Life&style

Tjedni horoskop: Djevice i vage uživat će uz ležernom tjednu, a dva znaka očekuju velike promjene

  • Sada trebamo još samo jednu stvar: izdržati! 
  • Univerzum je odredio da se svi sada osjećamo kao da smo pred završnim usmenim ispitom iz atomske fizike
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak do kraj ovog tjedna 

Kozmički znakovi ne mogu se naručiti, a niti platiti - a sada nam donose, kao signal nade, očaravajući i nadasve ljekoviti mladi Mjesec u znaku djevice. Pogledaj što su ti zvijezde pripremile za tjedan od 14. do 20. rujna. 

Djevica 

Tvoja rođendanska zadaća je sljedeća: reci svoju istinu i to mudro, empatično i pametno, onako kako samo ti znaš. Budi radikalno iskrena – osobito prema sebi samoj. Tek tada možeš to biti prema drugima. U četvrtak je mladi Mjesec u tvom znaku. Znaš što to znači: zaželi si nešto! Sretan rođendan! 

via GIPHY

Vaga 

Jesi li znala da Leonardo di Caprio, koji je inače škorpion po horoskopu, ali u podznaku vaga, ima Mjesec, Merkur, Uran i Pluton u tvom predivnom horoskopskom znaku? A lijepa Cate Winslet je vaga – to je vjerojatno tajna velikog svjetskog uspjeha filma „Titanik“. Dakle, ovaj tjedan imaš jedan zadatak: pogledaj još jednom spomenuti film te uživaj u čaroliji, premda se radi tek o filmu.

  Možda vas zanima Ove životne mudrosti odgovaraju tvom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Škorpion 

Kako ovaj tjedan ne bi bio toliko napet i naporan kao što je bio prošli, moraš biti malo taktičnija. Nemoj odmah svakome reći što te smeta. Stavi masku na lice, onda se ne moraš svađati u trgovini zato jer si samo skočila po pola kruha, a maska ti je ostala u automobilu. Dakle, diši i uzmi si za sve dovoljno vremena za planiranje. Bez brige, ova napeta situacija neće biti vječna – uskoro te čeka nagrada za strpljenje. 

Strijelac 

Ni za strijelce, koji inače slove kao osobe „bez pardona“, sada nisu baš jednostavna vremena. Mars je retrogradan i to dva mjeseca. Kao vatreni znak to primjećuješ u svakoj tjelesnoj stanici. Hodaš kao da imaš cipele od cementa te kao da si u bazenu medu. Pokušaj pronaći put prema unutra, a ne prema van. Dakle, priušti si opuštajući vikend, meditiraj, idi na tečaj joge…

via GIPHY

Jarac 

Jarce očekuje prilično dobar tjedan, premda ćeš sredinom tjedna osjetiti veliki umor. Razlog tome mogao bi biti pad razine željeza. Stoga si slobodno priušti koju čašu crnog vina uz ručak ili večeru (ili oboje). Na poslu te očekuju malo veći i ozbiljniji zadaci, ali svladavat ćeš ih s lakoćom, a moguće je da ćeš biti i nagrađena za to. 

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka imaju iritantnu naviku: uvijek i svuda kasne Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak 

Tjedni mladog Mjeseca, poput nadolazećeg, uvijek imaju neku posebnu energiju koja doslovno lebdi u zraku. Ti ćeš osjetiti tu energiju pošto si vrlo senzibilna žena. Pitanje je samo hoćeš li je iskoristiti? Prijedlog: budi kreativna koliko je god to moguće. Zapiši si sve iznenadne ideje koje ti padnu na pamet! Mogla bi ih dobro iskoristiti u skorijoj budućnosti. 

Ribe 

Nažalost, a moramo ti to ipak reći, ribe općenito imaju tendenciju ići u ekstreme. Stoga jako dobro razmisli sljedeći tjedan kako želiš iskoristiti svoju energiju, svoju snagu. Želiš li plivati sa strujom ili protiv nje? Jasno je što je jednostavnije, ali je li to doista tvoj put?

via GIPHY

Ovan 

Uhhh, Mars u tvom znaku je retrogradan i to ćeš sigurno primijetiti. Svejedno kakvo je pitanje, jednostavno reci: Mars. Vjerojatno te neće svi razumjeti, ali sljedeća dva mjeseca bilo bi pametno shvatiti energiju Marsa. Dakle, razmisli o Marsu, svom Marsu! Vrijeme je! Shvatit ćeš da nisi sama i da je u tvojoj okolini netko tko bi želio biti apsolutno blizak s tobom. Otvori oči…

Bik 

Bikovi su, poput djevica, zemljani znak – zbog toga će ovaj tjedan fino profitirati od predivnog mladog Mjeseca. Stoga dobro razmisli što želiš i pošalji svoje želje Univerzumu. Čak ako i ne vjeruješ u to, nebo će ti pomoći u svim aspektima života! 

Blizanci 

Sve može biti vrlo jednostavno. Ali, upitno je vrijedi li to za blizance. U svakom slučaju, bilo bi bolje za tebe da ovaj tjedan izbjegavaš bilo kakve diskusije. Zadrži svoje dobre argumente jednom za sebe i gledaj što će se dogoditi kad se ti ne miješaš. Mnoge stvari doista se mogu srediti same od sebe. 

via GIPHY

Rak 

Nemoj prestati vjerovati u dobro i svoju osobnu snagu – Univerzum točno zna koliko si iscrpljena kad nakon 12 sati rada ugledaš svoje dvogodišnje dijete koje te pogleda plavim okicama i zapovjedničkim tonom kaže: „Igranje!“ Poradi na svojim granicama. Odmah! Inače bi mogla imati problema sa zdravljem. 

Lav 

Prestani razmišljati o financijama i brinuti se (ne, nemoj isprazniti račun i otići u neku egzotičnu zemlju spiskati sve). Samo moraš biti svjesna da ćeš uvijek biti zbrinuta – pa ti si lav po horoskopu! A Venera je sada u tvom znaku i pretvorit ćeš u zlato sve što dodirneš. Izvrsno! Iskoristi to! 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0