Life&style

Tjedni horoskop: Jarce, vodenjake i lavove očekuje super tjedan, a tri znaka moraju pripaziti

  • Aleluja tri puta! Uspjeli smo! 
  • Godina nevjerojatnih izazova sada je napokon iza nas
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak  

Čak i ako neće sve biti lako, 2021. godina imat će drugačiji ton i novi početak će svima nama donijeti novu snagu. Čeka nas mnogo sjajnih, novih prilika. I jedna ili druga revolucija. Idemo! 

Jarac

Dragi jarče, dobrodošao u novu godinu punu novih mogućnosti i prilika - a još ti je i rođendan. Može li biti ljepše?! Iskoristi ove moćne dane da zahvališ svima onima koji tvoj život čine tako jedinstvenim i lijepim. Zahvalnost ima ludo visoku vibraciju i umnožava se kad je podijeliš. Hvala, hvala, hvala, na svemu što jest. I za sve što više nije. I za sve što dolazi.

via GIPHY

Vodenjak

Dakle, nadamo se da si spremna za novi izgled te si kupila blistavi mini outfit koji je Spice Girl Geri Halliwell nosila u legendarnom videu „Wannabe“ 1996. godine! Tvoj jedini zadatak za 2021. je dodati mu još sjaja te dovesti jednoroga na svijet. Ozbiljno: počelo je legendarno „Age of Aquarius“ ili „doba vodenjaka“. A tko je glavna zvijezda? Točno, vodenjak, naravno. Dakle, samo naprijed! A mi ćemo stajati iza tebe i uživati poput Sporty Spice, Posh Spice, Scary Spice i Baby Spice. Viva Forever! 

Možda vas zanima Godišnji horoskop za 2021. godinu: evo što tvoj znak očekuje u novoj godini Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Izvrsno, predivno i vrlo uspješno si zamislila novu godinu koja je sada pred tobom poput velikog, mirnog, blistavog mora sa svjetlucavim izlaskom sunca. Neotkriveni ocean mogućnosti! 2021. godina želi da zapravo provedeš svoje velike novogodišnje odluke. Inače, 5. siječnja prekrasan je dan da se riješiš stvari koje su ti nekako još uvijek na umu. Arbitriraj i donesi mir. Sredi stvari na poslu. Vrijeme je da isplivaš! 

Ovan

Sretna Nova godina, dragi ovnovi! Planet Mars, tvoj vladar na nebu, tvoj planetarni šef, posljednjih je nekoliko mjeseci u tvom horoskopskom znaku, odnosno praktički je kod kuće. To ti je dalo neku vrstu čarobnog plašta s kojim možeš letjeti. Iskoristi ovu čarobnu sposobnost i napravi stvari koje se sada, snagom Nove godine, mogu odmah napraviti. Od 6. siječnja Mars će biti u znaku bika. Pozdravi se pristojno i reci mu hvala!

via GIPHY

Bik

Na dan legendarna Tri kralja dogodit se nešto što bi trebalo imati zanimljiv učinak na tvoj horoskopski znak. Mars, planet za samopouzdanje i akciju, ući će u tvoj horoskopski znak. To je dobro i ima isti učinak kao i napitak od limuna i đumbira na prazan želudac. To također znači da ćeš napokon pronaći snagu koje možda nije bilo u posljednjih nekoliko mjeseci. Obavi taj važan razgovor za posao! Sada je prilika za napredovanje u svim pogledima! 

Blizanci

Ovo je tvoja godina velikih želja! Ali i tvoja godina prioriteta. Premda si majstorica multitaskinga, 2021. godine koncentriraj se na jednu stvar, a ne na sve – jer ćeš ih obaviti do pola. Možda možeš iskoristiti ove, nadamo se mirne i tihe dane, da razjasniš svoje prioritete. Također bi mogla napraviti Excel proračunsku tablicu. Glavno je da otkriješ što ti je doista važno i ponašaš se u skladu s tim.

Možda vas zanima Kamo moraš povesti dragog na odmor nakon što ovo sve prođe - prema njegovom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Rak

Nažalost, prošli smo tjedan od silnog uzbuđenja zaboravili reći da je pun Mjesec bio u tvom horoskopskom znaku 30. prosinca. A kao mjesečeva kraljica horoskopa to je, naravno, bomba (i odgovor na pitanje zašto ti je Silvestrovo bilo tako emotivno). Nije ni čudo što smo svi bili toliko kod kuće i posvetili se obiteljskim temama potpuno drugačije nego što se očekivalo. Punog Mjeseca u znaku raka neće biti 2021. godine. To nije tako loše, jer mjesece možeš osjetiti i u svakom drugom znaku! Ovaj tjedan priušti si odmor od svega – potreban ti je, vjeruj nam! 

via GIPHY

Lav

Nebo ti je dalo vrlo poseban novogodišnji poklon. Kad su šarene rakete označile početak kalendarske godine, kad smo kod kuće nazdravljali nečemu novome, na nebu se događalo sljedeće: Mjesec je ušao u tvoj horoskopski znak! To je vrlo lijep predznak za ovu godinu, jer je Mjesec naša tamna, tajanstvena i ženstvena strana, kojoj se možeš vrlo detaljno posvetiti 2021. godine. Izvrsno!

Djevica

Znamo da voliš pospremati tuđe ormare i rješavati probleme koji nisu tvoji. Sada će 2021. godina imati vrlo poseban zadatak za tebe. Naime, trebat ćeš sama voditi računa o svom poslu i to jako, jako temeljito. Mjesec posjećuje tvoj horoskopski znak od nedjelje do utorka. Možda ćeš pronaći nekoliko trenutaka u kojima se možeš svjesno posvetiti samo sebi i svojim vlastitim procesima. Razmisli: što to više želiš i čega se to više trebaš riješiti?! I odmah djeluj!  

Vaga

Dobrodošla u potpuno novu godinu, koju, nadamo se, osjećaš kao prvu noć u krevetu sa svježe opranom, mirisnom, cvjetnom posteljinom. To je ono što ti želimo. I, naravno, da možeš obraditi sva  iskustva prošle godine i razvrstati ih tamo gdje im je mjesto – naime, u prošlost! To nije uvijek lako, ali je neophodno. Napravi mjesta za nove stvari, raščisti ih i razvrstaj. Sada je povoljno vrijeme za tvoj znak i bit će ti to puno lakše. I presvuci svoj krevet!

via GIPHY

Škorpion

U astrološkim krugovima nova godina započinje početkom proljeća i ulaskom sunca u horoskopski znak ovna. Dakle, s nebeske točke gledišta, nema žurbe. Trenutačno obrađujemo još posljedice punog Mjeseca, koji je naš pogled ponovno usmjerio na emocionalna pitanja. Pitanje koje stoji iza toga: u kakvom si odnosu sa svojom obitelji? Sigurno još puno stvari trebaš razjasniti. Pomisli i na svoje pretke, one koji su bili ovdje davno prije tebe. Što su ti ostavili ti ljudi? 

Strijelac

Čarolija se nalazi u svakom početku, kao što su stari pjesnici već znali. Međutim, tema narednih dana mogla bi biti prilično napeta za tebe - jer se emocionalni kaos, koji nam je ostavio posljednji puni Mjesec, tek polako raspetljava. Pitanje je sada: što ti osjećaji pokušavaju reći? Trebaju ti odgovori na emocionalna pitanja, zato te molimo da potražiš i daš odgovore. Pripazi na imunitet! Nemoj zaboraviti misliti na sebe i svoje zdravlje! 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0