Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Bikovi slave, vage se opuštaju, jarci uživaju, a dva znaka bolje da preskoče ovaj tjedan

  • Svibanj donosi cvijeće, blagoslov i ljubav - barem tako kažu
  • Ali trenutačno, jednostavna i banalna pitanja mogu većinu nas jako iznervirati
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Za povećanu nervozu postoji kozmički razlog: na nebu sada postoji konstelacija napetosti između sunca, Urana i Saturna. Snage spremne za reformu (Uran) te konzervativne (Saturn) snage trenutačno rade jedna protiv druge – stoga nije lako svim horoskopskim znakovima ostati u ravnoteži.

Ovan

Ne brini - sasvim je normalno da kao ovan s vremena na vrijeme izgubiš strpljenje. Slušati i ponašati se prema vlastitim osjećajima uglavnom nije pogrešno. Ali, impulzivni ljudi ne poznaju granice. Stoga se pokušaj ovaj tjedan maksimalno kontrolirati. Smiri se, duboko diši, pet puta promisli – a tek onda odgovori na pitanje. 

via GIPHY

Bik

Tebi je fenomenalno! Čini se da život doista cvjeta oko tebe - što i odgovara proljeću. Ponekad je dobro imati i sreću na svojoj strani, a ti je sada imaš na pretek. Sljedeći korak: čvrsto se drži i uživaj! Sada moraš udahnuti, zaista upiti i pohraniti tu nezadrživu životnu snagu koja te, kao i sve nas, trenutačno okružuje. Sretan rođendan i želimo ti prekrasnu tortu i puno šarenih balona!

Ljubav u svibnju Možda vas zanima Smješi im se ljubav: tri horoskopska znaka koja bi se mogla zaljubiti u svibnju Rubrika Love&Sex Love&Sex

Blizanci

Zadatak od prošloga tjedna, za pomicanje tvojih komunikacija prema unutra, još uvijek traje. Napetosti u zraku zbog skoro završenog punog mjeseca trenutačno su još uvijek aktualne. Ali, život inače pulsira! Retrogradni Pluton također pomalo zbunjuje emocije. Zato je bolje prebaciti dvije brzine niže i ostati u fazi opuštanja. 

Rak

Pogled na rascvjetala stabla i bujne livade popravlja ti raspoloženje! Osjećaš i romantičnu proljetnu groznicu. Ali, imaj na umu da uz svu ljubav prema proljeću, večeri i dalje mogu biti vrlo hladne. U prenesenom smislu, za tebe se to na poslu i kod ulaganja odnosi na sljedeće: ne stavljaj sve na jednu kartu! Pričekaj malo bolje poslovne vjetrove i jako pazi na svoj novac. 

via GIPHY

Lav

Pun je mjesec bio težak, tako da si već popodne razmišljala o tome kako najbolje organizirati svoje zadatke da bi mogla rano otići u krevet. To je sasvim u redu. Ovaj prvi tjedan svibnja i dalje je pomalo zasjenjen zahtjevnim sazviježđima. Ostani smirena koliko god možeš i ne miješaj se u određene rasprave (više). U zraku postoji negativna napetost - to nikome ne treba.

Djevica

Sljedeći tjedan bit će pomalo iscrpljujući za djevice. Nažalost, stvari ti trenutačno ne idu kako si planirala. Zapravo, to ti ne bi trebalo predstavljati problem, ali kao djevica voliš da sve ide po planu! Ovaj tjedan moraš se suočiti sa spontanošću. Čak i ako ti se to neće svidjeti - pokušaj se smiriti i ostati u toku. Tada čak ni promjene u zadnji tren nisu problem!

Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse postati bezobrazno bogati

Vaga

Nad tobom se sprema pokoje nevrijeme s grmljavinom, što te lako može izbaciti iz ravnoteže. A i to je također potpuno u redu - jer je ovaj tjedan osobito pogodan za rješavanje nekoliko stvari. Ponekad je prednost gledati činjeničnu stranu malo više, čak i ako je to izvan tvoje zone udobnosti. Zašto? Ležernija si i opuštenija oko određenih stvari. Dakle, reci sve što ti je na duši.

via GIPHY

Škorpion

Što je puni mjesec u tvom znaku obasjao tijekom proteklog tjedna? Tajnu ili tek vrtni namještaj? Tvoj vladajući planet je retrogradan - to znači da bi ti moglo biti pomalo neugodno u sljedećih nekoliko mjeseci. Zahvali to Plutonu! Dakle, ako još uvijek imaš tajnu, sada je vrijeme da je otkriješ.

Strijelac

U današnje vrijeme, kada kotačić sudbine prijeti da se opet preokrene, važno je zadržati fokus i odvojiti vrijeme za stvari i ljude. Ne možeš sve raditi nadzvučnom brzinom. Uspori. Mentalno se pripremi za sljedeći puni mjesec - odvija se pod znakom strijelca i imat će značajan utjecaj na tebe. 

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik Rubrika Life&style Life&style

Jarac

Trenutačno postoji više od tri planeta u samo jednom znaku - znaku bika. To donosi pozitivnu energiju! Baš kao i jarac, bik je također apsolutni zemaljski znak. Sada je vrijeme za planiranje većih projekata i davanje potrebnog poticaja. Pluton je još uvijek retrogradan. Uživaj u romantičnim danima koji te očekuju. 

via GIPHY

Vodenjak

Sunce u vodenjaku želi da sjajiš koliko god možeš. Čak i ako se ponekad činiš pomalo zaslijepljenom i zbunjenom (što je apsolutno normalno za zračne znakove). Ovih dana, zahvaljujući turbulentnim konstelacijama napetosti, dolazi do nesporazuma na međuljudskom planu. Ali, možda to možeš nadoknaditi s nekim malim poklonom, npr. čokoladom i bocom finog vina… 

Ribe

Ribe se vole igrati s idejom da jednostavno budu negdje daleko i putuju u daleke zemlje. Ovdje svako malo uleti fina čaša vina, što je potpuno u redu. Trenutačno je to vjerojatno jednako za gotovo sve horoskopske znakove - svi žele veću (staru) normalnost. Ali, pripazi na svoje planove i vizije. Sunce u biku može ti pomoći usidriti misli i kasnije ih ostvariti!

Photo: Shutterstock

Komentari 0