Life&style

Tjedni horoskop: Ovnovima i strijelcima se loše piše, a dva znaka čeka tjedan iz snova!

  • Sunce i mladi mjesec su u znaku bika i sada je vrijeme tog neodoljivog zemljanog znaka
  • Kao da je nešto divlje u zraku – a to nije ni čudo, nakon toliko tjedana pod restrikcijama – kroz naše udove sada kola revolucionarni duh
  • Pogledaj što zvijezde donose tvom horoskopom znaku ovaj tjedan od 27. travnja do 3. svibnja

Planet Uran nekako čarobno djeluje na nas te kao da nas puni nekom dodatnom energijom. Vrijeme je da našu planetu Zemlju napravimo boljim mjestom – s mirom, obiljem i pravdom – naime, to su i teme koje su najvažnije osobama rođenima u znaku bika…

Bik

Wow, sad je tvoje vrijeme! Sunce je u tvom znaku, a i mladi mjesec – i oboje su se pobrinuli za dodatnu energiju i polet i sada je sve ostalo na tebi. Manifestiraj ono što ti je na umu te se pobrini da se vidiš opet sa svojim prijateljicama – uživo, „u boji“. I proslavi ono što što si zaslužila – punim srcem. Sretan ti rođendan!

via GIPHY

Blizanci

Primijetit ćeš to neko električno punjenje koje se nalazi oko nas. Kao da je netko bacio petrolej i svi čekaju trenutak da netko zapali šibicu. Nemoj misliti da ti je jako loše i da si jedino ti loše volje. Misli na to da je svima jednako i da nitko ne zna kamo vodi ovaj put.

Rak

Sasvim je normalno da sada osjećaš još više nego inače. Najvažnije je – i ostaje – da si se nekako napunila pozitivnom energijom. Sada je također pravo vrijeme da počneš koristiti sve te savjete o njezi i brizi za sebe koje si negdje pročitala ili čula. Pobrini se za to da su ti stopala često u kontaktu sa zemljom. I ne brini zbog pedikure.

Lav

Energiju bika možeš i ti djelomično osjetiti – kao da ti je netko nešto stavio u piće. Sve je nekako intenzivnije, jasnije i naglašenije nego inače. Sva čula će ti se aktivirati. To je fantastično, ali za živčani sustav lava ponekad i malo previše. Dakle, pobrini se za dovoljno tišine. Jednostavno se ponekad malo isključi. Sve isključi…

via GIPHY

Djevica

Usprkos napetosti koju svi osjećamo - ti se prilično dobro osjećaš! Sezona bika će ti pomoći da jednostavnije osjetiš ljubav – zato jer si i ti zemljani znak. Usprkos svim okolnostima, potrudi se da uživaš – svim čulima! To će ti dobro doći u svakom pogledu.

Možda vas zanima Koji horoskopski znakovi najbolje znaju s novcem, a kojim znakovima plaća traje jedan dan Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Ako će te netko pitati kako to da „usprkos svemu“ uz svoju prirodnu elegantnu masku nosiš još i ružičaste naočale, reci jednostavno da je to tvoj izgled. Ili pak reci da je to zbog Venere. Naime, prošli pun, a sada mladi mjesec, posvećeni su Veneri, tvom vladajućem planetu. Svake večeri pogledaj u nebo. Zvijezda koja prva izlazi – to je Venera. Mahni joj!

Škorpion

„Sve na svjetlo“ – tako bi nekako mogla glasiti tvoja mantra sljedećih dana. Naime, imat ćeš osjećaj da više niti sekunde nećeš moći nešto sakrivati. Dolazi trenutak istine. Razmisli gdje se još u tvom životu skrivaju neke tajne – sada je vrijeme otkriti ih. To ćeš sada moći bolje nego itko drugi.

via GIPHY

Strijelac

Jedna od tema bikova (znamo, strijelac si po horoskopu, ali sunce je trenutačno u znaku bika!) je sigurnost. Naime, bik je fiksni zemljani znak – a to te čini maksimalno nemirnom i živčanom, gotovo kao da to ne možeš podnijeti. Pobrini se da se oslobodiš nepotrebne energije – boksanjem, kopanjem vrta ili divljim plesom. Važno je da to izbaciš i svog sustava.

Jarac

Pluton i Merkur imaju ovaj tjedan spoj u tvom znaku! Sada ćeš napokon moći komunicirati sve svoje potrebe. Gdje se ne osjećaš dobro ili neshvaćeno? Pronađi bolnu točku te je zaliječi s najvećom mogućom ljubavi!

Možda vas zanima Ovi znakovi horoskopa ne pronalaze srodne duše u mladosti već kasnije u životu, tvrdi astrologija Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak

Postoje ljudi koji smatraju da su ovi dobro vidljivi sateliti koje Elon Musk šalje u svemir izvanzemaljski brodovi… Činjenica je sljedeća: teško da trenutačno možeš prihvatiti više kozmičke energije koja dolazi iz Svemira. Doista je vrijeme da izađeš iz svoje čahure te se počneš promatrati kao dio velikog Univerzuma. Mi smo zvjezdana prašina…

via GIPHY

Ribe

Dobro je… Polako si, ali sigurno dovoljno, promišljala – sada je vrijeme da te svoje misli transformiraš u nešto opipljivo. Premda izgleda da će nam svijet pripremiti još nekoliko šokantnih vijesti, ostani na zemlji. Ako si možda razmišljala o nekom tečaju meditacije – sada je pravo vrijeme da kreneš.

Ovan

Za ovnove sada vrijedi sljedeće: samo nemoj poludjeti. Premda bi najradije za „praznik rada“ podigla revoluciju te s pomoću megafona svima rekla istinu te organizirala demonstracije - smiri se, nemoj! Pronađi neki mudar način da svoje vrijeme lijepo i mirno provodiš – nemoj odmah sve zapaliti! Strpi se malo – doći će i tvojih pet minuta!

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0