Life&style

Tjedni horoskop: Lavovi slave, bikovi napreduju na poslu, a dva znaka su u problemu!

  • Ovaj tjedan lavovi će slaviti, a bikovi napredovati na poslovnom planu 
  • Djevice i blizanci shvatit će da moraju poraditi na sebi – i to odmah! 
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u tjednu od 10. do 16. kolovoza 2020. 

Treba držati glavu uspravno i ne smijemo dopustiti da nas eventualno pokolebaju neke loše vijesti (utjecaj Marsa će neke od nas učiniti malo napetijima nego inače – sport dobro pomaže protiv toga). U tome će nam pomoći i meteori. Naime, u srijedu, 12. kolovoza (između 22 i 23 sata najbolje) moći ćemo vidjeti zanimljivu pojavu na nebu: Perzeide, meteorski roj, kod nas još zvan i „suze svetog Lovre“. Prognozira se da ćemo moći vidjeti 10 do 15 sjajnih meteora na sat obzirom da će nam ove godine u to vrijeme Mjesec biti na nebu i to skoro pun pa će njegova svjetlost značajno smanjiti vidljivost meteora. Za opažanje meteora nije potrebna nikakva posebna oprema (teleskopi, dvogledi, a meteori se promatraju golim okom ležeći na tlu, a potrebno je biti barem 30 minuta u tami kako bi ti se oči prilagodile noćnim uvjetima). 

Pogledaj u nebo, zaželi želju – tko zna, možda će ti se uskoro i ostvariti! 

Lav 

Lavovi ovih dana slave rođendan. Već si rođena s krunom, dakle nosi je ponosno i dostojanstveno, premda bi se mogla osjećati prilično iscrpljeno (zbog Marsa!). A što se tiče tvojih želja: pošalji ih nebu, ali ih nemoj nikome otkriti – ali neka se u željama obavezno pojave riječi „lakoća“ i „opuštenost“. 

via GIPHY

Djevica 

Sada je – a to je doista dobra vijest – Svemiru svejedno vjeruješ li u čaroliju ili smatraš da je to sve velika glupost. Kad će padati oko 100 meteora na sat sa neba, to će dotaknuti i tvoju dušu. Doista nema ništa pogrešno u tome da se u tom trenutku malo preispitaš. Jesi li doista sretna? 

Vaga 

Kritički Uran i loše raspoloženi Pluton će ti sada jače zapapriti juhu… i to puno jače! Pomaže samo jedno: srce i um okrenuti ka nebu te si zaželjeti ljubav. Puna si ljubavi, treba ti ljubav i zaslužuješ ljubav. Ako ne dobiješ odmah odgovor s neba, ne brini – pogledaj oko sebe, rješenje bi moglo biti jako blizu. 

Škorpion 

Pluton se brine za čudnovate osjećaje. Kao da sve nije dovoljno emocionalno nabijeno, ovaj ćeš se tjedan osjećati pomalo ludo, a Mars će ti pogoditi posljednji mirni živac. Evo ideje: pogledaj u nebo i moli u noći na četvrtak jedan od bezbrojnih meteora za instant pomoć te dopusti Svemiru da zapali tvoj unutarnji vatromet. 

via GIPHY

Strijelac 

Pun Mjesec u Vodenjaku želi od tebe sljedeće: pragmatičnost i umjerenost. Sjećaš se toga? Jesi li se držala toga ili si još uvijek lagano van sebe. Ako i jesi, OK – prošle godine u ovo vrijeme sigurno si bila na nekom festivalu, putovanju… Manifestiraj svoje želje i planove – i kreni u akciju! Ni u kom slučaju nemoj očajavati! Nebo će ti pomoći! 

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka su kraljevi nespretnosti, tako kažu zvijezde Rubrika Life&style Life&style

Jarac 

Od Svemira si dobila poseban zadatak: od Sunca u znaku lava, kao i od čarobnih meteora koji će se vidjeti ovaj tjedan na noćnom nebu, zaželi si puno veselja, lakoće te prvenstveno puno više mašte. Probudi svoje kreativne potencijale: sada je najbolje vrijeme za to! 

Vodenjak 

Što ćeš si zaželjeti od suza sv. Lovre u toj čarobnoj noći? Više neovisnosti? Više slobode? Samo ne previše blizine? Jesi li sigurna da to želiš? Još jednom, u miru, pogledaj u svoje srce te razmisli prije nego što nešto poželiš! 

via GIPHY

Ribe 

Sada si, u noći Perzeida, smiješ zaželjeti nešto što se nikada, ni u najluđoj varijanti nikada ne bi usudila. Naime, zaželi si puno novaca! Barem toliko da si možeš ostvariti svoje snove. Želja bi ti se mogla ubrzo ostvariti: skupi napokon hrabrost i kreni s projektom koji si tako dugo pripremala! Isplatit će ti se…

Ovan 

Uhhh… razumijemo da se brineš za stanje u svijetu, polarne medvjede, budućnost svoje djece, novu školsku godinu – doista razumijemo. Međutim, molimo te da se pobrineš da ti glava ne bude preopterećena i preteška. Dakle, protresi je dobro, oslobodi svoje misli, pogledaj prema nebu te dopusti da te očara nebeski vatromet. Čak i ako bude oblačno.

Možda vas zanima Željeli to priznati ili ne, svaki horoskopski znak ima i mane. Koje su tvoje? Rubrika Life&style Life&style

Bik 

Prošli tjedan si sakupila snagu i energiju te si se uputila u nepoznata područja, sakupila si i hrabrost kako bi otkrila neke stvari koje su ti dosad bile sakrivene. Super osjećaj, zar ne? Ovaj tjedan idi korak dalje: reci nebu što ti doista treba. Jasno i glasno, fokusirano! Ubrzo bi ti se moglo itekako isplatiti. 

via GIPHY

Blizanci 

Ovaj Merkur je – blago rečeno – doista čudan. Naš dragi komunikacijski planet daje ti sada doista jasno do znanja sve što nije dobro. Nemoj samo postati histerična! Nemoj postati nesigurna! A ako ćeš u srijedu navečer biti među sretnicama koje će vidjeti meteore, oslobodi se! Zaželi si puno optimizma – koji ti trenutačno nedostaje. 

Rak 

Čezneš za sigurnošću, zaštićenošću, ljubavi i poznatom mekom i toplom gnijezdu. Sve mi to želimo, ali ti ipak malo više. Prvi korak je uvijek sljedeći: priznati ono što jest. Cijeni svoju potrebu – u kakvom god da je obliku. I otvori oči: možda gnijezdo i nije toliko daleko kao što misliš…  

Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima moraju u kolovozu donijeti važnu odluku Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0