Life&style

Tjedni horoskop: Djevice i ribe imaju puno razloga za slavlje, dva znaka su u problemima!

  • Ništa nas ne čini toliko melankoličnima kao ljeto koje iščezava 
  • I još taj osjećaj da je bilo prekratko kako bi bilo istinito! 
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u tjednu od 31. kolovoza do 6. rujna 2020. 

Pun mjesec će se pokazati u srijedu, 2. rujna, te će nas pratiti cijeli tjedan. Nemoj se čuditi ako probudi u tebi sentimentalnu dušu te se počneš osjećati kao da si u nekoj tugaljivoj ljubavnoj pjesmi iz osamdesetih godina. Ako moraš plakati, plači! Pogledaj što sve očekuje tvoj horoskopski znak u ovom tjednu… 

Djevica 

Premda si u rođendansko-slavljeničkom raspoloženju, nećeš biti imuna na dirljive trenutke koji se skrivaju iza ugla. Naime pogodit će te neočekivana jesenska melodija melankolije. Međutim, vrlo brzo ćeš se sabrati i slaviti. Ništa te neće omesti ni na poslu. Dapače, idealno je vrijeme za razgovor o napredovanju i boljim uvjetima rada. 

via GIPHY

Vaga 

S vagama i Mjesecom se uvijek nešto posebno događa. Ovaj puni Mjesec, u sentimentalnom znaku ribe, pretvorit će se u tvom energetskom polju u grbavog kita ako ćeš se i dalje boriti protiv svojih emocija. Prestani se uzaludno boriti i misliti kako je sve baš jako jednostavno. Prepoznaj svoje sjene i pusti da ih obasja Mjesec. Vrijeme je da napokon riješiš neke probleme koji te odavno muče. 

Možda vas zanima Pjevačica ili glumica? Ovo je tvoj skriveni talent – prema tvom horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Škorpion 

Nemoj se čuditi ako ćeš osjećati kao da si cijeli tjedan zarobljena u nekom snažnom vrtlogu starih emocija, novih spoznaja i slično. Vrti te, trese, a s prvom hladnom kišom past će ti krov na glavu. Sada ti pomaže samo jedno: oslobodi se! Koliko god možeš! Iziđi iz okova svoje mašte i prihvati realnost te se spusti na zemlju! Vidjet ćeš da možda i nije toliko loše…

Strijelac 

„Vjerujem, čeznem, tražim“. To je vjerojatno neslužbena mantra punog Mjeseca u znaku ribe. A tebi je nekako blaga, meka, zamagljena. I to je tako dobro. U krajnjoj liniji, ne želiš se izgubiti u emocionalnom vrtlogu. Puno sreće! Prihvati da možda ne možeš sve kontrolirati, a možda ni ne smiješ! Nemoj ulaziti u bilo kakve rizike – barem ovaj tjedan! 

via GIPHY

Jarac 

Nemoj zaboraviti da si duhovno biće u ljudskom tijelu koje je tu na zemlji kako bi stvaralo iskustva. Ovaj tjedan je idealna prilika za izlet u carstvo transcendencije. Otiđi na radionicu joge, pročitaj knjigu o vježbama disanja i iskušaj ih… Učini nešto za svoje unutarnje ja. To će se odraziti na tvoje zračenje pa je velika vjerojatnost da pronađeš svoju srodnu dušu. 

Vodenjak 

I ovaj tjedan će pred tebe staviti jedan od tvojih apsolutno najdražih izazova. Zahvaljujući mjesečevoj energiji (u znaku ribe) s lakoćom ćeš se uzdići u više sfere. Međutim, radije ostani na zemlji i pobrini se da stalno imaš tlo pod nogama. Osobito na ljubavnom polju, jer bi se lako mogla poskliznuti. 

Ribe 

Mjesec u tvom znaku donijet će ti u pravom smislu riječi kozmičku kišu meteora i jako puno svjetla – vjerojatno na neugodnim mjestima. Pusti ga unutra, to svjetlo istine i pojašnjenja, te još jednom dobro prebroji blagoslove u svom životu. Zahvalnost je nešto jako lijepo! 

via GIPHY

Ovan 

Mars u tvom znaku čini te polako, ali sigurno, spremnom za nove izazove. Već u srijedu ćeš, zbog punog Mjeseca u znaku duhovne ribe, osjetiti što bi to moglo značiti za tebe. Dobro razmisli o svojim nedavnim postupcima. Možda nisi baš uvijek u pravu! Budi manje tvrdoglava ubuduće, osobito kad je riječ o partneru. 

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka posebno uživaju gledajući realityije. Jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Bik 

Bikove očekuje sasvim ugodan tjedan pun užitaka, ali djelomično i prilično zbunjujući dani. Često ne možeš razumjeti zašto osoba pored tebe opet uvrijeđeno reagira. Pokušaj biti više suosjećajna i nadasve nježnija! To će ti se vratiti baš kada će ti trebati… 

Blizanci

Nešto ti zamagljuje jasan pogled na stvari ovih dana. To je šteta, zato jer ljeto još nije gotovo i još imaš prilike odmoriti se prije naporne jeseni. Međutim, nemoj se previše opustiti, nego sasvim svjesno kontroliraj slobodno vrijeme. Ni u kom slučaju nemoj zanemariti poslovne obaveze, jer nisu baš zlatna vremena.

via GIPHY

Rak 

Vjerojatno bi se najradije sakrila u neku malu košaru, legla, lagano se zibala i tako zaštitila od svega što se naziva realnost. Međutim, rak ima tvrdi oklop pa je vrijeme da ga iskoristiš! Brani se! Budi spremna na „napade“ ovaj tjedan, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Ako osjetiš da ti je previše, idi onamo gdje se najbolje osjećaš: kući!  

Lav 

Za lavove je rastanak od sunca nešto malo više strašniji nego kod drugih horoskopskih znakova. A još kad se pojavi pun Mjesec u supersenzibilnom znaku ribe… Uhhh! Stoga ovaj tjedan slobodno smiješ raditi sve što želiš. Službeno ti je sve oprošteno i proći ćeš bez ikakve kazne! 

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lavovima najbolji horoskop uvijek.