Life&style 09. kolovoza 2020.

Ova tri horoskopska znaka su kraljevi nespretnosti, tako kažu zvijezde

Shutterstock/Instagram.
  • Postoje ljudi koji se stalno spotiču i udaraju o nešto 
  • Moguće je da su za to krive zvijezde 
  • Naime, ova tri horoskopska znaka jednostavno su pomalo nespretna. Ovo 'pomalo' je možda višak

Sigurno imaš tu osobu u krugu prijatelja ili obitelji – kojoj stalno nešto pada na pod, prevrne slučajno punu čašu ili jednostavno joj se događaju nezgode jedna za drugom. To je također dio života – osobito ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka. Oni su jednostavno nešto nespretniji od drugih.

Ribe 

Ribe imaju puno mašte, rado sanjare, jako su empatične te intuitivne. Ali: ribe su sklone kaosu te mogu biti prilično nespretne. Smatraju pogreške uglavnom većima nego što to doista jesu pa im je teško nositi se ispravno s pravim problemima. 

via GIPHY

Bik 

Sasvim svejedno radi li se o poslu ili svakodnevici: bik bi najradije uvijek imao kontrolu, ali mu to u nekim situacijama jednostavno ne uspijeva. Fleksibilnost i spontanost ne ubrajaju se u njegove prednosti pa mu je često teško nositi se s neplaniranim situacijama. Spotiče se od jedne nezgode do druge. Na sreću posjeduje dovoljno humora kako bi većinu nezgoda opušteno prihvatio. 

Možda vas zanima... 3 horoskopska znaka više od svih djeluju magnetskom privlačnosti na druge Rubrika Life&style Life&style

Blizanci 

Blizanci mogu biti jako impulzivni te brzati sa zadacima i aktivnostima te se prihvatiti nečega čemu zapravo nisu dorasli. Zbog toga što se precjenjuju često se nađu u situacijama kad se na kraju spotaknu o vlastite noge. To može opteretiti blizance, jer su prilično samokritični i rijetko si opraštaju svoje pogreške. 

via GIPHY

Možda vas zanima... Ovo je 6 najnačitanijih i najinteligentnijih horoskopskih znakova - njihov mozak radi 'sto na sat' Rubrika Life&style Life&style

Komentari 0