugih. Hm, jesu li u pravu? Rubrika Life&style Life&style

Lav

Klasična poruka lavu: nemoj pretjerivati! Nisu baš jednostavna, a opet niti baš toliko izazovna vremena. Ne zna se što je realno, a što je čista mašta. Molimo te, nemoj se ljutiti, ostani strpljiva i nekako će se sve posložiti kako treba. A tvoji živci i općenito zdravlje bit će ti zahvalni.

Djevica

Premda je djevica zemljani znak – do 20. lipnja imat ćeš prilično nemirno tlo pod nogama i ponekad ćeš se osjećati kao da si na vrtuljku. Nemoj to osobno shvaćati i znaj da je sve prolazno… Daj ljudima u svojoj blizini više prostora i pokušaj sljedećih tjedan dana ne prihvaćati neke velike i ozbiljne obaveze.

via GIPHY

Vaga

Neptun će se pobrinuti za čudnovati planetarni aspekt, koji je poznat po tome da daje pogrešne utiske, pogrešna sjećanja i nejasne slike. Uz to će 18. lipnja doći i retrogradni Merkur, koji neće ništa poboljšati – naprotiv! Napravi si liste, zapisuj stvari – tako ćeš spriječiti još gore situacije.

Škorpion

Biti rođena u vodenom znaku znači i to da lako uspijevaš osjećati empatiju i suosjećanje. Zato jer znaš kako je to stajati s obje strane ograde – biti povrijeđen i povrijediti nekoga – ovaj tjedan ćeš moći oprostiti nekome tko te je doista jako, jako povrijedio.

Strijelac

Oprez! Dobro pazi da ne padneš opet u stari, manipulativni uzorak – koji ti je poznat iz djetinjstva pa ti se zato može činiti jako poznatim i ugodnim. Sklopi mir s onim što misliš da si pogrešno radila. Osim toga: prestani drugima raditi usluge u (uzaludnoj) nadi da će te voljeti. Najprije voli samu sebe.

via GIPHY

Jarac

Trenutačno stojiš sasvim jasno na jednoj od slavnih raskrsnica. Tako kao što si živjela do sada više nećeš moći! Moraš donijeti neke važne odluke. Jednostavno ostavi neke stvari koje su prerasle smisao te investiraj svoju lijepu, šarenu, kreativnu energiju u druge stvari – koje su doista zavrijedile tvoju sklonost.

Vodenjak

Ako je netko naviknut plivati protiv struje, onda su to osobe rođene u znaku vodenjaka. Aktualni problem – da imaš osjećaj kako razgovaraš sa zidom – riješit će se napokon najkasnije nakon 20. lipnja. Do tada radi na svojoj vještini komunikacije – svijet će trebati tvoj glas više nego ikada!

Možda vas zanima Temperamentna ekipa: ova tri horoskopska znaka ne drže često svoje emocije pod kontrolom Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Trenutačno si u nekim sasvim posebnim kreativnim visinama – kanaliziraj što je više moguće te vrijedne energije. Sasvim je svejedno pjevaš li, crtaš svog psa vodenim bojicama ili ćeš napraviti kosi toranj u Pisi od šibica – važno je da se izraziš! Uspjeh ti je zagarantiran!

via GIPHY

Ovan

Hahaha, kod ovog sasvim pročišćavajućeg utjecaja Neptuna i ludog Mjeseca je tvoj imidž tvrdokornog ovna u opasnosti. Kozmičke energije čine te osjetljivom, sanjivom i – što je još gore – plačljivom. Reci svom unutarnjem PR-odjelu: treba mi re-branding! Najbolje vrijeme za to: baš sada! Prigrli svoju nježnu stranu. Zapravo ti jako dobro stoji…

Bik

Pokušaj se držati podalje od pregovora – osobito ako su financijske prirode. Retrogradni Merkur baca svoju sjenu i upozorava te: stani na loptu! Napravi si uslugu i primiri se dok se planete ne primire. U kolovozu će izgledi biti puno, puno bolji.

Možda vas zanima S njima duuugo traje: Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka najizdržljiviji su ljubavnici Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0