Life&style

Tjedni horoskop: Izvrsne vijest za strijelce, jarce i ovnove, dva znaka očekuju novi zamorni izazovi

  • Ovaj tjedan predviđen je za razmišljanje i razumijevanje onoga što mislimo i u što vjerujemo
  • I je li ono u što vjerujemo doista točno?
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u tjednu od 16. do 22. studenoga 

Naredne dane obilježit će intenzivni mladi Mjesec u znaku škorpiona koji će se pobrinuti da se oslobodimo svojih strahova te da razjasnimo mnoge stvari. Mnogi od nas otkrit će nove strategije kako osloboditi i zaštiti svoj duh. Najbolje je da se za to vrijeme opustimo i budemo maksimalno prisebne. 

Škorpion 

Zvijezde žele da radikalno razmišljaš, radikalno se opustiš, prihvatiš istinu te imaš veću perspektivu iza svega – a istovremeno se ne smiješ bojati neugodnosti. Pošto je mladi Mjesec u znaku škorpiona (naravno, i tvoj je rođendan!), možeš se pitati bi li ti bilo možda lakše napustiti komfornu zonu kako bi otišla tamo gdje se događa čarolija? Dakle, stisni zube, napravi taj odlučan korak – na poslu i u ljubavnom životu. Prihvati novi posao ako ti se nudi, prihvati novu vezu ako je prilika…

via GIPHY

Strijelac 

Vrijeme buđenja je sada dok mladi Mjesec još nije stigao, ali je vidljivo da ga osjećamo. Ovaj mladi Mjesec u tvom susjednom znaku je ludo dobar trenutak da pronađeš balans, pokažeš svoje prave vrijednosti, ostaneš mirna i koncentriraš se samo na ono najvažnije. Sada je vrijeme da „naplatiš“ svoj optimizam! Kreni u akciju, sve čega se prihvatiš – uspjet će ti s lakoćom! 

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najstrastvenije se ljube, jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Jarac 

Jupiter i Saturn su još u tvom znaku. Kod jarca je slična situacija kao i kod škorpiona: stisni zube i kreni prema ostvarenju svojih ciljeva, bez obzira na kakve ćeš možda prepreke naići već u početku. Nemoj odustati i nemoj misliti da je cijeli život samo jedna velika borba. Ovaj tjedan se lijepo odmori i sakupljaj novu energiju…

Vodenjak 

Ovih dana će nam mladi Mjesec donijeti sa sobom razne fascinantne trenutke te uzbudljive promjene i spontane prilike za mnoge od nas – a osobito za osobe rođene u znaku vodenjaka. Ohrabri se i pusti svoju kreativnost na slobodu. To će zasigurno donijeti dobre rezultate u tekućim projektima te će vjerojatno nastati i neke nove inicijative. Just do it! 

via GIPHY

Ribe 

Mladi Mjesec u znaku škorpiona nalazi se u vodenom znaku – kao što je i tvoj. To je dobro, jer se radi o tome da moraš izazvati samu sebe te pronaći nove ciljeve. Odjednom ćeš imati volje proširivati svoje horizonte te pronaći novo područje za učenje. Bilo bi super kad bi krenula učiti novi jezik ili se počela baviti jogom ili meditacijom. Najbolje da kreneš s time opušteno… u kadi… 

Možda vas zanima Što horoskopski znak znači za tvoje zdravlje i kojim si bolestima sklona? Rubrika Life&style Life&style

Ovan 

Ovo je tvoje vrijeme! Trenutačno si poput zvjezdanog favorita. Razlog za to je sljedeći: Mars, tvoj vladajući planet, napokon je ne pravom putu i prestao je djelovati agresivno na tebe. To ćeš sada sigurno osjetiti – u obliku snažnog vjetra u leđa! Razmisli još samo kome se sve moraš/trebaš/želiš ispričati za svoje ponašanje proteklih tjedana. Budi čvrsta – vrijeme je za uspjehe! 

Bik 

I? Razmišljaš li već o sljedećem proljeću? Da, livade su zelene, ptičice pjevaju, sve je lijepo i krasno, a svijet funkcionira kako treba… Važno je da ne maštaš previše i da zadržiš prisebnost. Iskoristi slobodno vrijeme na ono što voliš raditi. Pokušaj srediti što je više toga moguće – najprije sa samom sobom, a onda s drugima. 

via GIPHY

Blizanci 

Ono što sada svjesno možeš napraviti, a pri tome će ti pomoći mladi Mjesec, jest pobrinuti se za neke male stvari. Dovedi u red sve što treba dovesti u red – obavi popravke po kući, plati račune, čisti, peri i zamijeni svjetiljku u podrumu ili na hodniku. Takvi „sitni“ poslovi će te ispuniti, jer na „velikom“ poslu nema nekih promjena. U ljubavi te očekuju mir i dobro. 

Rak 

Premda se na prvi pogled čini da nema svjetla na kraju tunela te da su noći beskrajno duge, ne smiješ gubiti nadu, a osobito sada! Zaželi si nešto i pokušaj to postići – u tvojoj prirodi raka su izdržljivost i upornost i nemoj to smetnuti s uma. Otiđi u šoping i priušti si stvari o kojima već duže vremena razmišljaš. Nagradi se, razmazi se – sve ti je dopušteno i važno je da se dobro osjećaš! 

Lav 

Upravo u ovim kompliciranim i izazovnim vremenima je jako važno da ne dopustiš strahu da prevlada. Nemoj tražiti neke skrivene poruke, nego budi s obje noge na zemlji, smiri se i razmišljaj o lijepim stvarima. Na primjer, potraži stare fotografije i složi album lijepi uspomena… 

via GIPHY

Djevica 

Ovaj tjedan su ti zvijezde pripremile jedan vrlo važan zadatak: kontroliraj svoj um! Jako, jako pažljivo provjeri što se događa u tvojoj glavi, ispitaj svira li orkestar tvojih misli pogrešne tonove. Popravi sve, izbaci negativno i opusti se. Makni se od negativnih struja i utjecaja. Da, i prihvati poziv onog simpatičnog, veselog i uvijek nasmijanog kolege s drugog kata. 

Vaga 

Vage bi se sada trebale jako koncentrirati te izdržati vibracije škorpiona i postaviti si jasne granice, premda nisi baš najbolja u tome. Fokusiraj se na svoju zvijezdu vodilju, Veneru, te razmisli o tome što ti srce želi. Venera vlada ljubavlju, seksom i novcem, a sada je tvom znaku. Dakle, zavrni rukave i kreni!   

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0