Life&style

Tjedni horoskop: Imamo dobre vijesti za bikove, vage i strijelce, ali dva znaka se neće razveseliti

  • I opet! Posljednji tjedan bio je stvarno čudan… 
  • Stvari se zapravo nisu pomicale prema naprijed, jer su dani prije mladog mjeseca često intenzivni i mračni - gotovo poput neba bez mjeseca
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Mladi mjesec u znaku ovna pojavio se 11. travnja. Ovaj strastveni aspekt svjetlosti povezan je s Venerom, Marsom, Jupiterom i Plutonom. Asertivna planetarna mješavina potiče te sada na akciju za postizanje osobnih ciljeva. Sada radi sve što je potrebno kako bi bila sigurna da se tvoji snovi ostvaruju. Međutim, to može dovesti do sukoba interesa s drugima. Savjet: koncentriraj se na vlastite potrebe i želje!

Ovan

Ovaj tjedan trebat će ti tvoji prijatelji, a osobito oni koji su najiskreniji s tobom. Ne samo da ćete zajedno nazdraviti za tvoj rođendan, nego će te i spriječiti da radiš gluposti, jer sada vlada ovnov uragan. To ponekad može dovesti do napetog raspoloženja – a osobito na poslu. Zato se saberi ili barem nemoj dopusti da vide tvoju nervozu.

via GIPHY

Bik

Mladi mjesec sada prekrasno djeluje na tebe i mala je uvertira mladog mjeseca tvom znaku sljedećeg mjeseca, koji će te tada učiniti središtem svemira. Sada je posebno važno slušati tihe tonove - ono što instinktivno opažaš. Ovih dana vrlo ozbiljno shvati svoje snove, vizije i nadahnuća. Samo na taj način možeš se ostvariti na svjetovnoj razini.

Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to

Blizanci

Blizanci, vrijeme je da izmijenite pokoju ozbiljnu riječ. Čak i kad stvari postanu neugodne, a hiperdruštvenom biću poput tebe to uopće ne odgovara. Mladi mjesec vrlo precizno osvjetljava tvoja prijateljstva. Dakle, vrijeme je da počneš dosljedno postavljati ograničenja i pridržavati ih se. Kad svi u timu znaju svoje granice, nema potrebe stalno nanovo pregovarati i tvoje će veze automatski postati lakše. Ponekad se čovjek jednostavno mora oprostiti jedan od drugoga. Prijateljski, ali odlučno.

Rak

Ok, wow! Od tolikih ponuda više ne možeš vidjeti što je najbolje za tebe. Ovaj tjedan bit će lakše, ozbiljno. Naime, mladi mjesec donosi veliku dozu jasnoće. Svemir te srdačno poziva da primjećuješ crvene zastave koje svjesno cijelo vrijeme ne želiš vidjeti. Duboko u sebi znaš što treba raditi, a što ne!

via GIPHY

Lav

Oprez: i ovaj tjedan budi oprezna i svjesno se zaustavi prije nego što slučajno podigneš glas na nekoga (koji je zapravo nedužan). Kontroliraj se! Vladaju vatrene sile, a ti bi, kao lavica, trebala znati koliko brzo obična iskra može pokrenuti šumski požar. Slušaj, neka prevladaju druga mišljenja, čak i ako se možda ne slažeš. Ovo je trening nenasilne komunikacije!

Možda vas zanima Za ova tri horoskopska znaka tvrde da im je obitelj najvažnija. Ona je za njih uvijek na prvom mjestu Rubrika Life&style Life&style

Djevica

Nakon što si se posljednjih nekoliko tjedana jasno fokusirala na psihološku samospoznaju (djevice uglavnom nikad nemaju krize, zato više volimo govoriti o „samootkrivanju“), možeš se sada više koncentrirati na profesionalne stvari pod ovim mjesecom. Potraži nove projekte koji će utažiti tvoju nezasitnu žeđ za znanjem i uči od drugih. Iz toga može proizaći puno više nego ako svatko djeluje samo za sebe.

Vaga

Mladi mjesec kompletira puni mjesec od prije otprilike dva tjedna. Kako je sada tvoje srce? Veliki proljetni osjećaji te sada - prema svemirskom godišnjem planu – nestrpljivo očekuju. Ali, to ne znači da bi odmah trebala pobjeći s prvim novim tipom u svom životu. Puno je važnije otvoriti svoje srce. Koliko god možeš. A onda vidjeti što će se dogoditi.

via GIPHY

Škorpion

Kakva ti je ono bila jutarnja rutina? Ustaneš prije nego što pijetao zakukuriče? Popiješ odmah litru svježeg soka od celera, nakon nekoliko sklekova i sa svježe ispeglanom bluzom odmah si na online sastanku? Hm, to baš i nije tvoja stvar? Nema veze. U krajnjoj liniji, balans je ionako negdje između. Međutim, mjesec želi da optimiziraš svoje procese i svakodnevne poslove.

Strijelac

Dakle, sasvim je jasno: za strijelce koji imaju samo jedan cilj (naime, slijediti najzahtjevnije vizije u svim životnim situacijama), sada je pravo vrijeme. Biti suzdržana i sramiti se vlastitih uspjeha – sada je tome zauvijek kraj. Drži se onoga što doista želiš. Iskoristi sada mogućnosti koje ti se pružaju – s obje ruke!

Ovo su najkompliciranije i najbolje kombinacije horoskopskih znakova majki i kćeri

Jarac

Kaže se da, zahvaljujući svojim rogovima, jarci imaju natprirodni potencijal da reagiraju na vibracije. Osjećaju i najmanji pomak u zemljinoj kori i vrlo su osjetljivi na zračenje. Kakve to veze ima s tobom? Odvaži se i govori iskrenije o onome što osjećaš. Vrijeme je da kreneš u smjeru rasta.

via GIPHY

Vodenjak

Borbe za vlast i nerazmjerna količina kazališta? Ti ćeš sve prokljuviti i bit ćeš ona koju će pitati što treba učiniti. Ali, nemoj glumiti terapeuta. Ako se odrasli ljudi ne snađu, onda se kloni drame. Ma koliko primamljivo bilo miješati se. Neće biti lako, ali sada se pobrini se za svoj duševni mir. 

Ribe

O novcu se ne razgovara? To sada ne vrijedi za ribe. Naime, vrijeme je da napraviš točan popis svojih financija, napraviš planove i definiraš ciljeve štednje. To je ključ za nesmetani priljev novca. Tada si na kraju mjeseca možda i priuštiš Bottega Veneta torbicu.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka jako su svestrani i imaju mnogo talenata Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0