Life&style

Tjedni horoskop: račice će upoznati zanimljivog muškarca, a ovnovi se prepuštaju slatkom neradu

  • Živimo u prilično uzburkanim i uzbudljivim vremenima 
  • Tako na nas djeluje i Sunce koje je trenutačno u znaku raka 
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u tjednu od 13. do 19. srpnja 2020. 

Iskoristi snagu i moć Sunca, ali nemoj se čuditi ako te preplave romantični i nostalgični osjećaji. I sljedeći mladi Mjesec je u znaku raka i rijetko će koje oko ostati suho…

Možda vas zanima Svijetle si puti? Evo kako ćeš jednostavno postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

Ovan 

Dragi ovnovi, krajnje je vrijeme da nešto važno napravite: a to je - ništa! Slatki nerad teško ti pada, to će ti ubrzo biti jasno. Međutim, sve mi trebamo vremena kako bismo integrirale turbulentne događaje iz posljednjih nekoliko mjeseci. I trebaš sakupiti snagu za sve što bi još moglo doći. Dakle, primiri se, lezi, odmaraj, idi ranije spavati…

via GIPHY

Bik 

Ljubav te voli! Sada je idealno vrijeme da uneseš harmoniju u svoj ljubavni i obiteljski život. Uzmi telefon u ruke, nazovi svoje drage ljude, posjeti tetu, poveži se sa svojim korijenima. Uživaj u ljubavi koja će te maziti sa svih strana! 

Blizanci 

Sasvim svjesno pokušaj, a osobito u vrijeme mladog Mjeseca 20. srpnja, raditi stvari koje smiruju tvoj živčani sustav. Jedna kava manje, jedan matcha čaj više, radije sladoled od voća i tako dalje – budi nježna i puna ljubavi prema sebi! Tijelo i duša će ti zahvaliti i to dvostruko, trostruko…

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi savršeni su za flert na godišnjem odmoru Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak 

Samo u slučaju da se čudiš zašto se osjećaš onako kako se osjećaš, evo objašnjenja: sunce je u tvom horoskopskom znaku i zbog toga smiješ slaviti! Osim svog rođendana, slavi kad god ti se ukaže prilika – velika je šansa da upoznaš neku zanimljivu mušku osobu. Uz to, 20. srpnja dolazi i mladi Mjesec, također u znaku raka. „Double trouble“, ali i savršena prilika zacjeljivanje starih rana. Iskoristi svaku minutu! 

via GIPHY

Lav 

Vatreni lavovi prilično teško obuzdavaju svu vodenu energiju koja nas trenutačno okružuje. Okružena si s toliko puno osjećaja… Jednostavno ti nije lako! Međutim, pokušaj izvući najbolje iz toga. Najbolje da to napraviš u bazenu, u kadi ili na moru. 

Djevica 

Nazovi to kako god želiš, ali činjenica da trenutačno svi kolektivno prolazimo kroz nevjerojatan proces zacjeljivanja. Osobe rođene u znaku djevice mogu se još dublje povezati sa svojom Zemljom, svojim izvorom i podrijetlom. Nećeš vjerovati kakva te sve blaga očekuju ako se povežeš sa svojom prošlošću. 

Vaga

Sada je vrijeme da se odmoriš te da sve, u pravom smislu riječi, dovedeš u ravnotežu. Nemoj se bojati malih izleta – Venera, tvoj vladajući planet, nalazi se u znaku blizanaca. To u tebi budi želju za putovanjem i komunikacijom. Iskoristi to! 

via GIPHY

Škorpion 

Nema više isprike, moraš otići na more! Makar na obližnje jezerce ili rijeku. Pa čak i ako si instaliraš mali gumeni bazen na svom balkonu, povezat ćeš se sa svojim elementom, vodom. Odmaraj, pokušaj se maksimalno opustiti i napuni baterije energijom – trebat će ti!

Strijelac 

Oko tebe sve pršti i iskri! Svi planeti, a i Sunce, pomoći će ti da se povežeš sa svojom prošlošću te napokon riješiš neke stvari koje te muče već godinama. Iskoristi to i dovedi se u red! Usput nemoj zaboraviti na ljude oko sebe – mogla bi shvatiti da ti je netko jako prirastao srcu. 

Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka stvorena su za urnebesan seks za jednu noć Rubrika Love&Sex Love&Sex

Jarac 

Izvrsno! Osjećaš se izvrsno, izbalansirano i puna si snage! Razlog tome je sunce koje se nalazi točno nasuprot tvog znaka pa se brine za harmoniju. Uživaj u tom lebdećem stanju te plutaj na kozmičkim valovima! Vrijeme je za uživanje! Mladi Mjesec donijet će ti ugodno iznenađenje! 

via GIPHY

Vodenjak 

Ljeto je tu – prihvati ga punim plućima! I za vodenjake vrijedi sljedeće: samo hrabro, nemoj se bojati i usudi se krenuti u pustolovinu, izlet, putovanje u nepoznato! Pogledaj stvari iz druge perspektive – to nitko ne može bolje od tebe. Možda shvatiš da ti život uopće nije toliko loš…

Ribe 

Kozmički radio javlja: valovi ljubavi i harmonije, Sunce u znaku raka, sve je podređeno tebi i u tvoju korist. Samo malo pripazi i nemoj si dopustiti da te preplave osjećaji iz prošlosti. Ti i samo ti odlučuješ tko je vrijedan tvojih misli. Kontroliraj se! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0