Life&style

Tjedni horoskop: Blizanci slave, škorpione, rakove i vage očekuju izazovni dani, a jedan znak pršti od energije

  • Svim blizancima i blizankama želimo sretan rođendan!
  • Vrijeme blizanaca idealna je prilika za planiranje, propitivanje svega i svačega, za veliko „čišćenje“
  • Pogledaj što zvijezde kažu kakav te tjedan očekuje od 25. do 31. svibnja 2020.

Uh, kakav je to tjedan iza nas?! Sve je išlo nekoliko koraka naprijed, a onda nekoliko koraka nazad. Sunce i Mjesec imaju sastanak u znaku blizanaca. Pričat će i pričati – sada bismo se svi trebali dobro preispitati te vidjeti što valja, a što ne. Imaj na umu svoje ciljeve – i zapni!

Blizanci

Dragi blizanci, što radite s tolikim dobrim vibracijama? Svemir se podesio na dualitet i balans – dakle, ako nekom sada dobro ide (kao tebi), trebao bi se pobrinuti za one koji nisu baš u svom elementu, odnosno, trebao bi se pobrinuti za izravnanje. Dakle, slavi i za one koji trenutačno ne mogu!

via GIPHY

Rak

Uh, bilo je teško predvidjeti da će ovaj mladi mjesec (sljedeći je u tvom znaku i dolazi s eklipsom) toliko djelovati na tebe. Kao da si u nekom kozmičkom kampu za specijalne postrojbe. Svaka suza koju sada isplačeš, sve što će te sada mučiti, to će te očvrsnuti i broji se dvostruko – za tvoj put u slobodu!

 

Lav

Imaj povjerenja u samu sebe! Potpuno! Vjeruj u snagu koja se nalazi u tebi – misli na taj sirovi dijamant koji čeka na to da napokon postane dragulj u kruni… Izazovna su vremena, planete se nalaze u regresiji. Najbolje je vrijeme za propitkivanje i restart! Kreni!

Djevica

Pazi da u punom galopu ne uletiš u zamku koju si sama davno sakrila u šumi. Ovi tjedni su veliki ispit za sve nas i ako nećeš dobro otvoriti oči, mogao bi te odnijeti takozvani „blast from the past“. Dakle, budi jako oprezna ovih dana.

via GIPHY

Vaga

Drage vage, sada je jako važno dobro promatrati oko sebe – i u sebe – te iskoristiti energiju blizanaca kako bi još jednom pričale, ispitivale, planirale… Uzmi si puno vremena kako bi počistila svoju kuću duboko u sebi! Potraži odgovore na sva otvorenja pitanja!

Možda vas zanima Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse postati bezobrazno bogati Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Izazovna su vremena – osobito za škorpione. Cijeloj istini, koja se polako (ali sigurno) počinje pojavljivati iz mraka, treba potpora. I to tvoja. Dakle, preispitaj se slažeš li se s (cijelom) istinom ili ne. Krajnje je vrijeme da raščistiš sama sa sobom – nemoj se suzdržavati!

Strijelac

Riječ „kriza“ je sigurno već pobijedila na izboru za najnepoželjniju riječ godine. Šteta! Naime, u svakoj krizi se ujedno pojavljuje i velika prilika za transformaciju na raznim razinama – i možemo postati snažnije i bolje! Ovaj tjedan je prava prilika za tebe! U svim pogledima!

via GIPHY

Jarac

Sve ove vibracije blizanaca čine te na perfidan način superživčanom i napetom. Jednino učinkovito sredstvo protiv toga: komuniciraj svoje granice, reci u restoranu ako je glazba preglasna, pristojno upozori ljude na to da su preglasni – jednostavno reci na glas sve što te smeta.

Možda vas zanima Iskrenost im nije najveća vrlina: Ova 4 horoskopska znaka rijetko govore ono što misle Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Prva sezona nasljednice superuspješne španjolske Netflix-serije "Kuća od papira“ zove se „White Lines“, a radnja se odigrava u hardcore hedonističkom okruženju – upravo onakvom u kakvom se vodenjaci jako dobro osjećaju. Ovih tjedana moraš nešto naučiti – širi granice jednako toliko puno koliko ih i postavljaš. Samo tako možeš doista rasti!

Ribe

Povlačenje! Pritisni poznati crveni gumb i povuci se u sebe – premda baš nije idealno vrijeme za spa-tjedan. Stoga napravi mali program kod kuće, dobro pogledaj u sebe i razmazi se – kupka, koja čaša vina, lagana glazba… Sljedeći tjedni bit će prilično izazovni za tebe – zato skupljaj snagu!

via GIPHY

Ovan

Pogled na more, palme i kaktuse, smokve, mali bijeli pas u vrtu, seksi čistač bazena – ponekad, a to osobito vrijedi za „realne“ ovnove, treba se prepustiti mašti i sanjariti. Osobito kad se cilj nalazi još prilično daleko. Razmišljaj o sljedećem putovanju i sanjaj najljepše snove - možda ti se uskoro i ostvare…

Bik

Prilično si nestrpljiva. I to zato jer si proteklih tjedana toliko puno radila i ludo se trudila. Stoga sada možeš malo usporiti. Polaaakooo! Fokusiraj se na ono što doista voliš! Sada je vrijeme blizanaca i možeš se malo opustiti.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0