Love&Sex

Ova 4 horoskopska znaka stvorena su za urnebesan seks za jednu noć

  • Neki horoskopski znakovi skloniji su, kažu, seksu za jednu noć od drugih
  • Uživaju u zavođenju, uzbuđenju, vlastitoj privlačnosti, prepuštanju instinktima...
  • I bez problema će se ujutro rastati s partnerom/partnericom za jednu noć i nastaviti dalje

Vruće ljeto je stiglo, a samim time se povećavaju se i šanse (izlasci, opuštena atmosfera, godišnji, more...) da ćemo doživjeti avanturu za jednu noć. Takav odnos nekima itekako odgovara dok se drugi ovakvih dogodovština klone. Dok bi se neki prvo dva tjedna šetali držeći se za ruke i udvoje promatrali mjesec, ova četiri znaka bez problema će uskočiti u čisto seksualnu avanturu. Ako im se ukaže prilika. I bez grižnje savjesti ujutro nastaviti dalje.

Možda vas zanima Evo zašto bi uvijek trebala kupovati velika pakiranja šampona i gelova za tuširanje Rubrika Beauty Beauty

 

Jarac

Za pripadnike ovog horoskopskog znaka smatra se da su odlučni, ambiciozni i pomalo tvrdoglavi. O svojoj karijeri misle danonoćno pa im je potreban ispušni ventil kako bi odmorili glavu. Ovaj znak se rado upušta u seks za jednu noć gdje voli eksperimentirati te mu je bitna raznolikost i dobra zabava. Također, ovaj znak ima i velike zahtjeve pa takav odnos često i ostane samo avantura za jednu noć.

 | Autor: imdb imdb

Škorpion

Ovaj znak je rođen za misteriozno ponašanje koje im olakšava da zavedu nepoznate osobe svojom čarolijom te se uključe u razgovor s njima. Karizmatični znak točno zna što želi i to si uzima. Dovoljno je nekoliko pića i prodoran pogled da se nađeš u krevetu sa Škorpionom i doživiš nezaboravnu noć.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi savršeni su za flert na godišnjem odmoru Rubrika Love&Sex Love&Sex

Lav

Lav voli voditi igru, a čak ga više od seksa na jednu noć uzbuđuje samo osvajanje. Uvjeren je u svoju privlačnost i zato ima cilj smotati oko malog prsta najatraktivniju osobu u društvu. Nakon što odabere s kim će provesti noć, vrlo je izbirljiv i ako si klikne s partnerom onda to može rezultirati dugom vrućom aferom. 

Vodenjak

Osobe rođene u ovom znaku konstantno govore kako vole stalne i stabilne odnose ili pak samo seks na jednu noć. No, jedno je sigurno. Kad je riječ o seksu na jednu noć Vodenjaku je veoma važno kako se druga osoba osjeća te mu je bitno da ona uživa. Potrebe druge osobe su im prioritet, a ovaj znak će se potruditi da ta večer bude nezaboravna. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0