Life&style

Tjedni horoskop: Mars i Pluton spremaju brojne izazove, a tri znaka će iz toga izvući puno dobroga

  • Najbolje bi bio jednom duboko udahnuti (ako je to moguće s maskom na licu) i da sve odmah prođe 
  • Kako god: kotač sudbine okreće se dalje – bez obzira što učinili 
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak do kraja ovog tjedna

Najbolje bi bilo poslušati pjesmu Jennifer Rush „Destiny“ i jednostavno plesati sve dok ne „isplešemo“ svu zabrinutost i ogorčenost koja nas mori ovih dana. Iskreno, ovaj tjedan imat će „ono nešto“, nešto što će bez pjesama iz osamdesetih biti nepodnošljivo. Mars i Pluton otežat će nam svakodnevicu, baciti pred nas nove izazove i ponukat da dobro razmislimo o svemu. 

Djevica 

Sretan rođendan, draga djevice! Tvoja mantra za novu godinu života glasi: više ljubavi prema sebi! Nauči prihvatiti se onakvu kakva jesi. Prihvati sve što ne možeš promijeniti! Vrlo brzo shvatit ćeš koliko si zapravo divna osoba. I nećeš biti jedina, jer to će primijetiti i netko iz tvoje okoline – netko tko se i tebi već duže vremena sviđa. 

via GIPHY

Vaga 

U ovim ludim i nestabilnim vremenima trebaš se koncentrirati na ono što najbolje znaš. Potom ostani pri tome i primiri se – u svom sustavu, svojoj obitelji, svom poslu, posvuda. Tvoje kvalitete izići će na vidjelo i bit će nagrađene. Uvijek misli na sljedeće: pred izazovima koje ti postavlja život možeš pokleknuti ili ih svladati – ti odlučuješ! 

Škorpion 

Sada samo nemoj biti živčana i puknuti. Ostani opuštena te u ulozi promatrača (ključna riječ: ptičja perspektiva). Bit ćeš fascinirana velikim i dubokim temama. Život i smrt, Bog i vrag. To je puno, previše. Međutim, imat ćeš više snage i energije od drugih. To će te činiti vrijednom. Stoga pazi da je ljudima u tvom okruženju dobro. Solidarnost je sada čarobna riječ. Dvostruko će ti se sve vratiti! 

Strijelac 

Što napraviti kad gori? S energijom koja će te ovaj tjedan preplaviti mogla bi zapaliti cijela brda. Mars i Pluton pobrinut će se za da se golema količina agresije, sve što ti se sakupljalo zadnjih tjedana, mjeseci i godina, odjednom zapali u tebi. Obavezno pronađi zdrav način da je kanaliziraš. Na primjer, boksanje, trčanje, karate…

via GIPHY

Jarac 

Premda spadaš među mirne horoskopske znakove s elementom zemljom, snažne energije koje će ovaj tjedan djelovati na nas neće te ostaviti neokrznutom. Stoga se još bolje pobrini za sebe i svoje potrebe, razmazi se, odgovaraj pozitivno na pozive na izlazak… Sve ostalo bit će ti veliko opterećenje. 

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka kojima se već ove jeseni smješi trudnoća Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak 

Tvoje pozitivne osobine bit će ovaj tjedan stavljene na kušnju. Također će biti jako tražene od tvoje okoline. Zadaća za ovaj tjedan: donesi veselje i spokoj ljudima u svom okruženju. Bit će ti zahvalni, a osobito kolege na poslu. I još nešto: kloni se ratova drugih! Misli na to da te se to ne tiče i da više voliš mir. 

Ribe 

Uh, tako su turbulentna vremena i sada još taj ludo emocionalni pun Mjesec koji još uvijek djeluje na tebe. Najradije bi otišla na odmor, legla negdje uz bazen te pijuckala čašu vina u hladu, zar ne? Misli na to da svaki kraj znači i novi početak. 

via GIPHY

Ovan 

I za ovna, koji je usko povezan s elementom vatrom, postavlja se sada pitanje: što napraviti kad gori? Ovaj tjedan ima apsolutni potencijal za kraval i to na kolektivnoj, ali i osobnoj razini. Dakle, baci u vatru samo ono što doista više ne trebaš. I prati sigurnosne upute. Ne želiš da nešto odleti u zrak! Budi oprezna cijeli tjedan u svakom pogledu! 

Možda vas zanima Pjevačica ili glumica? Ovo je tvoj skriveni talent – prema tvom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Bik 

Čudnovata 2020. godina još nije završila, a ovaj tjedan će biti doista turbulentan. Planeti Mars i Pluton govore o krugu i transformaciji. Međutim, razmisli sasvim pragmatično što si sve već prošla, što su prošli tvoji roditelji, bake i djedovi, prabake i pradjedovi… Sve će biti jednostavnije u retrovizoru. Kreni dalje, kreni prema naprijed! Krajnje je vrijeme je da pokreneš posao koji već dugo planiraš! 

Blizanci 

Započni dijalog sama sa sobom. Vrijeme je! Fokusiraj se na unutarnji život, ojačaj vjeru u samu sebe. Doista je važno ostati prisebna te je vrijeme da pokreneš unutarnju komunikaciju – onda će se i „vani“ početi događati ono što si oduvijek željela da se događa. Budi prisebna i to je najvažnije u ovom trenutku.

via GIPHY

Rak 

Ovaj tjedan otkrit će mnoge radikalne istine i moglo bi se svašta dogoditi. Nemoj se sakrivati u svojoj rakovoj kućici. Ponekad nešto treba uništiti kako bi moglo nastati novo. Da, to je grozno. Ali to je lekcija koju sada moramo prihvatiti. Vrijeme je da počistiš neke stvari koje su ti se nagomilale – pa čak i neke ljude koji su ti veliki teret. 

Lav 

I lavove očekuje izazovan tjedan. Borbeni planet Mars je retrogradan te ima sastanak s Plutonom, našim planetom transformacije. Najbolje je da ostaneš tamo gdje se najbolje osjećaš i gdje si u punoj snazi. Možda bi bilo dobro da uhvatiš još malo sunca uz more, a dobro ćeš se osjećati i baveći se omiljenim sportom ili hobijem. Važno je da se opustiš i da radiš ono što voliš. 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0